CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Doktor Terkejut Hilang 7kg Dalam 2 Bulan! Ifa Raziah Kantoi Buat Pembedahan Bariatrik?

5-12-2021 01:05 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14362| Komen: 77|Original author: LilRose

Description: "Ini yang berlaku sebenarnya, lain kali kalau tak tahu apa-apa jangan main serkap jarang ya."
"Ini yang berlaku sebenarnya, lain kali kalau tak tahu apa-apa jangan main serkap jarang ya."


Kredit foto: IG

Ifa Raziah di laman sosialnya menempelak individu yang membuat tuduhan kononnya dia kantoi melakukan pembedahan bariatrik bagi kelihatan langsing sebagai penarik untuk melariskan produk kurusnya.

Menerusi ciapan individu terbabit, dia sertakan sekali tangkap layar hantaran di Instagram Dr Nik Ritza Kosai Nik Mahmood yang memuji kelangsingan selebriti itu.


Kredit foto: Twitter

Enggan orang ramai terus salah faham dengan dakwaan Shafik, Ifa memuat naik video bersama doktor tersebut bagi memberi penjelasan mengenai perkara sebenar.


Kredit foto: IG

Kredit foto: Gleneagles Hospital Kuala Lumpur

"Bukan potong usus, bukan bariatrik," ujarnya dalam video berkenaan yang disahkan Dr Nik.



Kredit foto: IG

Shafik bagaimanapun masih tidak berpuas hati dengan penjelasan berkenaan.


Kredit foto: Twitter

Jadi, apa yang berlaku sebenarnya kalau bukan buat pembedahan bariatrik? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ketipongtipah 5-12-2021 01:14 PM
body kecik kepala besorrrr.
Quote dudaberhias 5-12-2021 01:27 PM
Sendiri fitnah diri sendiri, sendiri up kat story demi marketing. Aduhai sedihnya. Yang artikel tulis pasal sheols tu pun hati iols kata sheols yang upah sendiri. Dah la sendu dan rupa kertu, walaupun badan fit tapi mesti bersisik2 jugak kedut badan tu sebab dah kertu kan, che pit pun bersawang siap ada labah2 lalu keliling umbut2. Sape la nak heran sangat setakat badan macam sheols ni yihhhh?
Quote becir 5-12-2021 01:32 PM
dudaberhias replied at 5-12-2021 01:27 PM
Sendiri fitnah diri sendiri, sendiri up kat story demi marketing. Aduhai sedihnya. Yang artikel tuli ...

Sheols buat muka kat hatyai kan nok..kalau Korea lain sikit kejadiannya..
Quote dudaberhias 5-12-2021 01:42 PM
becir replied at 5-12-2021 01:32 PM
Sheols buat muka kat hatyai kan nok..kalau Korea lain sikit kejadiannya..

Eee ni bukan dekat hatyai entah2 buat sebelah candi lembah bujang merangkap padang besar jah, very the haukkk walaupun kulit licin mulus (tu pun entah2 filter). Dagu pulak macam pembuka tin beskot cap tip tap keluaran bersaudara tu. Pakej boleh mendaki gunung pakai macam nora danish tu.
Quote Acikgomen 5-12-2021 01:52 PM
ketipongtipah replied at 5-12-2021 01:14 PM
body kecik kepala besorrrr.

Ade iras2 tulang gearbox tak
Quote TerataiMelur02 5-12-2021 02:06 PM
becir replied at 5-12-2021 01:32 PM
Sheols buat muka kat hatyai kan nok..kalau Korea lain sikit kejadiannya..

Mana lagi helok buat kat korea ke Thai?
Quote AKAZ85 5-12-2021 02:10 PM
Katanya mentedarah telur rebus je sampai susut.. Mesti busuk bau tembelang kentut sheols
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:19 PM
[youtube]UnLuH25GfQY[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:19 PM
[youtube]36cKMkO47NY[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:20 PM
[youtube]qLbtZjqUCBc[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:21 PM
[youtube]7jdb4qLY3zg[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:22 PM
[youtube]LM9L4GeE9W0[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:23 PM
[youtube]HORvf-rQ6Xo[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:23 PM
[youtube]BBgBbT7cfGg[/youtube]
Quote doubleharmonic 5-12-2021 02:24 PM
[youtube]a88SeJh7kqs[/youtube]
Quote exclusive_vvip 5-12-2021 02:26 PM
entah2 si shafik tu pun org ipah..tetiba plak ada video penuh utk balas balik kan..
Quote chinta89 5-12-2021 02:43 PM
dudaberhias replied at 5-12-2021 01:42 PM
Eee ni bukan dekat hatyai entah2 buat sebelah candi lembah bujang merangkap padang besar jah, very ...

rasa puas hati bila baca kecaman kak dudahhhhh di setiap thread
Quote msel 5-12-2021 02:50 PM
Gambar first tadi ingat amelina dangdut.
Quote slyfynx 5-12-2021 03:32 PM
Sedih, xde orang puji ko cantik dan kurus.
Terpaksa buat kotroversi sendiri,
And wartawan CARI ni mmg kene bayar ke dgn deme2 ni?

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.078458 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top