CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ryan Dan Juna Dianggap Malang Sebab Mak Tak Vaksin- Rita Rudaini Bersyukur Sebab 'Bodoh'

29-11-2021 01:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7617| Komen: 107|Original author: Oleh: Saiful

Description: Rita Rudaini kembali lagi, kali ini dalam episod luahan perasaan tentang anak-anaknya yang dikatakan bernasib maang mempunyai ibu yang enngan divaksin seperti dirinya.
Rita Rudaini kembali lagi, kali ini dalam episod luahan perasaan tentang anak-anaknya yang dikatakan bernasib maang mempunyai ibu yang enngan divaksin seperti dirinya.


Di Insta Story, Rita bergurau dengan menyatakan dia bersetuju atas tuduhan orang ramai mengenai nasib kedua-dua anak lelakinya.


Foto: IG

“Depa dok kataa..Malang sungguh nasib Ryan dan Arjuna dapat mak bodo tak cucuk vaksin. Tu lah betul laa," tulis Rita.



Rita mengakui yang dia bernasib baik tak divaksin dan bersyukur anak-anak pun tak dijadikan bahan ujikaji.

"Nasib baik Tuhan jadikan sisturr seorang mak yang bodo tak serah badan dan anak-anak untuk ujikaji."



Rita juga bersyukur kerana masih bodoh dan enggan divaksin sampai ke hari ini.

"Sisturr syukur jadi bodo betholl".


Marilah kita sama-sama bersyukur. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cari-Saiful 29-11-2021 01:55 PM
"Nasib baik Tuhan jadikan sisturr seorang mak yang bodo tak serah badan dan anak-anak untuk ujikaji."
Quote Cari-Saiful 29-11-2021 01:55 PM
"Nasib baik Tuhan jadikan sisturr seorang mak yang bodo tak serah badan dan anak-anak untuk ujikaji."
Quote airmineral 29-11-2021 02:00 PM
mcmn la dia ni nak hadap masyarakat kalu tiba2 dia ni kena covid teruk...adakah dia akan kata takdir?
Quote Kurex 29-11-2021 02:02 PM
Patut kena tinggal jantan
Quote TeropongThaico 29-11-2021 02:04 PM
Kesian dia letih tapi tak tahu punca letih sebab apa. Simpati ai dibuatnya
Quote mojarean_X 29-11-2021 02:30 PM
X sanggup nk berhadapan variant baru. Kt new york dh darurat. Letih...ramai baru nk bangkit semula
Quote mojarean_X 29-11-2021 02:31 PM
Dh besar dh rayyan
Quote orkidorkido 29-11-2021 02:37 PM
Cucuk ke tak cucuk tetap bodo
Quote honeybee1802 29-11-2021 02:45 PM
Tak vax ok lg...tp kesian kt anak2 mak asyik meroyani...
Quote awenda507 29-11-2021 03:19 PM
Dia ni agaknya kalau kena covid sampai ditidurkan pun agaknya orang bertepuk tangan sebab terlalu angkuh!
Quote KamikuP 29-11-2021 03:20 PM
sUKA meollss ada topik B.E.R.A.H.I. harini
Quote mamaazim 29-11-2021 03:25 PM
bagi yang dah vaksin macam kami ni rita tak pelah kami serah badan utk uji kaji bagi generasi akan datang.  agaknye kalau moyang tok nek kita dulu tak serah badan utk ambik vaksin chiken pox semua tu kita pun tak tau lah boleh ke tidak melawan varian chiken pox masa zaman ni.
Quote newyork 29-11-2021 03:36 PM
Ishlahh tak habis merentan hang nih rita.. pi menikah buang la baru senyap..
Quote telracs 29-11-2021 03:42 PM
Edited by telracs at 29-11-2021 07:43 AM

Berani dia ss berita tu. Tapi, kenapa dia tak ss kenyataan ni?
⬇️⬇️⬇️

Kebanyakan mereka lelaki sihat, tiba-tiba 'merasa sangat letih' dan kira-kira separuh daripada mereka tidak mengambil vaksin.
Quote jiwakacau06 29-11-2021 03:59 PM
ank dia xcukup ats 12 thun lg kan...apa yg teruk sgt
Quote annehuda 29-11-2021 04:03 PM
kelakar plak aku tgk die gigih filter gambar dengan anak2 sampai jadi pink bibir anak jantan die
Quote asfaz 29-11-2021 04:04 PM
Angkuh nya lahai minah tua ni. Sekali kalau kau kena , ditidurkan baru kau tahu malang ke tak anak kau.  Eh  tak malang la sb nanti boleh bapak diaorg amik bela. Malang kat kau aje la
Quote orkid_amani 29-11-2021 04:16 PM
Bodoh pekat sgt Rita ni..jari tak dok diam asik nk up status nganjing org ja..dah hg xmau vaksin dok diam2 dah la.
Nak bergaduh dgn org yg vaksin pasai pa.
Quote Sachacha 29-11-2021 04:23 PM
Makin melantun bodohnya..

Lihat semua komen(107)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.084597 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top