CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Minta Berjanji Tak Fail Hak Penjagaan Anak, Natiqah Tak Sangka Aman Ra Pula Yang Buat

12-1-2022 05:09 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 6182| Komen: 44|Original author: Tatod

Description: Marah dengan tindakan penyanyi rap terkenal Aman Ra yang memfailkan hak penjagaan ke atas dua anak mereka, bekas isterinya iaitu Natiqah Rahmat membuat beberapa hantaran di Instastory meluahkan perasa ...

Sumber Instagram Natiqah Rahmat

Marah dengan tindakan penyanyi rap terkenal Aman Ra yang memfailkan hak penjagaan ke atas dua anak mereka, bekas isterinya iaitu Natiqah Rahmat membuat beberapa hantaran di Instastory meluahkan perasaan yang terpendam.

Dia tidak pernah menghalang lelaki itu datang berjumpa dengan anak-anaknya, namun siapa sangka kunjungan berkenaan hanyalah untuk mencukupkan syarat agar dia dapat menuntut hak anak-anak.



"Dulu sibuk tinggalkan anak, tinggalkan bini sebab tengah kemaruk bercinta. Berbulan-bulan tak balik jenguk anak bini. Dari anak menangis dan demam rindukan ayah sampailah mereka terbiasa tiada ayah.

"Tiba-tiba buat come back hantar peguam datang rumah kononnya saya susah diajak berbincang. Bila tahu saya pun ada peguam, komited pula cukupkan syarat jenguk anak.

"Minta saya janji agar tidak failkan hak penjagaan anak. Saya pun bodoh percaya janji 'hanat' sekor ni. Rupanya jenguk anak tu cuma untuk cukupkan syarat failkan hak penjagaan," katanya. 



Natiqah pernah mendedahkan keretakan rumah tangga mereka adalah berpunca daripada kehadiran orang ketiga.

Dia menyangka selepas berpisah, hidupnya akan lebih tenang tanpa perlu berhadapan dengan kecurangan suami dan kekasih gelapnya.



"Saya cukup lega apabila sudah bercerai. Terlepas semua seksa. Rupanya tak habis lagi dengan dua orang ini. Busuk hati. Oi! Pergi buat anak sendirilah. Senang sangat hidup nak ambil ready made.

"Saya dikatakan tidak layak jadi ibu kerana free hair. Betina sundal kau yang tercabut tudung sekarang adakah layak angkut anak ke hulu ke hilir seolah-olah dia yang bangun pagi susukan anak dan berjaga malam sebab anak sakit. Macam dia yang hadap anak sedih masa dia sibuk berkepit dengan ayah mereka," katanya.



Natiqah menegaskan, apa pun yang terjadi dia akan tetap susah senang bersama dua anaknya, Ratu Raiqa dan Tuah Khalifa.




Semoga anak-anak tidak menjadi mangsa keadaan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whimsicalmusic 12-1-2022 06:22 PM
Bgtao la nama ig betina tu iolls nk skodeng jgk
Quote hareeeesah 12-1-2022 07:53 PM
Tak side mana-mana sbb x follow sgt citer tp kenapa pompuan lain suka nyibuk acah nak jaga anak org. Ko nak bapak dia ambik je la buat anak sendiri
Quote kechikchomel 12-1-2022 08:30 PM
whimsicalmusic replied at 12-1-2022 06:22 PM
Bgtao la nama ig betina tu iolls nk skodeng jgk

Kalau ikut benang dulu² dorg speku adik beradik 'chef' anis nabila
Quote umbut 12-1-2022 10:15 PM
Jate nak ambik anak sebab x nak bayar nafkah ke. Sedihnya kalo anak pun kena rebut dah ler curang. Ko buat ler anak ngan skandal ko
Quote KirazMevsimi 12-1-2022 10:38 PM
hareeeesah: Tak side mana-mana sbb x follo ...
betul betul. jangan la diganggu lagi bekas isteri dia. jangan la ditambah lagi stress hidup orang
Quote syidasaleh 12-1-2022 10:40 PM
kechikchomel replied at 12-1-2022 08:30 PM
Kalau ikut benang dulu² dorg speku adik beradik 'chef' anis nabila

Kat ig story ex bini ni ada gambar jelas
Quote missyL 12-1-2022 11:11 PM
Dah cerai tu jgn la gadoh dah. Bincang la elok2.

