CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Penumpang Dalam Pesawat Terkejut Tengok Wanita Susukan Badan Pada Kucing

30-11-2021 11:35 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1608| Komen: 18

Description: Penumpang dalam penerbangan ke Atlanta, Amerika Syarikat, dikejutkan dengan tindakan seorang wanita memberi susu badan kepada kucingnya.
Penumpang dalam penerbangan ke Atlanta, Amerika Syarikat, dikejutkan dengan tindakan seorang wanita memberi susu badan kepada kucingnya.

Insiden itu dilaporkan berlaku dalam penerbangan Delta Air DL1360 ke Atlanta.

Tangkap layar gambar mesej yang diterima melalui Sistem Komunikasi dan Pelaporan Pesawat yang berbunyi: "Req Redcoat bertemu AC Pax (penumpang) di (tempat duduk) 13A sedang menyusukan kucing dan tidak mahu memasukkan kucing kembali ke dalam carriernya apabila FA (pramugari) memintanya berbuat demikian”.

Menurut Daily Star, "Req Redcoat meet" bermakna juruterbang mempunyai ahli pasukan darat Delta's Redcoat yang akan bertemu dengan penumpang berkenaan selepas mendarat.


Gambar Hiasan


Mesej itu dikongsi di Twitter dengan kapsyen: "Seseorang baru sahaja menghantar mesej kepada saya ini... apa sebenarnya berlaku?"

Delta Airline mengetatkan peraturan mengenai haiwan di atas kapal selepas terdapat peningkatan sehingga 84 peratus dalam insiden yang melibatkan haiwan sokongan emosi.

Majoriti kejadian ini melibatkan haiwan yang berkelakuan tidak baik.

Anjing dan kucing kecil dibenarkan dalam penerbangan Delta tetapi mesti kekal dalam carrier dan di bawah tempat duduk di hadapan sepanjang penerbangan.

Haiwan sokongan emosi telah terbukti memberikan kelegaan kepada orang yang mengalami masalah kesihatan mental seperti PTSD, kebimbangan dan kemurungan. -CARI

Sumber:The Sun UK 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 30-11-2021 12:13 PM
info x cukup...yg kanan ke kiri
Quote lattehazelnut 30-11-2021 12:21 PM
Tf

This woman had one of those, like, hairless cats swaddled up in a blanket so it looked like a baby," Ainsley Elizabeth said in a follow-up video posted on November 13. "Her shirt was up and she was trying to get the cat to latch and she wouldn't put the cat back in the carrier. And the cat was screaming for its life
Quote Artemesiaa 30-11-2021 12:42 PM
Over dah mak cik ni kucingnya pun trauma dengannya
Quote pasa 30-11-2021 12:45 PM
wow kokesen gila apa ni?

nak kata gila seks bukan, tapi rasa mcm gila babun.

jgn ada ummah berkerak kat malaysia nak ikut style nenen kucing.

Quote Kitty_catz 30-11-2021 02:11 PM
amender haku baca nehhh??? IMG_2573.JPG
Quote Jitu 30-11-2021 02:16 PM
pelik2 je
tak kena gigit ke nenen tu
Quote CiliPadiSedap 30-11-2021 04:06 PM
kaka curious puting mak kucing banyak susu dia simpan kt mana ye? tank takde hahaha. siapa veterinar tolong jawab
Quote CiliPadiSedap 30-11-2021 04:12 PM
Artemesiaa replied at 30-11-2021 12:42 PM
Over dah mak cik ni kucingnya pun trauma dengannya

makcik tu confirm2 telan pil hormon untuk jadi ibu susuan kitty. harap kitty tu xkembung perut
Quote bakingsoda 30-11-2021 04:24 PM
dia geram kot bagi susu botol kucing asyik gigit sampai putus puting botol nah dia kasi puting asli
Quote kakikuDibibirmu 30-11-2021 07:30 PM
seks ngan kucing @sekngucing tersenyum sinis
Quote dani-rox 30-11-2021 07:41 PM
hamagad tingat gambar ankel jakpa onn breastfeeding kucen dia kat bodgos dulu.
Quote TeropongThaico 30-11-2021 07:55 PM
Ewwwww
Quote edayildiz 30-11-2021 08:48 PM
kena gigit ngn kucen blh tercabut tetek acik ni..
tp kan dulu ada kucen adik i..bsh ..kucen tu agresif dan suka raba tetek kalau weols dukung..pastu diaà mcm nk susu gituh
Quote insulin 30-11-2021 09:10 PM
edayildiz replied at 30-11-2021 08:48 PM
kena gigit ngn kucen blh tercabut tetek acik ni..
tp kan dulu ada kucen adik i..bsh ..kucen tu agres ...

Gatalnya kucing tu.
Quote sharlenetexas 30-11-2021 09:30 PM
Kitty_catz replied at 30-11-2021 02:11 PM
amender haku baca nehhh???

Entahlah...

Screenshot_2021-11-30-21-29-18-75.jpg

Quote Kitty_catz 1-12-2021 08:25 AM

geng2 oyen tersenyum sinis
Quote Supersirap 1-12-2021 08:48 AM
Suka kucing-kucing yang disusukan
Quote ninja boy 1-12-2021 12:21 PM
Beruntung la miau itu

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:45 AM GMT+8 , Processed in 0.089573 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top