CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Cantiknya Wife, Baru Tahu Yassin Dah Kahwin" Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Keluarga Yassin Senario

15-1-2022 03:12 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 32447| Komen: 74

Description: Sejak menyertai rancangan Gegar Vaganza musim kelapan (GV8), Yassin Senario atau nama sebenarnya Yassin Yahya, 43, kembali menjadi bualan ramai.



Sejak menyertai rancangan Gegar Vaganza musim kelapan (GV8), Yassin Senario atau nama sebenarnya Yassin Yahya, 43, kembali menjadi bualan ramai.

Hampir tiga dekad dalam dunia seni, Yassin sememangnya pelawak yang masih relevan dalam dunia hiburan hingga ke hari ini bersama anggota Senario yang lain.

Namun satu perkara yang ramai tidak tahu mengenai dirinya, Yassin sememangnya jarang sekali mendedahkan tentang keluarganya di media sosial hingga ramai yang menyangka dia belum berkahwin dan ‘bujang terlajak’.

Namun baru-baru ini rakaman video di TikTok yang dikongsi di akaun Puteri Warda menjadi tular menunjukkan wanita itu bersama Yassin di dalam sebuah kereta.



Dalam video berdurasi 15 saat yang lain pula, Yassin yang berbaju kuning dilihat melayan anak dan isterinya menari.


Meninjau di ruangan komen, netizen dilihat begitu teruja dan terkejut kerana pertama kali melihat isteri dan anak Yassin. Ramai yang memuji kecomelan anak dan kecantikan isteri Yassin.



Selain terhibur melihat aksi Yassin "menampar nyamuk" di belakang anak dan isterinya, ada juga yang mengatakan wajah isteri Yassin persis pelakon Janna Nick.

Apa pun, semoga Yassin sekeluarga terus kekal bahagia hingga ke jannah. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote joyahPPR 15-1-2022 03:28 AM
iols pun baru tau.. ok cantik isteri dia

anggota senario yg lain pun dah kawen ke? cam tak pernah tengok dorang kat socmed ngan anak bini pun
Quote BungaTepiMeja 15-1-2022 04:39 AM
Bila dia kahwin
Quote kaedahnya 15-1-2022 05:50 AM
loh baru 43 ke umur yassin ni. dalam interview GV aritu dia cerita pasal muka dia masuk TV untuk berita gejala ponteng sekolah time dia sekolah menengah. rupanya sezaman dengan aku.
Quote hotmak 15-1-2022 06:12 AM
baru 43 ke yassin ni, baya tokti? ingat lg tua
Quote sukacactus 15-1-2022 08:01 AM
Loh br 43 ke
Kurus sgt sampai nampak tua
Aku pun br ini la tgk family dia
Apek pun sama kan, jarang tgk pic dgn family
Quote me12345 15-1-2022 08:13 AM
Patut sorok..lawa..anak pun cantik
Quote Suchi 15-1-2022 08:17 AM
Dah lama ke dia kawen? Rasa dia mmg berumur sangat rupanya takla tua mana
Quote nakkomenjugak 15-1-2022 08:19 AM
macam adira versi akak2
jaga baik2 sinnnnn
jangan ulang lagi dahhh dadih segala
jaga baik2 apa yang dah ada sekarang
Quote Minami2013 15-1-2022 08:26 AM
Teringat ayat yasin dlm senario..

'Eh ko cakap aku bodoh... kita sama2 bodoh ok'..

Lebih kurang lah ayat dia. Masa tu i gelak beria
Quote lattehazelnut 15-1-2022 08:27 AM
COmel bini and
Quote azimodin 15-1-2022 08:43 AM
joyahPPR: iols pun baru tau.. ok cantik  ...

Bini wahid comel & manis. Anak2 3 lelaki muka macam dia tapi bentuk muka panjang.
Bini mazlan pernah jumpa dia masa dia kerja bank. Makeup tebal (adik beradik che ta kan?), kurus je
Quote Beribear 15-1-2022 08:59 AM
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org kedah mmg layan semua socmed ke [em:12:]
Quote amon_79 15-1-2022 09:21 AM
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia duduk dulu sbb xder job.. 8 - 10 tahun lps punya gossip .. atau iols confius dgn pelawak lain
Quote abadi84 15-1-2022 09:47 AM
amon_79 replied at 15-1-2022 09:21 AM
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia  ...

Taklah..ni 1st marriage dia.
Quote Miss.Bunga 15-1-2022 09:57 AM
I baca komen dekat situ,,wife dia anak buah saiful apek.
Quote exclusive_vvip 15-1-2022 10:10 AM
Beribear replied at 15-1-2022 08:59 AM
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org k ...


kadang tu bukan org kedah, org luar negeri Kedah pun suka buat komen guna perkataan2 kedah mcm “hang”, “awat” etc..memember iols ada yg stail gitu..saja kot nak bg nampak catchy..
Quote Su_annur 15-1-2022 10:19 AM
I rsa nie isteri baru dy...dlu rsa dlm 2011@2012 dia pernah kawin tp xda ank....isteri dia dulu penjawat awam....orang putjya...tapi dulu xdak ank...sb isteri dia dulu mcm berumur sikit...
Nie kAtanyr isteri dia janda da anak laki sorg kn...dgn isteri nie dia kawin dia dpt anak
Quote edoraixora 15-1-2022 10:25 AM
Isteri apek senario pun tak penah tengok
Private sungguh life diaorg
Quote dudaberhias 15-1-2022 10:32 AM
cantik n comel je... mujur heshe dapat baiki genetik... harap2 yassin jaga la elok2 dan bahagia sampai ke jannah agittewww...

Lihat semua komen(74)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:14 AM GMT+8 , Processed in 3.935518 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top