Thu x ni semua akan menjadi punca Mcm2 penyakit mental kt anak2 nti.
Kesian lah kt bdk2.
Haih..
Quote cheezel 12-1-2022 11:25 PM
Teruknya jantan tu. Beria jaga public image. Tp sbnrnya teruk
Quote tuttt 12-1-2022 11:31 PM
whimsicalmusic replied at 12-1-2022 06:22 PM
Bgtao la nama ig betina tu iolls nk skodeng jgk

Kakak anis nabilah tu amira_hani kot ig dia
Quote tuttt 12-1-2022 11:34 PM
Tapi kata ex bini yg anak bongsu bapaknya buat tak endah je. Yg sulung tu je dia rajin nk ambik bawak jalan bagai. Apesal eh. Sebab yg kecik renyah nk jaga ke sbb kecik lg. Walaupun ex bini pun nampak wild. Tp yg jantan pun dayus harey perangai hansuang. Dtg jenguk anak pun nk pegang2 ex bini nk try lg. Nafsu serakah betui la
Quote Jennyrol 13-1-2022 12:28 AM
kechikchomel replied at 12-1-2022 08:30 PM
Kalau ikut benang dulu² dorg speku adik beradik 'chef' anis nabila

Die ada bgtau kakak anis nabila tu.. Amira hani
Quote nia_salina 13-1-2022 12:32 AM
ok banyak clue .jom csi

edited: ok dh ada jawapan. dasyat eh forumer last time huhu btl tekaan
Quote Kangkung1M 13-1-2022 01:12 AM
Edited by Kangkung1M at 13-1-2022 04:52 AM
whimsicalmusic replied at 12-1-2022 06:22 AM
Bgtao la nama ig betina tu iolls nk skodeng jgk

Amira Hani, kakak kpd Chef Anis Nabilah. Dulu dia bertudung.






Tapi skrg bila dah kapel dgn retis, haruslah tudungnya terbang. Tapi terbang secara separa, maksudnya dia masih cover rambutnya dgn topi, scarf, hoodie.








Quote cruz2 13-1-2022 01:18 AM
Laaa...subang kat idung mcm ex bini jugak
Quote Lailerthee 13-1-2022 01:29 AM
Kalau pon exwife bertindik hidung dan freehair aku tetap salahkan menyundal yg menyondol. Kau dah xd org bujang ke nok. Lagi 1 yg kau sibuk acah nak jd mak bapak terpaling dekat anak org dah kenapa nok. Kau xd rahim ke? Kr laki tu mmg xnak nikah dgn kau and xnak buat anak dgn kau
Quote doubleA 13-1-2022 01:32 AM
Banyak jantan selfish yg pisahkan mak dgn anak lepas cerai. Macam dorang takda mak pula tak tau bonding mak dengan anak special dari dalam kandungan sampai bila2. Jangan la zalim pisahkan anak dengan mak kandung. Nak kawen lain ke tungging terbalik ke pikir la anak. Tempat paling comfort anak ni ada pada maknya
Quote auntyonion 13-1-2022 03:30 AM
Errrr..adehh retis pn sendu..ada hati nak wat hal..
Quote innocentsangat 13-1-2022 03:37 AM
makcun14 replied at 12-1-2022 11:01 PM
I try tepek ni. Mari la skodeng ig amira_hani sebelum  ditukar private

Mcm lebih kurang je muka scandal n ex wife. Haha.
Quote innocentsangat 13-1-2022 03:39 AM
Ex wife serious nampak wangi waktu bertutup. Moga kembali bertutup. Lavvvv

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:04 PM GMT+8 , Processed in 0.071608 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top