CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ikan Bilis Kau Sorok Celah Pant*t Mak Kau Ke?" - Diva AA Maki KFC Lagi

12-1-2022 04:29 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5128| Komen: 70|Original author: LilRose

Description: Pengacara sensasi Azwan Ali yang terkenal dengan kelancangannya menyuarakan rasa tidak puas hati berhubung banyak isu di laman sosial kali ini menghamburkan makian kepada sebuah restoran makanan seger ...
Kredit foto: Twitter


Pengacara sensasi Azwan Ali yang terkenal dengan kelancangannya menyuarakan rasa tidak puas hati berhubung banyak isu di laman sosial kali ini menghamburkan makian kepada sebuah restoran makanan segera.

Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi video dimuat naik di Twitter, dia memaki KFC kerana kesilapan pada menu Nasi Lemak dipesannya yang tidak dimasukkan ikan bilis.


Kredit foto: Kosmo


Kredit foto: Twitter

“Kau tengoklah drive-thru ya Nasi Lemak KFC sebab tak tahu nak makan apa dah. Tapi beli nasi lemak kau tengok apa yang ada. Ini of course nasi dia, tu sambal dia, telur, timun, kacang.

"Mana ikan bilisnya? Ikan bilis kau sorok celah pant*t mak kau ke?

“Bodohnya bangsatnya kau KFC! Caj aku mahal-mahal ikan bilis pun kau tak mampu nak bagi.

"Haritu aku maki hamun ayam kecik. Viral. Ni KFC nasi lemak l*bang pant*t mak engkau,” katanya yang dipetik Murai.



Sebelum ini kes ayam kecil, kali ini ikan bilis pula. Semoga Diva puas, hati tenang dah dapat maki hamun KFC. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 12-1-2022 04:31 PM
Yg ni aku sokong
Quote bukannasigoreng 12-1-2022 04:33 PM
Terima kasih Diva AA kerana ada tolong maki kan kfc wakil kami rakyat yang tak ada orang nak dengar luahan kami.
Quote dino 12-1-2022 04:34 PM
ckp elok2 takleh ke? buat aduan cara btul. kata bljr law
Quote Zaien 12-1-2022 04:36 PM
dia lahir dlu kuar kt mane erk?
Quote degurlz 12-1-2022 04:39 PM
Pernah try beli nasi lemak kfc sekali..balik rumah x dibagi sambalnya..so apa nk buat telan jer la
Quote tunangku 12-1-2022 04:42 PM
dino replied at 12-1-2022 04:34 PM
ckp elok2 takleh ke? buat aduan cara btul. kata bljr law

Cakap elok2 tak viral

Nasik lemak mcd kat Sabah pun takda bilis wpun bilis murah giler kat Sabah
Quote dino 12-1-2022 04:46 PM
tunangku replied at 12-1-2022 04:42 PM
Cakap elok2 tak viral

Nasik lemak mcd kat Sabah pun takda bilis wpun bilis murah giler kat Sabah ...

rasa isu logistik mcm kes coleslow tu
nasi lemak tu bkn msk kat kfc tu die sub2.. mcm bubur mcd tu la
Quote missbigrockstar 12-1-2022 04:47 PM
Nasib tak baik mmg barang tak cukup lagi2 beli drive thru nak check satu2 dah kena bagi laluan kereta belakang. Hash brown takda,
order burger ayam dapat daging, order burger with egg tapi telurnya takda. Selalu dah kena. Nak taknak, terpaksa telan. Takat mampu complain kat review branch fast food tu je lah.
Quote tunangku 12-1-2022 04:52 PM
dino replied at 12-1-2022 04:46 PM
rasa isu logistik mcm kes coleslow tu
nasi lemak tu bkn msk kat kfc tu die sub2.. mcm bubur mcd tu ...

Oh patutla

Tp mmg geram je mkn kfc takda coleslow
Hahhaa..
Quote tunangku 12-1-2022 04:54 PM
missbigrockstar replied at 12-1-2022 04:47 PM
Nasib tak baik mmg barang tak cukup lagi2 beli drive thru nak check satu2 dah kena bagi laluan keret ...

Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru..
Quote missbigrockstar 12-1-2022 05:07 PM
tunangku replied at 12-1-2022 04:54 PM
Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru ...

Baik pula staff situ. Aku pikir 10 kali nak pi complain minta barang2 yg takda tu walau ada ambik gambar bukti. Entah dia nak percaya cakap aku ke tak.
Quote dino 12-1-2022 05:10 PM
tunangku replied at 12-1-2022 04:52 PM
Oh patutla

Tp mmg geram je mkn kfc takda coleslow

kan.. coleslaw tu mesti ade haha
Quote babelina 12-1-2022 05:48 PM
mmg hangin kadang.. ptt dorg check la dulu kn.. then br bg customer.. jgn nk cpt jer..
Quote buapakperut 12-1-2022 06:26 PM
Makin Tua Makin teruk bahasa
Quote September14 12-1-2022 06:30 PM
Mmg nasik lmak kfc ni xde ikan bilis ke atau mmg staff lupa letak? Last time aku mkn mcm xde je ikan bilis

Apapun bgus gak dia ni maki, haritu pasal ayam kecik tu… klu x maki x viral lak eh
Quote sporty_wink 12-1-2022 06:33 PM
tunangku replied at 12-1-2022 04:54 PM
Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru ...

iye sma dpt milo tawar.tapi iols rela pusing masuk balik drive tru mintak tuka.
Quote Samerosie 12-1-2022 06:41 PM
Rasanya nasi lemak kfc mmg tak de ikan bilis sebab kekonon sambal ikan bilis dah ada.  Iols kalau nak makan nasi lemak idok le beli dr kedai fast food rela lagi cari dlm fp atau mamak.
Quote djzara81 12-1-2022 07:08 PM
Kpd para pemilik & pekerja restoran, next time nmpk diba AA, treat him as if he is Abe gong. Kalo tak, abis korang di pohkeymak[em:4:]
Quote mama_cat 12-1-2022 07:41 PM
mcm takdak bilis.. lauk dia ayam tu... bilis hancuq dalam sambal..

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.076563 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top