CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?

26-11-2021 03:41 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 21563| Komen: 111|Original author: Oleh: Saiful

Description: Lama tak dengar cerita Mira Filzah, sengajalah jenguk ke Instagramnya.
Lama tak dengar cerita Mira Filzah, sengajalah jenguk ke Instagramnya.

Apa yang menarik perhatian adalah satu video yang memaparkan Mira sedang mempromosikan produk minuman.



Foto: IG

Di ruangan komen, ramai yang perasan sesuatu yang lain pada pelakon ini.

Ramai yang nampak baby bump katanya. Eh betul ke ni?



Masing-masinglah mengucapkan tahniah pada Mira.

Setakat ini tak ada pula Mira balas komen untuk mengiyakan atau menafikannya.


Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?



Kalau betul syukur, kalau belum lagi sama-samalah kita doakan.

Sekarang ini memang musim artis kunci mulut tentang kehamilan. Masing-masing nak buat kejutan agaknya, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mesmerize 26-11-2021 03:49 PM
oo pregnant ke.. tahniah.. patut la makin kurus n pucat.. morning sickness agaknya.. atau whole day sickness..
Quote Adeakukesah11 26-11-2021 03:52 PM
Jenuh aku tilik.. tang mana babybump nye? Netizen ni semua retis yg dh berlaki wajib nk kne telek perut dorg ke ape
Quote ezacbee 26-11-2021 03:56 PM
Alahai kepocinya dorang
Quote 3chanceno 26-11-2021 03:56 PM
Mata ku terhijab ke pasal tak nampak so-called babybump nie?

Takde isu pun kalo dia preggy pasal dah ada somi
Quote mawarkhayalan99 26-11-2021 04:18 PM
kenapa mata iols tak nampak. ke mata iols dah jadi kero
Quote wickedwisdom 26-11-2021 04:20 PM
ade ke baby bumpnya
Quote dudaberhias 26-11-2021 04:22 PM
Iols pun gigih la menilik mana babybump, rhopernnyaaa nampak baby yang beruban yang si asas panggil baby sayang tu ....

Bawak2 la laki hang tu ke yun nam hair care muka asas ooii....  Kalau tak mampu sebab sibuk nak uruskan bayar duit pekerja bagitahu je... Akak ada 1x voucher percuma untuk yun nam hair care.

Somi heshe ni bukannya perlukan perhatian dan publisiti tapi memerlukan free consultation at yun nam hair care.
Quote codenamedream 26-11-2021 04:22 PM
Terhijab habis mata iols.
X nampak apa
Quote chocobozhere 26-11-2021 04:34 PM
X nampak pun nertizen ni bodoh ke
Quote takayama 26-11-2021 04:45 PM
sudahnya rata2 poremer dok usha perut mira nk tgk baby bum
Klu yea tahniah klu bkn usaha lg
igt usaha tangga kejayaan
Quote KIM.K 26-11-2021 04:53 PM
Tahniah basic baby otw
Quote NFBZCantik 26-11-2021 05:03 PM
tahniah kalau betul.
Quote Incanto 26-11-2021 05:10 PM
betul...dia peknen

ok next
Quote mojarean_X 26-11-2021 05:10 PM
Tahniah....
Quote Kurex 26-11-2021 05:13 PM
Eeee basicnya muka! Sembam macam orang kerja kilang yg ambik OT sebab nak kumpul duit beli handphone baru. Nampak busuk!
Terpaksa acah sopan sebab tau muka tak boleh pergi jauh. Terpaksa jadi hipokrit demi menutup ketuaan wajah!
Acah comel padahal muka tersangat basic & mampu didapati di pasar2 basah yg dimonopoli PATI!
Takde gred, tak berbakat. Dah la tak pandai berlakon, kau pergi ajar kayu jiwai watak. Kayu pun tak nak pandang muka kau, konon kau suruh tengok muka kau baru boleh datang jiwa tu padahal kayu tu nak termuntah tengok muka tak cukup tido nan basic tu!
Yang minat kau pun jenis yg hipokrit, sembang agama bila tengok pompuan lain tak pakai tudung, padahal bergetar mutiara korsani nak busuk hanyir bila nampak jantan. Yang jantan pulak dari kalangan jantan gila sex!
Kalau betul baby bump, tahniah & jangan muncul lagi dalam industry seni hiburan ni! Kata ritu nak berhenti berlakon, mengaca tapi tetap ada muka kau dekat drama sampai maikel ang tu! Ke nak support laki bayarkan gaji staf??

Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh
Quote jijilaaa 26-11-2021 05:28 PM
kalau betul pregnant, tahniah mira and husband. patutlah makin cengkung..dah ghuper skeleton bergerak dah i tgk
Quote cheezel 26-11-2021 05:35 PM
meleis ni beria suruh org tutup aurat bagai. tapi lepastu sibuk menilik body org
Quote naina 26-11-2021 05:52 PM
Pregnant tapi promot minuman bergas siap minum. Ayya
Quote Ayda89 26-11-2021 06:18 PM
Congrats. Morning sickness teruk ke. Sebab nampak mcm orang sakit

Lihat semua komen(111)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.072443 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top