CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Siap Minta P**cut Dalam Mulut,"-Pelakon Lelaki Berstatus Suami Orang Didakwa Buat Seks Luar Tabii

30-11-2021 02:04 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23777| Komen: 121|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kecoh jadinya bila seorang pengguna Twitter mendakwa seorang pelakon lelaki suka ambil kesempatan melakukan aktiviti tak bermotal semasa menjalani penggambaran.
Kecoh jadinya bila seorang pengguna Twitter mendakwa seorang pelakon lelaki suka ambil kesempatan melakukan aktiviti tak bermoral semasa menjalani penggambaran.


"Pandai dia manfaatkan masa time shoot delay atau shoot cancel kan," tulisnya.


Gambar Hiasan

Bertambah mengejutkan bila ada sumber yang kata pelakon lelaki tersebut siap minta untuk p*ncut dalam mulut.

"Oh, dia tengah shooting sekarang. Opss!"




Tak pastilah siapa yang pelakon yang dimaksudkan.

Adakah benar dakwaan tersebut atau sebaliknya, tiada siapa yang tahu.

Hanya mampu berteka-teki sahaja. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 30-11-2021 02:07 PM
status suami orang tp bil air tertunggak?? kau biar betikk deknonnnn
Quote wasssup27 30-11-2021 02:10 PM
yang cakap tak bertapis haritu ke?
Quote lasagna 30-11-2021 02:10 PM
kiah_mai_pulak replied at 30-11-2021 02:07 PM
status suami orang tp bil air tertunggak?? kau biar betikk deknonnnn

alaaa kak kiah.. buat2 tak paham plak.. bkn laa bil air tertunggak air selangor tu.. air lain laaa. yang tukang post tu pun kemain telek semua kegiatan pelakon ittew. fuhhh agak berat tuduhannya.
Quote dudaberhias 30-11-2021 02:14 PM
siapa uolss... reserve cercaan
Quote dudaberhias 30-11-2021 02:17 PM
kiah_mai_pulak replied at 30-11-2021 02:07 PM
status suami orang tp bil air tertunggak?? kau biar betikk deknonnnn

choiii kaka kiah hari2 duk menggelabah tek tu motippp buat2 tak tahu bil air entah2 bil indah water pun kak kiah dah lunaskan
Quote dudaberhias 30-11-2021 02:19 PM
ok since ni thread teka teki kan so iols nak pitenah je lah terus... dah memang hati nak pitenah dan tak tahu sape pelakon tu... soo pitenah je lah..

somi si zizi
Quote Parit.Hilton 30-11-2021 02:20 PM
lasagna replied at 30-11-2021 02:10 PM
alaaa kak kiah.. buat2 tak paham plak.. bkn laa bil air tertunggak air selangor tu.. air lain laaa. ...

rasanya chuols yg salah faham ni

maksud kak kiah tu, dah berbini pun takkan bil air tertunggak? awat tak pi pancut kat bini jah
Quote Parit.Hilton 30-11-2021 02:21 PM
nasib baik clue tulis pelakon.

kalau dia cakap bekas penyanyi nasyid 20 tahun pengalaman, hidung tak mancung, gigi yg mancung boleh la iols teka sapa
Quote prettyuglybabe 30-11-2021 02:24 PM
ai parking dulu..

Quote Acikgomen 30-11-2021 02:26 PM
dudaberhias replied at 30-11-2021 02:19 PM
ok since ni thread teka teki kan so iols nak pitenah je lah terus... dah memang hati nak pitenah dan ...

Bukan heshe kategori herlokkk aum aum ke
Quote Kurex 30-11-2021 02:28 PM
Clue tak cukup.. status suami orang, tengah shooting. Tu je clue dia.
Nak fitnoh bamtah, somi zizi kirana, somi kak pura, mark adam, adi putra, sol usop, naser BK... Uishhhh ramainya boleh fitnoh kalau setakat 2 klu ni je
Quote gigi 30-11-2021 02:28 PM
HANYA MAMPU GOLAK2 JE
Quote Pujangga22 30-11-2021 02:30 PM
check in time shooting yer...ramai pelakon yg berstatus suami skrg ni kcuali BBNU yg smuanya penyanyi
Quote kiah_mai_pulak 30-11-2021 02:30 PM
wasssup27 replied at 30-11-2021 02:10 PM
yang cakap tak bertapis haritu ke?

boleh jadi kannn.. tp dia tgh shooting ke skrg ni?
Quote kiah_mai_pulak 30-11-2021 02:32 PM
Parit.Hilton replied at 30-11-2021 02:20 PM
rasanya chuols yg salah faham ni

maksud kak kiah tu, dah berbini pun takkan bil air tertung ...

ada jugak porumer yg bijakk mcm chuolzahhhh.. muahhhh cikedd
Quote makadek 30-11-2021 02:33 PM
Nk gosip apo
Tk kn aku nk fitnah laki si lis lak
Quote mawarkhayalan99 30-11-2021 02:46 PM
clue tak cukup
Quote meteorspeed 30-11-2021 03:05 PM
Bg klu bnyk la sikit.. Setakat ckp somi org tak cukup. Bynk artis dah kawin skrg
Quote hzln 30-11-2021 03:13 PM
Drama lockdown ker? #ehhhhh

Lihat semua komen(121)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.128508 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top