CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Manja, Pandai Menyanyi- Siti Nordiana Dijodohkan Dengan Shuib. Sesuai Tak?

14-1-2022 09:21 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9436| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini Shuib menjadi bualan hangat selepas dia secara terbuka mencari pengganti arwah Siti Sarah.
Sebelum ini Shuib menjadi bualan hangat selepas dia secara terbuka mencari pengganti arwah Siti Sarah.

Katanya dia mahukan wanita yang manja dan pandai menyanyi.



Foto: IG

Entah kenapa tiba-tiba sahaja nama Siti Nordiana pula dipetik menjadi wanita yang dilihat layak menjadi isteri Shuib.

Segala-galanya berpunca di TikTok apabila sebuah video seorang pereka fesyen yang memaparkan Siti Nordiana hadir menempah busana.

Pereka fesyen itu sempat berseloroh adakah baju itu baju untuk kahwin.




Di ruangan komen ramai pula yang membuat spekulasi.

Antara komen:

“Dengan Shuib ke?” 
“Macam sesuai dengan Shuib."



Lain macam betul, netizen pula pening nak fikirkan isteri yang sesuai untuk Shuib.

Semoga Shuib cepat dapat jodoh. Selagi tak kahwin selagi itulah netizen menyibuk bercerita. Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Marylis 14-1-2022 09:36 AM
macam tak sesuai jer... [em:7:][em:7:]
Quote Pak.dolla 14-1-2022 09:39 AM
Syuib ko kalau nj kawin..carilah pompuan yg kaya jg..sendri mau igt..kalau x hensem tp tarak duit, ko ingt pompuan nak ke..? Takut org cinta kan duit ko je..
Quote Mawar91 14-1-2022 09:46 AM
X sesuai.Sah2 dlm video tu Nana & Ery ckp baju show AME.Tpi da nape si Ery tu dok sorok kain satu lagi?.X rse pon Nana nak kwen Klu die nak kwen da lme da die kwen.
Quote KucingBiru 14-1-2022 09:52 AM
Tak sesuai langsung. Nana ni mcm diam orangnya. Kalau banding dgn character siti sarah dulu mcm langit dan bumi. Shuib ni mcm kena cari yg perangai gila gila, baru boleh cope dgn Shuib yg suka buat lawak.

Quote ayukpingu 14-1-2022 09:53 AM
tak sesuai...
Quote adeqbun 14-1-2022 09:59 AM
Pandai2 pulak nak mengacum2 jodoh org ye...jgn la..
Quote prince_marhaen 14-1-2022 09:59 AM
yang terpaling meratap satu malaya....akhirnyaaaa terpaling sibuk canang nak cari baruuuu....alasan anakkkkk....... membeli cincauuuuu... haha
Quote adeqbun 14-1-2022 10:00 AM
Pak.dolla replied at 14-1-2022 09:39 AM
Syuib ko kalau nj kawin..carilah pompuan yg kaya jg..sendri mau igt..kalau x hensem tp tarak duit, k ...

Arwah dlu terima soeb dgn muke pecah rumah,duit xde,sanding pon x mampu...smpi la soeb kaya raya...btol2 tulus cinta arwah kat soeb dan terima seadanya
Quote kelip2_07 14-1-2022 10:00 AM
xyah la..rmai tu nana nk kena jg
Quote babelina 14-1-2022 10:20 AM
xde mana nye SN nie nk kawin ng shuib.. penat je nk jg ank bderet.. dh selesa bthn2 ank dh besar..
setakat duit hidup mewah.. akku rs SN ckup dh utk dia.. cuma klau ada jodoh.. dpt yg bujang.. ada kerjaya.. sesuai ngn SN
Quote chandrahusin 14-1-2022 10:29 AM
netizen klu tak jaga aurat org
jaga jodoh org
Quote kucingitam 14-1-2022 10:38 AM
Pak.dolla replied at 14-1-2022 09:39 AM
Syuib ko kalau nj kawin..carilah pompuan yg kaya jg..sendri mau igt..kalau x hensem tp tarak duit, k ...

hmm..vida sesuai kot..kaya, pandai nyanyi, kelakar pulak..
Quote love_warrior 14-1-2022 10:39 AM
Next please
Quote charlizetheron 14-1-2022 10:40 AM
nana dah selesa anak dah besar.  semua dah cukup.  gigih la nak menjodohkan orang bagai.
Quote shark_eow7 14-1-2022 10:44 AM
lorat kenenkan orang. sibukkk je
Quote yujin 14-1-2022 10:44 AM
kucingitam replied at 14-1-2022 10:38 AM
hmm..vida sesuai kot..kaya, pandai nyanyi, kelakar pulak..

Tkut ank plk x berkenan
Quote Carcosa 14-1-2022 10:49 AM
Eikhhhhh tak sesuai langsung!
Shahmira sesuai kawin budak2 kampung yg tak brp exposed sangat. Yelah nak jaga anak engko je 4 orang. Ingat senang ke?? Kalau dia kawin dgn retis or perempuan2 urban, engko ingat nak diorang berkuntum duduk rumah jaga anak2 engko yg bersusun tu? Choiiiiiiii
Quote nakkomenjugak 14-1-2022 10:53 AM
Yihhhhhhh fitammmm si nana baca ni
nak2 pulakkk dikenenkan berjodoh dengan soeb jowo
Hensem lagi arwah laki sheol
No no no no
Quote QueenIsolde 14-1-2022 10:54 AM
Dr segi muka sekufu  nana-shuib, tp dr segi perangai mmg totally berbeza la.

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.089909 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top