CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Idola Sangat," Ramai Kagum Hanis Zalikha Sempat Ajar Kupas Manggis Dengan Sempurna Dalam Jet

14-1-2022 01:57 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5445| Komen: 67|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini Hanis Zalikha ajar kupas mangga, kali ini ajar kupas manggis pula.
Sebelum ini Hanis Zalikha ajar kupas mangga, kali ini ajar kupas manggis pula.


Macam yang semua dah tahu, baru-baru ini Hanis sekeluarga bercuti naik jet peribadi Tan Sri Vincent tan.


Foto: IG

Dalam jet peribadi itu, Hanis sempat buat video mengajar pengikutnya.

"Laaaa manggis tings. Sempat. Asalkan bermanfaat," tulisnya.




Nampak macam benda biasa je kan tapi sebenarnya ramai yang tak tahu lagi.

Menjengah di ruangan komen ramai yang berterima kasih dengan Hanis sebab menunjukkan cara yang sempurna mengupas manggis.




Sebelum ini habis kotor meleleh-leleh kena tangan kata mereka.

"Idola sangat dengan Hanis, dah la cantik bijak kreatif pandai kupas buah dengan sempurna."


Baca lagi komen:


Begitu, kadang-kadang benda yang simple sahaja tapi dapat beri manfaat kepada ramai orang. Kita tunggu ya lepas ini buah apa pula Hanis nak kupas. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tupaiterbang 14-1-2022 02:11 PM

Malas aku nak mencarut kat thread ni
Quote SherryZass 14-1-2022 02:17 PM
apebenda ni hah
Quote dudaberhias 14-1-2022 02:20 PM
Apooo? Kupas manggis pun nak idola2 bagai, nauzubillah min zalik. Ternyata masih ramai di luar sana iq bawah paras beku, semoga keturunan kita tak terpalit atau mewarisi genetik otak mereka.
Quote CikNano 14-1-2022 02:20 PM
Yang ucap terima kasih tu sebenarnya perli ke apa haaa
Quote AshkieLa 14-1-2022 02:32 PM
BBNU skang ni dah kenapa?
cuba laa keluar drpd bawah tempurung tu dekk oiiii
Quote kotakominami 14-1-2022 02:39 PM
Sebab ari ni jumaat aku tangguh dulu maki ke hari sabtu....
Quote KBW2 14-1-2022 02:43 PM
mcm nganjing jah bunyi dia
Quote my_irina 14-1-2022 02:49 PM
oh baru tau gitu caranya hahahaha...idolat sgtttt!!!
Quote ayukpingu 14-1-2022 02:51 PM
apa daaa...kat tiktok berlambak cara kupas manggis..hahahha..kene scam idola korang la ni
Quote one_piece 14-1-2022 02:52 PM
lps ni kupas buah apa plak
Quote che-cikL 14-1-2022 02:56 PM
Lepas ni kupas buah kelapa pulak
Quote Thunderclouds 14-1-2022 03:01 PM
I'm refraining myself from speaking unspeakable things
Quote nakkomenjugak 14-1-2022 03:08 PM
maafkan iol terkasar bahasa but... tak boleh tahan derrr
waddeheckkk?
korang takde mak pak abang akak saudara terdekat even YouTube keee macam mana nak kupas/potong buah???
Korang hidup buat apa selama ni???
Basic skills kottt!
I kenottt i freaking kenotttttt...
Quote babelina 14-1-2022 03:13 PM
tupaiterbang: Malas aku nak mencarut kat thread ni


sama ngn perasaan aku ketika baca nie.. apa la....

Quote namemysoul 14-1-2022 03:20 PM
Tapi....kalu kulit buah manggisnye dah kematu...hehehehe
Quote heythere123 14-1-2022 03:22 PM
kupas manggis tu side dish je kan keknis? dia sebenarnya nak brag boleh naik benda alah tu.

BBNU ni pon sama mereng, benda gitu pon nak idolakan ke
Quote Masukkeluar 14-1-2022 03:28 PM
bbnu ni smua bodo ke apa? semua benda simple nk jadikan jakun jdkn idola. menyampah aku. dgn keknis skli aku menyampah.
Quote Hoola 14-1-2022 03:35 PM
Xpola..achik org kmpung je
Korg org2 urban bljar la etiket dining onboard etc
Walau achik bbrpa kali je pnhnaik bizclasd,tp depa xserve buah2tmpnt
Quote Harley_Quinn 14-1-2022 03:53 PM
I confuse diorg ni sarkastik atau betul2 puji?

Lihat semua komen(67)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:38 AM GMT+8 , Processed in 0.075016 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top