CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Selonggok Melayu Bab* Pok*mak Menyalak Masa Diva AA Masuk"

25-11-2021 11:26 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2181| Komen: 13

Description: Menyentuh perihal selebriti terkenal Diva AA, sudah pasti umum mengetahui akan kelantangannya berbicara mengenai sesebuah isu dalam dan luar negara. Tidak terkecuali,perkara yang melibatkan dirinya se ...
Menyentuh perihal selebriti terkenal Diva AA, sudah pasti umum mengetahui akan kelantangannya berbicara mengenai sesebuah isu dalam dan luar negara. Tidak terkecuali,perkara yang melibatkan dirinya sendiri.


Terbaru, penginapannya di sebuah hotel di Ipoh,Perak telah mencetuskan sebuah isu apabila sekumpulan tetamu yang menginap di hotel yang sama dikatakan telah mengejeknya beberapa kali.

Menurut pemilik nama sebenar Azwan Hj Ali ini, sejurus selepas itu dia telah menegur tetamu tersebut secara terbuka dan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka.


Foto: IG

“It’s a police case sebab ada selonggok melayu bab* pok*mak tengah melantak dekat coffee house ini menyalak by the time diva masuk 2-3 kali menyalak. Telinga aku belum pekak lagi. So its a police case sebab ada yang kurang ajar dekat hotel ini. Its not the hotel tapi the guest. So jangan main-main dengan aku aku viralkan video ini baru ko tau siapa aku

“So what i did? diva aa pergi serang balik dekat meja diorang. “apa masalah korang is there any problem” terus diam

“so dah panggil security and its gonna be police case” tegas Diva AA di dalam sebuah video yang dimuatnaiknya.



Dalam pada itu, Diva AA memuji tindakan pihak hotel yang memastikan keselamatan dan keselesaan dirinya sepanjang menginap di hotel mereka.  Difahamkan, tujuan Diva AA berada di Ipoh adalah bagi menjayakan promosi sebuah kedai emas di sana. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 25-11-2021 11:34 AM
terbaiklah saman je kan...duit byk tah ape keje dia ye
Quote epal_putih 25-11-2021 11:37 AM
kalau la jumpa mana2 selebriti kat luar sana
boleh tak ignore jer
lantak la dia nak buat apa... jgn pandang pon
itu privacy dia...
lantak ke dia la nak buat apa...

dia happy kita pon happy

Quote chandrahusin 25-11-2021 11:44 AM
motif menyalak?
kung! kung! kung!

Quote laksmanabentan 25-11-2021 11:52 AM
hahahaha... yoyo aja lah AA nih...
ada ker orang heran dia tuh?????

orang pun tak kisah pun la...
paling pun tengok hujung mata jer...
Quote cikgojesss 25-11-2021 12:10 PM
ig uols private la dibah sangkakk oii ko sekolah tak? camna nerakazen nak tgok vid royanan uols sedehh. dislike dislike dislike! nasib ada melayu mulia syurga up kat utube. hmm mokluu

[youtube]5UJjUwRTXS4[/youtube]
Quote dudaberhias 25-11-2021 02:16 PM
tak habis2 lagi bapok kertu tua HIV tangan dan kaki berkurap ni...
Quote brown_pupil 25-11-2021 02:27 PM
Diva setakat duduk hotel 4 star jer?? Patut la dapat guest caprut..

Tak tercabar ke Diva tak duduk 5 star??
Quote bungarose 25-11-2021 03:51 PM
Berkepuk2 duit stay the banjaran ler
Tak mahen ler riverfront hotel
Quote Carcosa 25-11-2021 11:49 PM
Iya iyaaa je dia confront org2 tu. Dengar boleh, percaya jangan. Dia ni, depan2 mana berani.
Quote QueenCaramel 26-11-2021 08:25 AM
Lonely sgt dibaaah ni..pg mane2 pon sorang2..g lah hotel mane pun..still lonely..adik bradik pon x rapat, kawan2 pon xde..n xde life partner..tp dgn dok hotel, post pic bekfes kt hotel, dgn monopod die tu..he find his happiness..prasaan lonely ni makes u feel sad n overly sensitive on ape2 sekalipun..kn ade pet or anak angkat so dat jiwa terisi dgn kseh sayang..thus soften ur heart..
personally sedeh life dibaah ni..x tau la dek sbb buat arwah mak die dulu ke cane..ai doakan anyone yg xde life partner lg. moga ditemukan happiness in life
Quote ninja boy 26-11-2021 11:11 PM
Setujuk lah, semoga beliau ada life partner kesian sorang2 sampai ke tua,
Quote ghalibboy 27-11-2021 09:31 PM
Teruk betul bahasa dia...tak tersebut
Quote mojarean_X 27-11-2021 10:09 PM
QueenCaramel replied at 26-11-2021 08:25 AM
Lonely sgt dibaaah ni..pg mane2 pon sorang2..g lah hotel mane pun..still lonely..adik bradik pon x r ...

Kan i pun simpati dgn dia. Dia pun mkn tua dan mata pun mkn kabur smpi bawa kete langgar dinding parking.

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.077180 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top