CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

10 Hari Acara Majlis Perkahwinan Anak Sultan Brunei, Segak Bakal Suami!

11-1-2022 02:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 52863| Komen: 689

Description: Kakanda Pengiran Muda Putera Abdul Mateen, Pengiran Anak Puteri Fadzilah Lubabul Bolkiah, 36, yang merupakan anak perempuan kedua bongsu Sultan Brunei bersama Puan Hajah Mariam bakal mendirikan rumah ...
Kakanda Pengiran Muda Putera Abdul Mateen, Pengiran Anak Puteri Fadzilah Lubabul Bolkiah, 36, yang merupakan anak perempuan kedua bongsu Sultan Brunei bersama Puan Hajah Mariam bakal mendirikan rumah tangga bersama pasangan pilihan Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi.




Menerusi pengumuman dari Instagram Brunei Royal Family, istiadat perkahwinan diraja ini bakal bermula pada 16 Januari 2022 dan majlis akan tamat pada 25 Januari 2022. 


Kredit foto: IG Brunei Royal Family


Berikut adalah tarikh istiadat sepanjangan 10 hari majlis berlangsung.



Pengumuman di Instagram keluarga diraja Brunei itu membuatkan ramai warganet membanjiri ruangan komen, dengan ucapan tahniah dan mendoakan kebahagian pasangan pengantin diraja tersebut.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Simunggu 11-1-2022 02:51 PM
36 thn? perempuan kita berumur sudah tu..
Quote cutieslilies 11-1-2022 02:51 PM
mak aiii lamonya.... 10 hari....
Quote Suchi 11-1-2022 02:55 PM
Baru pestime kawen ke nih?muka laki dia ada iras zul 2by2 dan juga laki sapa tah muka iras bi juga
Quote mamajawie 11-1-2022 02:57 PM
muka puteri lullaby ni cam muka ayu damit
Quote TOPwind 11-1-2022 03:01 PM
guna hasil bumi negara bolehlah sebulan atau setahun pun siapa berani kacau.
Quote Decaffeinated 11-1-2022 03:05 PM
Jemput satu negara ka? Ikut turutan alphabet.
Quote bondeh 11-1-2022 03:07 PM
Meolls takde soft spot langsung kat kerabat diraja Brunei nih. Tibehh
Quote makadek 11-1-2022 03:10 PM
90s look nya lah tuan peteri
Quote Lily_Elizabeth_ 11-1-2022 03:12 PM
lawalah tuan puteri dia. Pakai tudung simple.cantik sgt di mata I dia ni.
Quote syamzana 11-1-2022 03:13 PM
yg lelakinya umur brp?
Quote msdummy.2018 11-1-2022 03:14 PM
       Edit
Quote cmf_premierleag 11-1-2022 03:15 PM
Dia ni kakak pd Prince Mateen kan
Abang dia yg Prince Azim dah meninggal 2/3 thn lps. Tp Puteri Fadzilah ni ms dia dress up tak bertudung, mmg nmpk elegant dan classy la.dressing pun moden.pakai high boots bagai
Tp bila bertudung, nmpk mcm makcik2 dgn tudung bunga2 corak2.serabut tgk
Quote cmf_premierleag 11-1-2022 03:16 PM
Kakak dia Puteri Azemah tak sure dh kawen ke belum
Quote Timortimur 11-1-2022 03:32 PM
cmf_premierleag replied at 11-1-2022 03:15 PM
Dia ni kakak pd Prince Mateen kan
Abang dia yg Prince Azim dah meninggal 2/3 thn lps. Tp Puteri Fadz ...

Kat Brunei je mcm makcik2 tapi kat luar negara seksi jgk kan dan stylo je
Quote Timortimur 11-1-2022 03:33 PM
Orang mana asal ni?
Memang royalties sana suka kahwin org luar ke?
Quote Aikiko 11-1-2022 03:33 PM
Simplelah bagi acara rasmi muka suci murni aje cam acik2
Kat luar #ytjt
Quote Aikiko 11-1-2022 03:35 PM
cmf_premierleag replied at 11-1-2022 03:16 PM
Kakak dia Puteri Azemah tak sure dh kawen ke belum

Cam blum kan....tapi tgok princess azimah lawa lagi
Quote stingerkitkat 11-1-2022 03:41 PM
REMY 3D....ada dijemput tak?
Quote kalchi 11-1-2022 03:43 PM
Yg azimah tu lawa manis betul. Suka tengok

Lihat semua komen(689)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.081663 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top