CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Akaun TikTok Disekat 8 Kali, Wanita Berang Payudara Saiz 38j Dituduh Palsu

30-11-2021 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2387| Komen: 30

Description: London – Seorang wanita yang dilahirkan dengan payudara bersaiz 38j memaklumkan bahawa dia muak dengan orang ramai yang menggelar payudaranya itu sebagai palsu, lapor akhbar The Sun.
London – Seorang wanita yang dilahirkan dengan payudara bersaiz 38j memaklumkan bahawa dia muak dengan orang ramai yang menggelar payudaranya itu sebagai palsu, lapor akhbar The Sun.


Malah, Shirley Flynn mendakwa saiz payudaranya itu turut menyebabkan akaun TikTok miliknya disekat sebanyak lapan kali.


Foto: The Sun

“Kebanyakan komen berunsur kebencian ditulis  menggunakan akaun palsu atau oleh wanita yang berdada ‘rata’.

“Mereka menggelarnya palsu dan ia menyebabkan saya berasa jengkel kerana payudara saya adalah asli,” katanya.


Tambahnya, dia tidak mampu menjalani pembedahan untuk mengecilkan ‘asetnya’ itu.

Flynn turut berasa marah terhadap TikTok kerana bersikap diskriminasi terhadap dirinya semata-mata kerana  saiz payudara yang dimilikinya. – CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CARI-MRO 30-11-2021 10:10 AM
London – Seorang wanita yang dilahirkan dengan payudara bersaiz 38j memaklumkan bahawa dia muak dengan orang ramai yang menggelar payudaranya itu sebagai palsu, lapor akhbar The Sun.


Malah, Shirley Flynn mendakwa saiz payudaranya itu turut menyebabkan akaun TikTok miliknya disekat sebanyak lapan kali.




Foto: The Sun




“Kebanyakan komen berunsur kebencian ditulis  menggunakan akaun palsu atau oleh wanita yang berdada ‘rata’.


“Mereka menggelarnya palsu dan ia menyebabkan saya berasa jengkel kerana payudara saya adalah asli,” katanya.


Tambahnya, dia tidak mampu menjalani pembedahan untuk mengecilkan ‘asetnya’ itu.


Flynn turut berasa marah terhadap TikTok kerana bersikap diskriminasi terhadap dirinya semata-mata kerana  saiz payudara yang dimilikinya. – CARI


Sumber: Kosmo
Quote mamajawie 30-11-2021 10:49 AM
x mengah ke ketek besar ni?
Quote KIM.K 30-11-2021 10:51 AM
mamajawie replied at 30-11-2021 10:49 AM
x mengah ke ketek besar ni?

Baring jelah
Quote pasa 30-11-2021 10:52 AM
ala tetek pun nak gaduh

tapi tu la kokesen ni mmg suka tunjuk tetek

menjadi idola ummah berkerak.

tapi ummah berkerak tetek size nasik lemak tak ada telor.
Quote Kurex 30-11-2021 11:27 AM
Muka pondan
Quote Artemesiaa 30-11-2021 01:05 PM
Scarynya muka
Quote msel 30-11-2021 01:23 PM
Huduh la bibir mcm tu
Quote lipans 30-11-2021 03:52 PM
mau patah tulang belakang kalau jogging...
Quote mawarkhayalan99 30-11-2021 03:53 PM
mana org tak speku tek tu fake tengok la bibiurrr ko pun
Quote Prickford 30-11-2021 03:57 PM
Kena sekat sebab asikkk la menayang tetek kau. Kalau sheolls buat video semenggah, takde nye kena sekat.
Quote drivethru 30-11-2021 04:04 PM
Kopek besar cepat masam. Kopek kecik lambat kepam dan masam. Nak isap pun tak senang, dan cepat teransang. Macam kote besar negro. Lambat teransang.
Quote angelofish 30-11-2021 06:35 PM
teringat kawan ai.megah dengan tetek besar dia.bila dah beranak pinak ai tengok tetek dia macam nenek nenek jadi "panjang" boleh di selak kebelakang macam tudung bawal.ai hanya mampu tersenyum sinis
Quote Suchi 30-11-2021 06:40 PM
Macam tak lawa je tek dia tu jenis buah betik berat kat bawah.
Mengarut je besar2 gitu huduhlaa nak cari baju pun payah. Mimpi laa nak merasa baju saiz XS/S tak lepas nak masuk kat dada.
Besar gitu buat kulit situ mengeleber besar,suka tgk jenis perky je.
Saiz normal ikut badan pastu tak pakai bra pun molek je tegak terletak seolah2 melawan graviti.
Quote gideoncross 1-12-2021 12:51 PM
mamajawie replied at 30-11-2021 10:49 AM
x mengah ke ketek besar ni?

Iol tngok pun dh pnat uol.
Quote gideoncross 1-12-2021 12:53 PM
Suchi replied at 30-11-2021 06:40 PM
Macam tak lawa je tek dia tu jenis buah betik berat kat bawah.
Mengarut je besar2 gitu huduhlaa nak  ...

Nsib teks iol ni mcm yg uol komen ni, ikut saiz bdan & x mlayut.
Quote gideoncross 1-12-2021 12:55 PM
drivethru replied at 30-11-2021 04:04 PM
Kopek besar cepat masam. Kopek kecik lambat kepam dan masam. Nak isap pun tak senang, dan cepat tera ...

Ptutlh foreplay dorg lain dri yg lain.
Quote gideoncross 1-12-2021 12:59 PM
angelofish replied at 30-11-2021 06:35 PM
teringat kawan ai.megah dengan tetek besar dia.bila dah beranak pinak ai tengok tetek dia macam nene ...

Hri tu iol ada trnmpk gmbr ex classmate iol tngh pregnant kat Insta & psl pmbawaan agknya, dia jdi x cntik & teks bliau pun mlayut gila. Dh hbis branak, bck to normal.

Lihat semua komen(30)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:49 AM GMT+8 , Processed in 0.084314 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top