CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad Sebab Respon Mesej Lucah

26-11-2021 10:18 AM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 9214| Komen: 9|Original author: ameenarara

Description: Sekali lagi nama Suhaimi Saad atau lebih dikenali sebagai Mosus di media sosial sengaja mencetus kontroversi apabila dia memjawab pertanyaan peribadi daripada netizen di mesej Facebook tentang isu kua ...
Sekali lagi nama Suhaimi Saad atau lebih dikenali sebagai Mosus di media sosial sengaja mencetus kontroversi apabila dia menjawab pertanyaan peribadi daripada netizen di mesej Facebook tentang isu kuat beronani.


Melalui perkongsian dari artikel Gempak, Mosus memuat naik soalan yang ditanya netizen itu di Facebook akan mengapa lelaki suka beronani.

Foto: Gempak

Pertanyaan itu dilayan oleh Mosus dengan menjawab kerana lelaki itu kuat nafsu, kuat melayan video lucah, isteri tidak pandai melayan, tidak mempunyai isteri dan tidak berani menambah isteri.

Foto: Sumber Internet

Dia menerangkan lagi bahawa melayan suami itu merupakan suatu ibadah dan mengakhiri jawapannya dengan kenyataan sarkastik iaitu "Hobi SS adalah beribadah" ditambah pula emoji ketawa.

Foto: Sumber Internet

Netizen merasa jijik dengan perkongsian Suhaimi dan memaki hamun dirinya. Tidak kurang juga ada yang komen mengatakan imaginasi Suhaimi ini pelik.

Kasihan Ina Naim mempunyai suami seperti Suhaimi yang berperangai tidak senonoh. Apalah nasib Ina di rumah agaknya? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Normabaru 27-11-2021 08:22 PM
sakit mental mcm ni pon ada org bt rujukan ye..
Quote RinIna 26-11-2021 07:05 PM
Gelinya tengok posing dia tu.. Mengucap panjang aku..
Quote Raline 26-11-2021 01:46 PM
dah ada laaa
Quote gideoncross 26-11-2021 01:22 PM
Malunya jdi family Suhaimi Saad, ko bca ni x Suhaimi Saad? Stupid as fuck.
Quote Cik_jantung 26-11-2021 01:11 PM
Jijikssss.. mengaku org agama.. tapi jijikssss
Quote MatDeghem 26-11-2021 12:24 PM
bakal join Dinzly ke hapa nama si retis yg jadi gila isim.....
Quote DayangKirana 26-11-2021 12:14 PM
dasar netz bodo..
dah tau tendency melucah dia tu macam mana...
lagi nak tanya soalan2 panas mengundang gitu...
lagi2 yang bertanya pulak pompuan.. confirm la jawapan merenyam yang dia bagi..

dua2 elok terjun lombong je trus..membazir sumber alam jer korang nih..
Quote kakigebang 26-11-2021 11:53 AM
elok la laki bini sekufu....sama je.. kesian kt anak2 je...
Quote prince_marhaen 26-11-2021 11:03 AM
tak paham aku followers yang beriya hadap muka busuk mengalahkan mat pit lorong ni...siap nak tanya soalan-soalan seksual lagi kat pervert ni...lepas tu puji memuji gaya hidup pengotor si biol ni...apa ntah yang dikagumkan sangat..buta ke apa..

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 12:42 AM GMT+8 , Processed in 0.056351 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top