CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Caprice Tegur Anak Joget Tayang Punggung

17-1-2022 01:07 PM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 2830| Komen: 14|Original author: ameenarara

Description: Setelah pelbagai kecaman diterima oleh netizen tentang rumahtangganya, kali ini Caprice telah 'menegur' anaknya sendiri, Aleesya Sofea yang melakukan aksi yang kurang sopan ketika menari.
Setelah pelbagai kecaman diterima oleh netizen tentang rumahtangganya, kali ini Caprice telah 'menegur' anaknya sendiri, Aleesya Sofea yang melakukan aksi yang kurang sopan ketika menari.


Caprice berkongsi kejadian tersebut melalui Instagram ketika diajak menari bersama oleh anaknya pada waktu pagi.

Foto: IG Caprice


Pada akhir tarian tersebut, Caprice terkejut dan terus 'menegur' anaknya yang menari dengan gaya bertudung yang tiba-tiba menayangkan aksi menggoyangkan punggung.


Netizen turut komen video tersebut kerana terhibur dengan aksi Caprice yang seakan-akan membebel pada anaknya dengan mengatakan "why do you that?" sambil menunjukkan semula aksi kurang sopan itu walaupun suara tegurannya tidak didengari melalui video tersebut tapi boleh difahami melalui gerak-geri mulutnya.

Foto: IG Caprice

Rata-rata netizen merasakan aksi tarian itu comel dan turut menasihati anaknya supaya menjadi anak yang baik. Tidak kurang juga yang memberi teguran 'pedas'.

Foto: IG Caprice

Caprice pandai melayan anaknya dan semoga dapat mendidik Aleesya menjadi anak yang solehah hingga dia dewasa nanti. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 17-1-2022 01:16 PM
sampahhhhh
Quote Mamioomami 17-1-2022 01:18 PM
yihhhhh sangat
Quote cikpisang 17-1-2022 01:51 PM
Bljr dari mak dia belen kelantan tu. Caprice pun dok guna budak ni jd content skrg. Tp mmg comel cantik anak tiri dia ni. Gunakan selagi boleh ye dakk kepris
Quote brunesss 17-1-2022 02:11 PM
child exploitation.. sorry x minat dengan poklen wannabe coolz gitchew
Quote enot_sibudak 17-1-2022 02:30 PM
bini hg pun dok goyang gak cap
Quote makton 17-1-2022 03:36 PM
dah kau pun sibuk bergelek dpn camera mcm2 style
Quote WeAiNe 17-1-2022 04:14 PM
kenapa den rasa cam lakunan tak menjadi je time dia bebel konon tu hahahaha
Quote auntyonion 17-1-2022 07:38 PM
Belajar dr mak dia la kot
Quote cikgojesss 17-1-2022 07:53 PM
muka celaka ni lagi
Quote I.K.A888990 17-1-2022 08:04 PM
alahaiii lakonan x jadi plak
Quote kiah_mai_pulak 17-1-2022 08:11 PM
marah konon.. tp duk post kat socmed jua, bg entah sapa2 yg tgk, puiihhhhhh
Quote Tembikaigoreng 18-1-2022 05:31 AM
Nasib baik ada anak tiri...bolehlah jadi content dia. Kalau x jenuh juga palatak nak fikir besok² nak post apa ekk
Quote mixed 20-1-2022 05:39 PM
belajo dr mak nya la bergelek kt tiktok serupa x yah pakai baju
opsss bini pejuang islam kan
Quote inspektoremos21 20-1-2022 06:28 PM
Yihh tak suka la mamat acah ghetto ni

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.066008 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top