CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Catriona Ross Mahu Anak-Anak KJ Divaksin Dan Disiarkan Di TV!

10-1-2022 12:15 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6201| Komen: 55|Original author: Oleh: Saiful

Description: Menerusi laporan Astro Awani baru-baru ini, Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin menyatakan Kanak-kanak 5-12 tahun akan diberi suntikan Pfizer.
Menerusi laporan Astro Awani baru-baru ini, Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin menyatakan Kanak-kanak 5-12 tahun akan diberi suntikan Pfizer.

Tambahnya,  pilihan vaksin lain seperti vaksin Sinovac juga akan diberi pertimbangan untuk pemberian vaksin terhadap golongan tersebut.

Foto: IG

Berita mengenai isu ini mendapat perhatian daripada Catriona Ross.

Di IG Story, pelakon ini ada berkongsikan paparan tajuk berita.



Catriona seolah-olah memberi gambaran bahawa rakyat Malaysia mungkin mahu melihat anak menteri divaksin dan dipaparkan secara langsung di televisyen.

"Mungkin rakyat Malaysia sekarang nak tengok anak anda divaksin di tv nasional dulu," tulisnya.



Jadi apa pendapat anda? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 10-1-2022 12:45 PM
anak cucu sume mwnteri la. tp jgn enjet air je plk
Quote Normabaru 10-1-2022 12:48 PM
Acik cat mesti acik porum gk ni..well done @tumpanglalu74

U've been heard
Quote manehnya 10-1-2022 12:49 PM
Kann... Buat dlu kt anak2 cucu depa
Quote ezacbee 10-1-2022 12:50 PM
manehnya replied at 10-1-2022 12:49 PM
Kann... Buat dlu kt anak2 cucu depa

Klo buat live pun xtau tu vaksin ke tak? Dorang kan kuat kencing
Quote Gumball 10-1-2022 12:52 PM
Klw anak-anak KJ disuntik dengan vaksin secara LIVE, konfem ker ramai nak ngikut jejak hantar anak vaksin tuh...?
Dah berapa ramai buat LIVE masa amik vaksin tapi ramai jugak yang xnak jugak..lagi suka dengar rumors..
Quote manehnya 10-1-2022 12:54 PM
ezacbee replied at 10-1-2022 12:50 PM
Klo buat live pun xtau tu vaksin ke tak? Dorang kan kuat kencing

Benci!!! ????????????
Quote me12345 10-1-2022 12:55 PM
Cuba  buat..
Quote kucingitam 10-1-2022 01:54 PM
steady kak kek..
Quote mizruncing 10-1-2022 02:55 PM
setujuuuuuuuuuuuuuu
Quote bakingsoda 10-1-2022 03:45 PM
sokong kak kek, anak ko dulu la kj jgn sembang suruh anak orang lain je
Quote musangbodoh 10-1-2022 03:48 PM
eh apsal nk kena up gambar 1,2 ,3...nk ngadap gambar besar2 gitu...tros letak gambar 4 x bleh ke
Quote innocentsangat 10-1-2022 04:33 PM
Salah satu anak KJ tu autism. Mcm anak hang jgk la kan. Jgn main petik je kak Kucing oiii. Kang hang yg sentap.

Kak kucing ni dia post video lawak, peminat komen balik benda lawak. Dia tak paham, pastu sentap tanya nape komen gitu. Alahai. Org lain pulak kena explain jokes kt dia. Pelikkkk. Hahaha
Quote tumpanglalu74 10-1-2022 04:44 PM
Normabaru replied at 10-1-2022 12:48 PM
Acik cat mesti acik porum gk ni..well done @tumpanglalu74

U've been heard

Tak perlu kita kat CARI ney terpekik terlolong pon masing2 dah sendiri pegi tadah lengan & merasai sendiri side efex ayor2 longkang jahanam ney..  Adekah kita sanggop tadah lengan anak2 kita pulak?

Padan muke ko Keijei Dajei.  Ko tu punye la hadap nak impress omputih sana-sini.  Amekkaw anak omputih pulak sembor ke muke kau sebegini.  Pasti kau berase sangat malu sebab ko punye Oxford charms tak laku kan?  Kah2..
Quote apedehal 10-1-2022 05:15 PM
Komited betui kj skang..nak tunjuk kat sapa ntah
Quote mrsamz 10-1-2022 05:20 PM
Bodo jugak netizen ni kan..kj tu menteri kesihatan dah tentu la tugas dia memperjuangkan isu2 kesihatan..seiring dgn mana2 negara lain dalam dunia ni yg sibuk menguruskan  kes covid..kalau semua negara dlm dunia ni menggunakan vaksin sbg langkah pencegahan covid..netizen nak expect kj ni suruh malaysia buat apa eh? Lockdown?
Makan makanan sunnah?
Cerr bgtau apa yg netizen nak?
Dah ni korang merempan pasal nak suruh anak dia kene cucuk live on tv..abis tu anak cucu KP kesihatan..doktor pakar semua tu nak kene follow jugak la?
Quote naina 10-1-2022 05:26 PM
innocentsangat replied at 10-1-2022 04:33 PM
Salah satu anak KJ tu autism. Mcm anak hang jgk la kan. Jgn main petik je kak Kucing oiii. Kang hang ...

Yela maybe sebab sama2 ada autisme la nak tengok sejauh mana keberkesanannya. Anak normal pun kita risau apatah lagi yang kurang camtu.
Quote Pujangga22 10-1-2022 08:38 PM
880 juta dose dah beli...so kena tadah tangan bdk2 lah plk
Quote oggy 10-1-2022 08:50 PM
mrsamz replied at 10-1-2022 05:20 PM
Bodo jugak netizen ni kan..kj tu menteri kesihatan dah tentu la tugas dia memperjuangkan isu2 kesiha ...

Lepas tu pertikaikan KJ try hard sangat nak tunjuk kat sapa.. kang tak buat kerja korang jugak yang bising kata menteri makan gaji buta.
Quote Samerosie 10-1-2022 08:51 PM
Tak payah layan benda2 merepek macam ni kj.

Lihat semua komen(55)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.125095 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top