CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Diva AA Masuk ICU Akibat Keracunan Makanan

16-1-2022 01:10 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 7824| Komen: 105

Description: Pengacara terkenal dan pelakon sensasi bermulut lantang, Azwan Ali, 55, dimasukkan ke hospital akibat keracunan makanan beberapa hari lalu



Pengacara terkenal dan pelakon sensasi bermulut lantang, Azwan Ali, 55, dimasukkan ke hospital akibat keracunan makanan beberapa hari lalu.

Walau bagaimanapun, Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi Twitter berharap, kesihatannya kembali pulih dan peminat tidak perlu risau akan keadaan kesihatannya.


“Diva AA kini dimasukkan ke ICU, Hospital Pantai kerana keracunan makanan! Jangan risau! Semoga cepat sembuh,” tulisnya sambil berkongsikan sekeping foto yang memaparkan tangannya dimasukkan drip air.

Menjengah di ruangan komen, hantaran bekas pengacara Lagu Cinta Kita itu dibanjiri dengan komen pengikut yang mendoakan agar Diva kesayangan mereka diberikan kesembuhan.



Melalui tinjauan terkini, satu status lain yang dimuat naik Diva AA di akaun Twitternya mengatakan dia sudah pun keluar dari wad.


Apa pun, kita doakan Diva AA semoga cepat sembuh. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 16-1-2022 01:18 PM
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...
Quote stingeritters 16-1-2022 01:20 PM
Get well soon DIVA AA……

Perjuangan mu akan ku terusheun

Quote Buritan 16-1-2022 01:20 PM
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:18 PM
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...

Tanda aids pun keracunan mknan kan.. koh koh
Quote sharlenetexas 16-1-2022 01:21 PM
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:18 PM
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...

Ke sbb kucing garu?

Quote Buritan 16-1-2022 01:21 PM
Harap takde la pukimak pukimak.. sian docto ngan nurse kek situ..
Quote bedahmenjuyah 16-1-2022 01:25 PM
Masuk sini nak baca komen kak dude. Kalau benang retis pompuan sendu masuk semata baca laharan kurex. Ghitewww.
Quote cmf_ctrl 16-1-2022 01:40 PM

tiba2 terjumpa lagu ni.boleh tahan suara diva

[youtube]gSAJIfsfTAk[/youtube]

Quote beta_carotene 16-1-2022 01:42 PM
motif ucap speedy recovery kat diri sendiri? khueennn
Quote DianaSaksen 16-1-2022 01:43 PM
Gws diva aa
Jgn dicarut doc Dan nurse tu ok

Quote dudaberhias 16-1-2022 01:49 PM

tak pasti.... yang pasti siap ada google maps dekat tangan heols yach... punya la berkerak dan banyak parut kudis hiv... kalau order grab agak2 sampai tak???
Quote aduh2sayang 16-1-2022 01:51 PM
la orang ucap Al-Fatihah pun kena carut? ucap Al-Fatihah bukan untuk orang meninggal je lah diva oii. untuk orang sakit pun boleh
Quote asamfish 16-1-2022 01:52 PM
Koserrr nak doa yang baik2 untuk nko nyahhhh....
Quote Mizlyn 16-1-2022 01:54 PM
Sakit2 pun carut org.. Mereput la kot aa
Quote wordlife 16-1-2022 01:56 PM
nak tulis cash tapi tak sampai hati plak
Quote 3chanceno 16-1-2022 02:01 PM
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:49 PM
tak pasti.... yang pasti siap ada google maps dekat tangan heols yach... punya la berkerak dan ban ...

Tak memasal meols scroll atas nak temgok tangan diba
Quote 3chanceno 16-1-2022 02:01 PM
wordlife replied at 16-1-2022 01:56 PM
nak tulis cash tapi tak sampai hati plak

Tu dah tulis
Quote 3chanceno 16-1-2022 02:04 PM
beta_carotene replied at 16-1-2022 01:42 PM
motif ucap speedy recovery kat diri sendiri? khueennn

Mungkin dia pikir takde orang nak ucap untuk dia selain dari laharan, tu yang ucap sendiri

Quote chacon 16-1-2022 02:06 PM
bil 2k bayar cash!! ko mampooo??
Quote orkid_amani 16-1-2022 02:08 PM
Food poisoning apa sampai ke ICU haaa..nak propa pun biaq betoi. Kalau dah dok ICU takdaknya tangan berjahit nset lagi update kat medsoc

Lihat semua komen(105)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.198526 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top