CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Nak Bogel Dari KL Ke Johor Kalau JDT Kalah! Sekarang Netizen Tuntut Janji, Tiba-Tiba Sesak Nafas Pula

1-12-2021 03:12 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9135| Komen: 73|Original author: Oleh: Saiful

Description: Seorang lelaki tular apabila membuat kenyataan yang dia sanggup berbogel dari Kuala Lumpur (KL) hingga ke Johor kalau JDT kalah.
Seorang lelaki tular apabila membuat kenyataan yang dia sanggup berbogel dari Kuala Lumpur (KL) hingga ke Johor kalau JDT kalah.

Video tersebut tular di media sosial.


Foto: Twitter

Katanya, "Malam ini (semalam) Johor lawan KL. Ok bro macam ini bro, kalau KL boleh kalahkan Johor, aku bogel dari KL sampai Johor.

"Bogel tau. Aku bogel. Serius cakap punya. Bukan sembang. Tak pernah dalam sejarah KL boleh kalahkan Johor. Aku bogel dari KL sampai Johor."



Selepas kekalahan JDT, kini netizen mula mencarinya untuk mengotakan janji berbogel.

Namun tak lama kemudian individu tersebut memuat naik gambar dengan menyatakan,  'minta maaf..tak jadi bogel KL ke Johor..saya ada sesak nafas."



Antara komen netizen:

"Netizen tak minta banyak. Bogel depan tol Sungai Besi je, kira setellah hutang. Liee Hiro berkata 'Bogel ngan sesak nafas tak de kena mengena pun..hahaha sembang."

"Jangan mungkir janji tu bang hukumnya berdosa."

Tahu takut, terlajak kata tanggunglah akibatnya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cari-Saiful 1-12-2021 04:11 PM
"Malam ini (semalam) Johor lawan KL. Ok bro macam ini bro, kalau KL boleh kalahkan Johor, aku bogel dari KL sampai Johor.

"Bogel tau. Aku bogel. Serius cakap punya. Bukan sembang. Tak pernah dalam sejarah KL boleh kalahkan Johor. Aku bogel dari KL sampai Johor."
Quote cruz2 1-12-2021 04:14 PM
Cakap2 gini dh dikira nazar ke?tp mcm tk elok pulak kalau nazar mcm gini.anyway get well soon bro.tk bogel pon tk pe kalau rupa cenggini
Quote umbut 1-12-2021 04:15 PM
Muka cam nak kena penyepak
Quote hareeeesah 1-12-2021 04:23 PM
rupa nan hado… sembang kari belum pape dah semput..
Quote imanjannah 1-12-2021 04:31 PM
sepadan la ko ngan Penaung jdt tu.. yeay.. Malaysia menang jdt kalah, membongkak je la korang, bangsa J kunun
Quote kerunai 1-12-2021 04:33 PM
jilaker ini keturunan lanun mana ni mmg xleh blah
Quote makadek 1-12-2021 04:37 PM
Tomok versi berambut
Quote naina 1-12-2021 04:38 PM
makadek replied at 1-12-2021 04:37 PM
Tomok versi berambut

Aku pun nampak macam tomok
Quote syaz_lina 1-12-2021 04:42 PM
Muka memang meminta penampor..aneh2 bangsa J ni
Quote krustykrab 1-12-2021 04:45 PM
syaz_lina replied at 1-12-2021 04:42 PM
Muka memang meminta penampor..aneh2 bangsa J ni

Bangsa j ke?
Patut la bodo
Quote iolss 1-12-2021 05:03 PM
tetiba sempot kah
Quote AbukRokok 1-12-2021 05:22 PM
tak kne kobis
kne aefi le tu
Quote ifanonline 1-12-2021 05:25 PM
harap rakyat malaysia (selain bangsa J) cari mamat ni sampai dapat
Quote tripleid 1-12-2021 05:28 PM
Mohon pihak Plus tutup hiway kalo budak ni drive bogel dari jb ke kl..x sanggup nk tgk pencemaran mata
Quote batmana 1-12-2021 05:29 PM
bogel sana sni.. muke cm melayu isle, tapi otak gila nk bogel, igt ni barat ka?
Quote Artemesiaa 1-12-2021 06:07 PM
Over confident sangat sendiri jugak yang susah akhirnya
Quote underground 1-12-2021 06:26 PM
ada lagi video counter kecaman netizen kan?

"...berdosa!.. berdosa!.."
Quote dani-rox 1-12-2021 07:13 PM
Netizen tak minta banyak. Bogel depan tol Sungai Besi je, kira setellah hutang. Liee Hiro berkata 'Bogel ngan sesak nafas tak de kena mengena pun..hahaha sembang."




Quote kakikuDibibirmu 1-12-2021 07:17 PM
cruz2 replied at 1-12-2021 04:14 PM
Cakap2 gini dh dikira nazar ke?tp mcm tk elok pulak kalau nazar mcm gini.anyway get well soon bro.tk ...

Nazar hanyalah untuk mendekatkan diri kepada Allah, nazar untuk membotakkan kepala persis Syed Suck Dick Segaraga itu tidak terpakai dalam ugama Islam, Wallahu a'lam bissawab siapa tahu boleh tolong jawab

Lihat semua komen(73)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 11:43 AM GMT+8 , Processed in 0.371905 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top