CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Siapa Mengata Ain Edruce Selekeh Tu?

11-1-2022 01:21 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 2787| Komen: 10|Original author: tatod

Description: Tidak dinafikan, berpenampilan menarik itu amat penting bagi selebriti. Bagaimanapun, tatarias yang sering ditonjolkan itu bukanlah perkara yang dilakukan setiap hari tetapi hanya sekadar sebahagian d ...

Sumber Instagram Ain Edruce

Tidak dinafikan, berpenampilan menarik itu amat penting bagi selebriti. Bagaimanapun, tatarias yang sering ditonjolkan itu bukanlah perkara yang dilakukan setiap hari tetapi hanya sekadar sebahagian daripada pekerjaan mereka. Di luar waktu kerja, mereka lebih memilih gaya ringkas dan solekan tipis.

Namun, adakalanya penampilan ringkas mereka mendapat teguran kononnya tidak bersiap.

Selebriti, Ain Edruce juga tidak terlepas daripada menerima komen sebegitu. Menerusi Instagram dan TikTok, wanita itu memuat naik video transisi memaparkan dirinya tanpa solekan dan hanya memakai pakaian harian di rumah kemudian menunjukkan versi dirinya yang sudah 'bersiap'.




Video berkenaan dikongsikan bagi menjawab komen warga maya yang mengatakan Ain kelihatan selekeh sejak bergelar ibu dan menyuruh pelakon dan pengacara itu tampil lebih kemas. Wanita itu bagaimanapun tidak mendedahkan identiti warga maya berkenaan.



Menjengah ruangan komen, ramai yang memuji wanita itu tetap kelihatan cantik walaupun calitan solekan. Penampilan Ain adalah perkara normal kerana wanita itu memilih pakaian mengikut keadaan.





Terbayang pula awal pagi beriya bersiap nak kemas rumah. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 11-1-2022 01:24 PM
lahhhhh apsal mirul nk kecoh?? dia nk bini lawa2 pun dia sedar rupa dia tu mcm mna , oppppssss
Quote nakkomenjugak 11-1-2022 02:06 PM
Buat vodo jelaaa komen gituuuu
Mesti dekat ruangan komen heshe kena bakar punyaaaa dengan ngefansss kooo
lantak jeee
Quote nurul_akmar 11-1-2022 06:09 PM
Yg tengah kutuk ain tu tah2 lag kepam berganda. Tp ye laa.. jari jemari yg menaip keyboard tu hak milik masing2..
Quote brunesss 13-1-2022 04:49 PM
ko gile cakap dia selekeh, tak rias pun masih cantik. compare dengan netizen yg kata tu mungkin kau pakai baju mahal sekali pun belum tentu boleh pull off silap2 org pikir mcm yg jual kat chow kit.. contoh seperti fara mendosa.
Quote umbut 13-1-2022 05:01 PM
Dia ni kurus rambut lurus..x mandi pun x serabai.. lainler yg kutuk tu dah ler gemuk kepam plus rambut bangun tidor cam sarang tebuan..tu baru selekeh
Quote adeqbun 13-1-2022 05:20 PM
Ai kesian kat laki die je..dpt bini mengelejat sakan
Quote cheezel 13-1-2022 07:58 PM
Cantiknya ain dah la tinggi. Netizen acik gemuk kepam jeles tu
Quote izat123 13-1-2022 08:26 PM
Dia ni tak mandi pun lawa. Yang kutuk tu dah sah sah kepam jarang orang lawa mengata orang lain sebab diorang tak insecure.
Quote auntyonion 13-1-2022 08:52 PM
Cantik mommy soraya
Quote achinto 17-1-2022 05:48 PM
sah yg mengata tu lagi kepam walaupun baju beribu beli butik KLCC, parfum habis sebotol spray pun tetap kepam.

Gituuuu sis mengata org

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.095374 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top