CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Dakwa Miliki Kemaluan Terbesar Di Dunia Rimas Dengan Permintaan Orang Ramai

25-11-2021 05:23 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 2968| Komen: 29

Description: NEW YORK – Memiliki saiz kemaluan besar, panjang dan "tahan lama" sudah pasti menjadi impian setiap lelaki kerana ianya dianggap sesuatu yang membanggakan mereka.
Kredit foto :  cdn.images.express.co.uk 



NEW YORK – Memiliki saiz kemaluan besar, panjang dan "tahan lama" sudah pasti menjadi impian setiap lelaki kerana ianya dianggap sesuatu yang membanggakan mereka.

Walaupun ia sesuatu yang "taboo" dan jarang dibicarakan secara umum, namun ini terbukti apabila secara diam-diam ada yang mencuba pelbagai cara untuk membesarkan zakar dengan membeli pelbagai jenis ubat-ubatan semata-mata untuk bermegah dengan pasangan atau rakan-rakan.

Namun lain pula dengan seorang lelaki yang mendakwa memiliki zakar terbesar di dunia mengakui bahawa dia kini bosan kerana sering diminta menunjukkannya kepada orang ramai, lapor akhbar New York Post.

Kredit foto : meaww.com


Jonah Falcon, 55, menyatakan sedemikian semasa hadir ditemu bual dalam rancangan bual bicara ‘This Morning’  di saluran ITV, lapor akhbar The Sun.

"Atas sebab tertentu dengan memiliki saiz seperti ini saya dianggap seorang yang jahat, ego, seorang bintang lucah, bodoh atau murahan,’’ katanya. 


Difahamkan, kemaluannya memecahkan rekod dunia apabila mencecah saiz 33 sentimeter ketika mengalami ereksi, hampir sebesar saiz trofi Anugerah Akademi.

“Saya muak dan bosan kerana ada orang mahu saya mengukurnya di hadapan mereka. Saya telah melakukannya 10,000 kali. Sudah cukup!’’ katanya.

Jonah Falcon, yang mendakwa mempunyai zakar terbesar di dunia. - John Chapple/Shutterstock


Falcon dikenali ramai sejak dia dinamakan sebagai pemilik zakar terbesar di dunia dalam dokumentari 1999, lapor akhbar Huffington Post.

Malangnya, rekod itu tidak rasmi kerana Guinness World Records tidak mengesahkan pencapaian tersebut. 

Mungkin disebabkan itu juga orang ramai meminta agar dia mengukur alat sulitnya dikhalayak? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_ctrl 25-11-2021 05:32 PM
muka macam gayah bottom body chubby macam tu nak claim zakar besar?? tak caya langsung. kalau kurus logik
Quote JunkMail 25-11-2021 05:46 PM
So pepatah melayu yang mengatakan once you go black you never go back tu tak betul lahhhh
Quote wnwa05 25-11-2021 06:26 PM
JunkMail: So pepatah melayu yang mengata ...


Mestila betul pepatah tu. bbc sentiasa ditangga teratas . Congo nombor 1... dia ni  siapa nak claim. tunjuk live la kalau betul
Quote Belibis 25-11-2021 06:28 PM
Buktikannnn..setakat dakwa..sapa2 pun boleh.
Quote Jitu 25-11-2021 06:30 PM
tak pernah langsung pun ada impian nak anu besar
kesemua ubat2, minyak pun tak pernah try
nak buat apa entah besar2 cukup lah dah normal ni

Quote ketipongtipah 25-11-2021 06:35 PM
Besar sgt cam “kecacatan” pulak.
Alat kelamin ke.. torch light
Quote edayildiz 25-11-2021 06:38 PM
muka mcm gayah
Quote KIM.K 25-11-2021 06:41 PM
Gayah suka
Quote stingercrowne 25-11-2021 06:52 PM
besar mana la sangat utk  terowong spesis kimk...yg boleh ditembusi/fit in dua ekor snak gajah sambil berkubang didalamnya?

kahkahkahkahkahkah
Quote stingercrowne 25-11-2021 06:54 PM
ketipongtipah replied at 25-11-2021 06:35 PM
Besar sgt cam “kecacatan” pulak.
Alat kelamin ke.. torch light

boleh tembus dari mulut bawah kemulut atas...ko ghaser?

kahkahkahkahkahkah
Quote stingercrowne 25-11-2021 06:56 PM
Edited by stingercrowne at 25-11-2021 06:57 PM
edayildiz replied at 25-11-2021 06:38 PM
muka mcm gayah


muka yg very the gayah boleh saja dipakaikheun face mask....tak jadi hal...yg penting senjata ummahnya boleh menerobos dari mulut bawah ko ke mulut atas ko....kalau lubang hidung ko cukup besar boleh sampai kesitu....tak best kewww?

kahkahkahkahkah
Quote Mulotkoyak 25-11-2021 07:00 PM
Confuse dgn headline... Rimas tp bgtau semua org yg konek ko besar?  Motippp nok??? Kalo rimas dh knape bgtau org?
Quote eLiaD 25-11-2021 07:23 PM
fun fact: he has previously claimed his 13.5-inch penis has helped him sleep with a number of Hollywood A-listers and Oscar winners.
RiP...disana rancakkk..rancakkk berdosaaa!
Quote angelofish 25-11-2021 07:47 PM
pakai seluar biasa je.patut kalau besar mesti ada 3 kaki
Quote domestobot 25-11-2021 07:52 PM
takpe la bagi je anugerah tu kat dia. macam aku redha dengan kependekan yang tuhan dah bagi sejak lahir
Quote Samerosie 25-11-2021 07:54 PM
Rambut pelesu ke tu?
Quote sharlenetexas 25-11-2021 08:54 PM
Tgk muka mcm kelempuk patah riuk.

Quote sharlenetexas 25-11-2021 08:55 PM
Mcm austin power pun ye.

Quote keane.somewhere 25-11-2021 09:44 PM
sharlenetexas replied at 25-11-2021 08:54 PM
Tgk muka mcm kelempuk patah riuk.

Ketawa nak terkentut meols baca Komen uols

Lihat semua komen(29)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.083219 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top