CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Ummi Akan Bangkit Balik Untuk Anak-Anak Ummi” - Sajat

27-12-2021 01:03 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6077| Komen: 60

Description: Usahawan kosmetik Sajat atau nama sebenarnya Mohammad Sajjad Kamaruz Zaman kini berada di Australia dan terpisah jauh dengan kedua anak-anaknya, Syaza dan Syahmi.



Usahawan kosmetik Sajat atau nama sebenarnya Mohammad Sajjad Kamaruz Zaman kini berada di Australia dan terpisah jauh dengan kedua anak-anaknya, Syaza dan Syahmi.

Melalui satu perkongsian di Instastorynya, Sajat meluahkan rasa rindu terhadap kedua-dua anaknya itu namun dia tidak pernah lupa untuk membuat panggilan video setiap hari bagi mengubat kerinduan.

Kredit foto : Murai.my

“Walaupun Ummi jauh dengan anak-anak Ummi, Ummi tak pernah lupa video call hari-hari anak-anakku. Rindunya pada anak-anak.


“Ummi simpan rindu ini nak peluk cium anak-anak Ummi.. Ummi jauh, hanya video call dapat mengubati kerinduan anak-anak Ummi. I love you Syaza dan Syahmi,” luahnya.

Sajat turut memberitahu dia akan bangkit semula demi anak-anaknya kerana baginya kedua anaknya itu adalah harta paling berharga.

Kredit foto : Murai.my

“Dari jauh ku mencurah kasih sayang buat mu anak-anakku..Ummi akan bangkit balik untuk anak-anak Ummi. Harta Ummi paling berharga dunia ini adalah Syaza Syahmi..Ummi rindu sayang,” katanya.

Terdahulu, sebahagian aset Nur Sajat dilelong RM132,000 dan kini peguam sedang meneliti aset lain yang dimiliki usahawan kosmetik itu bagi menyelesaikan baki pampasan kepada OWA Resources Sdn Bhd. 

Proses lelongan terbabit dilakukan selepas mendapat kebenaran Mahkamah Tinggi Shah Alam berikutan kegagalan Sajat membayar pampasan kepada bekas stokis utama itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 27-12-2021 01:12 PM
tetap gigih mengekalkan panggilan ummi yachhh!
Quote orkidorkido 27-12-2021 01:16 PM
Mommy la baru glamer. Makbapak budak-budak tu ada duk dalam rumah tu kan? Depa pun tak ingat kau la jat.
Quote buragazz 27-12-2021 01:18 PM
Tetap nak sebut Harta Ummi as if... sambung ...
Quote kiah_mai_pulak 27-12-2021 01:20 PM
pembetulan, harga lelong 42000 je ya..
Quote Kurex 27-12-2021 01:24 PM
tak payah la bamjat. nanti budak2 ni kena ejek berumikan pondan.. yihhhh
Quote missyL 27-12-2021 01:26 PM
Bangkit la jat
Jgn lupa settle hutang org tu.
Btw aritu tertgok ig die dok pg beli seafood kt ostolia.
Terkial2 jat Nk ckp English
Kawan die dok ckp byk.die dok bg arahan bahasa melayu
Cmne nk masok ellen nie. Kene pakai translator nie jat
Quote laksmanabentan 27-12-2021 01:28 PM
orkidorkido replied at 27-12-2021 01:16 PM
Mommy la baru glamer. Makbapak budak-budak tu ada duk dalam rumah tu kan? Depa pun tak ingat kau la  ...

haahhh dia orang happy2 aja laaa...
yang penting jangan lupa tiap2 bulan duit di kirim yaa bang jat....
Quote djzara81 27-12-2021 01:30 PM
Bamjat, pekate ko cari anak2 angkat baru kt Ostolia. Amik mata biru rambut blonde ataupon aborigine. Ko kan agung2 kan negara baru ko khenzz.
Quote Mopiko 27-12-2021 01:31 PM
patutnya ayah rindu anak2 ayah
Quote dubuk 27-12-2021 01:32 PM
tapi susu ummi palsu
Quote olezzeli17 27-12-2021 01:36 PM
Abi Bam Jat.. Abi..
Quote chacon 27-12-2021 01:48 PM
dulu bukan polis tak dapat kesan dia ke?? sekarang dah terang2 kat australia kenapa tak angkut balik
Quote sukacactus 27-12-2021 01:50 PM
Ummi, ummi
Quote asermullen 27-12-2021 02:05 PM
Jadahnya ummi ????????
Quote hanimdanish 27-12-2021 02:10 PM
chacon replied at 27-12-2021 01:48 PM
dulu bukan polis tak dapat kesan dia ke?? sekarang dah terang2 kat australia kenapa tak angkut balik

tak boleh kan..bukan Australia beri pelrindungan pada dia..mcm tulah sikit2 yg sy tau..

sbb ada negara yang akan berli perlindungan pada org2 jahat ni..tu sbb sesiap yg buat jenayaht esp golongan kayangan ni depa cpt2 nak cabut dari Malaysia..
gitulah lebih krg...contoh mcm Jho Low, Namawee ..Kalau salah ampun
Quote miu84 27-12-2021 02:27 PM
Ummi abah kau!
Quote Nenasketum 27-12-2021 02:30 PM
Ummi hangguk ko. Kat Ostolia sana suka bunuh faggot!
Quote manehnya 27-12-2021 03:06 PM
orkidorkido replied at 27-12-2021 01:16 PM
Mommy la baru glamer. Makbapak budak-budak tu ada duk dalam rumah tu kan? Depa pun tak ingat kau la  ...

apa maksud?
Makbapak budak-budak tu
budak2 dh balik kt biology parent depa ka
Quote honeybee1802 27-12-2021 03:17 PM
orkidorkido replied at 27-12-2021 01:16 PM
Mommy la baru glamer. Makbapak budak-budak tu ada duk dalam rumah tu kan? Depa pun tak ingat kau la  ...

Saper mak pak bebdk ni?

Lihat semua komen(60)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:45 PM GMT+8 , Processed in 0.174681 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top