CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiba Di Kota Suci, Kamal Dan Uqasha Akan Tunai Solat Hajat Untuk Mangsa Banjir

24-12-2021 06:04 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3810| Komen: 30|Original author: LilRose

Description: Pasangan pengantin baru Kamal Adli dan Uqasha Senrose selamat selamat berangkat ke Tanah Suci semalam bagi menunaikan ibadah umrah.
Pasangan pengantin baru Kamal Adli dan Uqasha Senrose selamat selamat berangkat ke Tanah Suci semalam bagi menunaikan ibadah umrah.


Kredit foto: IG

Sebelum berlepas ke Tanah Suci, Kamal dan Uqasha sempat memuat naik video memohon maaf kepada semua pihak dan mendoakan agar mereka mendapat Umrah yang Mabrur.



Di sampingnya, Uqasha juga memaklumkan mereka akan menunaikan solat sunat hajat untuk semua mangsa yang terjejas akibat bencana banjir.

Dalam masa sama, mereka berterima kasih atas semua ucapan selamat pengantin baru, namun memohon maaf kerana tidak sempat membalas semua ucapan yang dititipkan.



Menerusi Instastory adiknya, Nelydia Senrose memuat naik video mereka sedang menjamu sarapan di Madinah.


Kredit foto: IG

Semoga Kamal dan Uqasha dapat umrah yang mabrur. Selamat berbulan madu juga! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 24-12-2021 06:23 PM
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?
Quote Abob 24-12-2021 06:29 PM
Semoga mendapat umrah yg mabrur, selamat balik dan diberi hidayah untuk usha terus menutup aurat...amin
Quote makneng 24-12-2021 09:13 PM
Sedeh bethol benang ni...sendu x ramai porumer nak komen
Utk kome berdua.. Selamat mengerjakan umrah.
Jgn lepas ni kome post #madeinMakkah plak.. Paham2 la ye..
Quote innocentsangat 24-12-2021 09:21 PM
Moga terus istiqomah tutup aurat. Aamiin
Quote Normabaru 24-12-2021 10:46 PM
Amalan..buat dendiam sudaaa..ni nk sembang Itu ini..tp da smpi mekah pon asik nk bt marketing Lipstick la Itu la ini la..ko g holiday ke Amal ibadat?tinggalkan Dunia tipu2 ni kejap xblh ke..fokus ibadat tu betul2 dulu..
Quote LadyCarefree 24-12-2021 11:09 PM
Tudung ala ala rambut terjurai. Style gitu. Semoga baik2 je dan xcerai berai. Tp maybe can tone down lukis kening tu.
Quote bintun 25-12-2021 02:07 AM
Kku pnjg eh...
Quote missyL 25-12-2021 09:32 PM
Bestnye duit byk. G umrah tiap thun pn bole
Quote missyL 25-12-2021 09:33 PM
LadyCarefree replied at 24-12-2021 11:09 PM
Tudung ala ala rambut terjurai. Style gitu. Semoga baik2 je dan xcerai berai. Tp maybe can tone down ...

Paling la x suke org gayakn tudung cm rambut haha

Quote missyL 25-12-2021 09:34 PM
kiah_mai_pulak replied at 24-12-2021 06:23 PM
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?

Jujur nye uols
Quote Kurex 25-12-2021 10:36 PM
Haaa yelah yelah yelah
Quote samshik 26-12-2021 12:43 AM
Nak doa...doa je laa.. Mmg nak kene kompang ke???
Quote Perawankota 26-12-2021 03:53 AM
Ingatkan tu mmg cara pakai purdah.. Tudung ala rambut terjurai tu.. Sebab mcm ramai je yg berpurdah pakai mcmtu
Quote AKAZ85 26-12-2021 06:53 AM
Kemain panjang kuku ko eh..
Quote fefeeling 26-12-2021 07:06 AM
Diam2 doa sudahlah.. between you and god ok
Quote stingerGV8 26-12-2021 07:30 AM
Normabaru replied at 24-12-2021 10:46 PM
Amalan..buat dendiam sudaaa..ni nk sembang Itu ini..tp da smpi mekah pon asik nk bt marketing Lipsti ...

Org nak doakheun.....terimakaseh aja la.....bukan jadi kudis  pun ego ko itewww kheunz?

Cuma kalau nak komen iteww dari sudut kalau nak berdoa atau solat hajat kenapa perlu tunggu sampai tiba di mekah, got meaning jugak....

Ni mesti laki takda nak didik ko kheun? Kalau masih berlaki la...

Quote stingerGV8 26-12-2021 07:39 AM
fefeeling replied at 26-12-2021 07:06 AM
Diam2 doa sudahlah.. between you and god ok

A small gesture dari sudut ikhsan sesama insan utk memaklumkheun pada semua mangsa banjir diluar sana that they are not alone dlm menghadapi ujian bencana alam ini...that both of them feel their grief too....

Ko faham kheun?
Quote Abob 26-12-2021 07:53 AM
Edited by Abob at 26-12-2021 08:02 AM

Alamak....kaka faham je....tengok cara komen pun dah boleh tahu level kebahagian forumer di alam realiti camno

Kaka faham je....kalo kita masih tak mampu untuk capai apa yg org lain dah capai....memang ada dengki tuh...dan indenial...biasalah...fans kamal n usha tak yah nak ambik port sangat

Doa yg baik2 je untuk mereka dan juga untuk Kamal dan Usha ...amin

Quote stingerGV8 26-12-2021 08:13 AM
kiah_mai_pulak replied at 24-12-2021 06:23 PM
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?

Ko bila berdoa tak yakin keww TUHAN iteww mendengar? berdoala sesungguhnya DIA perkenankheun cuma awal atau lambat aja sampainya bergantungan pada apa yg lebih diperlukheun dari yg dimahukheun oleh kita...sesungguhNYA DIA MAHA MENGETAHUI, PERANCANG...dan PENERIMA DOA

ko nak aku sambung lagi?(tagline pendeta tersohor board sinun)

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:59 PM GMT+8 , Processed in 0.187532 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top