CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Water Jet Apa Pemuda Amanah Nak Beli Sampai RM1k Seunit Tu?' - Fauziah Nawi

24-12-2021 05:00 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5519| Komen: 59

Description: Tular di media sosial milik seniwati tanah air Fauziah Nawi selepas memuat naik iklan sumbangan pembelian water jet dari Pemuda Amanah Nasional di akaun Instagram.
Tular di media sosial milik seniwati tanah air Fauziah Nawi selepas memuat naik iklan sumbangan pembelian water jet dari Pemuda Amanah Nasional di akaun Instagram.



Kredit foto: FB

Pelakon veteran ini berkongsi pandangannya mengenai iklan tersebut yang mana parti berkenaan meletakkan harga sumbangan pembelian untuk seunit water jet bernilai RM1k. 



Berikutan itu, aktres ini tertanya-tanya sama ada betul atau tidak harga water jet mencecah ribuan ringgit begitu.

Melihat perkongsian dari seniwati terkenal ini, ramai peminatnya memberi komen dengan mengatakan bahawa harga untuk seunit water jet tidak sampai beribu sebenarnya.



Jenama apa yang mahal sampai RM1K tu, mungkinkah water jet dari Bosch?


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OyaTonggek 24-12-2021 05:03 PM
20% kata tuan penasehat kepada tuan sadiq segaragar...kikiki
Quote asfaz 24-12-2021 05:08 PM
Ada baca artikel pasal WJ ni. Komen2 org dlm tu  Mmg harga tu.
Wj ni ada banyak jenis diaorg ckp. Yg murah tu nak tembak lumpur tebal mmg tak la.
Quote asfaz 24-12-2021 05:13 PM
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3063908243873803&id=100007639722323

Quote rayna_raynes 24-12-2021 05:26 PM
Bila orang yang entah2 tak pernah pegang waterjet nak sembang pasal waterjet mahal.
Kalau yg 200 tu belum habis tembak sebuah rumah dah mampos. Lepas tu mana nak dapat letrik kalau yg murah tu? Yang 1-2K tu guna petrol, bukan jenis pakai jet sejam kena rest dua jam sebab kena tunggu sejuk. Bodoh takleh diajar
Quote edoraixora 24-12-2021 05:39 PM
heavy duty guna fuel memang gitu lah regenya
Quote opie5662 24-12-2021 05:42 PM
Waterjet heavy duty mmg mahal ye.... Takat yg kuning tu jenuh jgk....
Quote September14 24-12-2021 05:42 PM
X peliklah klu harga 1000 cuma make sure telus lah beli yg mahal punya tu
Quote Adrif 24-12-2021 05:42 PM
bukan range harga standard ke benda alah ni? RM1k tu ok la performance dia kan. decent > excellence.
ada je yang murah, tapi bila guna.. rasa kureng gitu
Quote aderaderker 24-12-2021 05:55 PM
Acik mana compare ngan harga kat shopee tu.
Yg tu ko pakai kat rumah boleh la acik.
Quote dudaberhias 24-12-2021 05:57 PM
Heavy duty punya la tu. Samada 1k+ atau dekat2 1k la yang di maksudkan tu. Iols pun ada.

Yang RM200 tu pun ok tapi dia punya tekanan tak sekuat RM1k+ tu.

Vacuum dyson pun Rm1k+ nyahhh
Quote Lailerthee 24-12-2021 06:08 PM
Helloww rumah i banjir teruk dekat Linggi i beli waterjet dekat kawasan kj pon harga rm1000++ yewwww. Kalau tak tahu takyah nak bersuara acah tahu.
Quote TabletSusu 24-12-2021 06:18 PM
nek yah duduk diam2 je kat rumah tu lagi baik. duk dpn tv, tgk berita. hal2 bantuan ni biar org muda je selesaikan.
Quote Suchi 24-12-2021 06:19 PM
rayna_raynes replied at 24-12-2021 05:26 PM
Bila orang yang entah2 tak pernah pegang waterjet nak sembang pasal waterjet mahal.
Kalau yg 200 tu  ...

Betul yg 200 kat shopee tu kena pakai letrik pastu  kejap2 mati.

Menda utk melasak better beli yg alah membeli menang memakai.
Tahan lama nnt boleh guna lagi.

Quote asfaz 24-12-2021 06:27 PM
dudaberhias replied at 24-12-2021 05:57 PM
Heavy duty punya la tu. Samada 1k+ atau dekat2 1k la yang di maksudkan tu. Iols pun ada.

Yang RM200 ...

Kat fb ada sorang hji ni ckap  dia guna wj rm200+(lebih kurang la) boleh cuci kereta
cuci kereta disamakan dgn cuci lumpur yg tak tahu berapa inci tebal tu
Quote asfaz 24-12-2021 06:31 PM
Mesti nenek ni kena hamput dengan  nitizens kan. Dah takde post pasal Wj tu.
Lain kali tak tahu senyap aje nekk. Takyah tunjuk nak jadi hero. Niat asal nak menghentam sebenarnya kan

IMG_20211224_182930.jpg
Quote de_ikea 24-12-2021 06:41 PM
Iols baru beli ni dgn team pagi tadi. Memang berapa ringgit je lg 1K. Guna petrol. Sbb bayak rumah mangsa ni tak ada letrik. Doakan la team ni dimudahkan.
Quote TomyamPuteh 24-12-2021 06:48 PM
dudaberhias replied at 24-12-2021 05:57 PM
Heavy duty punya la tu. Samada 1k+ atau dekat2 1k la yang di maksudkan tu. Iols pun ada.

Yang RM200 ...

Mesti sambil dok tembak water jet tu kak duda bayangkan putik jagung Alif Aziz kannnnn......
Quote cmf_jeangrey 24-12-2021 06:55 PM
Ada je yg 1k lebih...tgk pada kegunaan la...kalau nak bersihkan byk rumah dan sgt kotor mcm mangsa banjir ni, kena guna yg kuasa tinggi electric powered...itupun kalau electricity dah resumed...iols guna brand karcher
Quote cmf_jeangrey 24-12-2021 06:57 PM
de_ikea replied at 24-12-2021 06:41 PM
Iols baru beli ni dgn team pagi tadi. Memang berapa ringgit je lg 1K. Guna petrol. Sbb bayak rumah m ...

Uols tlg bersihkan ke? Semoga dipermudahkan segala urusan

Lihat semua komen(59)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:02 PM GMT+8 , Processed in 0.076335 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top