CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiga Bulan Naik Turun Mahkamah, Siti Saleha Sah Cerai Talak Satu

17-1-2022 12:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9050| Komen: 65|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tiga bulan naik turun mahkamah, Siti Saleha akhirnya sah bercerai talak satu dengan Ahmad Lutfi Azhar di Mahkamah Rendah Syariah Klang pada Isnin.Berita lanjut menyusul.Tiga Bulan Naik Turun Mahkamah, ...
Tiga bulan naik turun mahkamah, Siti Salhea akhirnya sah bercerai talak satu dengan Ahmad Lutfi Azhar di Mahkamah Rendah Syariah Klang pada Isnin.

Foto: IG

Lafaz cerai dilakukan Ahmad Lutfi di hadapan Hakim Syarie Mohd Hairuddin Ab Karim kira-kira pukul 10.30 pagi.


Foto: mStar

Siti Saleha hadir ke mahkamah kira-kira pukul 9 pagi memakai baju berwarna hitam ditemani ibu, bapa dan peguamnya, Azmi Mohd Rais.


Manakala Ahmad Lutfi hadir memakai sut hitam ditemani dua peguam.



“Hari ini Alhamdulillah kami sudah bercerai cara baik, jodoh kami tak panjang... sampai sini sahaja.

“Tiada apa-apa yang boleh saya ulas, cuma kami tiada kesefahaman,” ujarnya kepada mStar.



 Siti Saleha dengan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.

Mereka tidak dikurniakan cahaya mata. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Solokkk 17-1-2022 12:31 PM
Moga dipermudahkan urusan
Quote babelina 17-1-2022 12:36 PM
moga segala yg baik2 utk Saleha.. amin yra..
Quote Piramida 17-1-2022 01:10 PM
Bagus.. Tak de drama takde kata2 merepek2 etc. Org nak speku pun terbatas. Jd contoh pd yg lain.
Quote kiah_mai_pulak 17-1-2022 01:12 PM
takziah leha..
Quote 3chanceno 17-1-2022 01:31 PM
Diam2 je selesaikan masalah perkahwinan dia..takziah & bertabah di hari2 mendatang
Quote BoongaKertas 17-1-2022 01:31 PM
iols suka beliau ni. meols doakan dipertemukan beliau dgn jodoh yg lebih baik dan berpanjangan pula lpsni.
Quote Gianna111 17-1-2022 01:56 PM
patut dicontohi .tak de bekicau dalam mana-mana media sosial.settle diam-diam.
Quote asamfish 17-1-2022 02:08 PM
Life goes on.  Suka dia ni, takde meroyan merempan.  Dan sentiasa dibayangi ibu bapa dan keluarga.  
Quote Incanto 17-1-2022 02:18 PM
suka dia

cantik , talented, classy

semoga bertemu jodoh yg lebih baik
Quote evlinne 17-1-2022 02:26 PM
asamfish replied at 17-1-2022 02:08 PM
Life goes on.  Suka dia ni, takde meroyan merempan.  Dan sentiasa dibayangi ibu bapa dan keluarga.

Dibayangi ibu bapa camna tu
Quote Daftpunk_shine 17-1-2022 02:33 PM
Love you sallywho

Quote Thunderclouds 17-1-2022 03:46 PM
Takziah. Moga dpermudahkn urusan.
Quote makadek 17-1-2022 03:49 PM
Soebbbb ado
Quote olaoli 17-1-2022 03:53 PM

tu diva punya
Quote makadek 17-1-2022 04:04 PM
olaoli replied at 17-1-2022 03:53 PM
tu diva punya

Dh kena rejekkkkk
Quote AshkieLa 17-1-2022 04:12 PM
shila amzah... belajar dengan Saleha bab ni yach.
elok je dia tak kecoh2 mcm ko...
Quote hareeeesah 17-1-2022 04:19 PM
Kan bagus parents yg teman pegi court & x rempan sana sini. Semoga jodoh dgn yg lebih baik.. suka sally ni cantik
Quote Kancilkering 17-1-2022 04:33 PM
all the best sally…moga ada benda lagi baik datang selepas ini….hidup perlu diteruskan
….x semua faham susah org hadap benda yg mcam ini…
Quote pavlovachoc 17-1-2022 04:36 PM
Semoga bertemu jodoh yg lebih baik

Lihat semua komen(65)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.069018 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top