CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Nak Jaga Hati Kim Kardashian, Pete Davidson Buang Tatu 'Ariana Grande'

22-11-2021 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4994| Komen: 27

Description: Pelawak Pete Davidson akan menghapuskan tatu berupa potret wajah bekas kekasihnya yang juga penyanyi terkenal, Ariana Grande selepas mengakui kini sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan selebriti ...
Pelawak Pete Davidson akan menghapuskan tatu berupa potret wajah bekas kekasihnya yang juga penyanyi terkenal, Ariana Grande selepas mengakui kini sedang menjalinkan hubungan istimewa dengan selebriti Kim Kardashian.


Bukan itu sahaja, Davidson, 28, juga berhasrat untuk membuang lebih daripada 100 tatu yang ada pada tubuhnya apabila menginjak usia 30 tahun nanti.


Kredit foto: StyleCaster

“Saya perlu menjaga hati kekasih baharu saya (Kim Kardashian) dan akan menghapuskan tatu wajah Ariana Grande,” katanya.

Hubungan antara Davidson dan Kardashian mula mendapat perhatian ramai selepas kedua-duanya muncul dalam program berjudul Saturday Night Live.


Dalam program tersebut, mereka saling bercumbuan, sekali gus mengejutkan ramai pihak.

Selepas menjalani penggambaran program berkenaan, perlakuan Davidson dan Kim yang sering berpegangan tangan menguatkan lagi spekulasi tentang hubungan istimewa yang terjalin antara mereka.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote evlinne 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah cakap pete busuk ni punya totey nallaaaa
Sbb tu ke ramai pompuan syiok kt dia?
Quote tipah89 22-11-2021 03:16 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

i pun pernah dengar spekuan yg sama, nalla dia punya bird tu ramai tercidukkk

Quote Thunderclouds 22-11-2021 03:49 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

The rumours are he got the big ding dong & knows how to use it
Quote alesandra 22-11-2021 04:49 PM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

Dia betul ckp kt public ke hearsay?tapi mmg busok je pete ni dan x kelakar pun kt snl tu.menyampah aku
Quote potsshine 22-11-2021 04:55 PM
tak hensem!..sekian.
Quote Normabaru 22-11-2021 06:09 PM
Ape relevancy si kimk ni pon kaka xpaham.. Pemes for the wrong reason. Tibai unta versi usa ke
Quote aint 22-11-2021 06:57 PM
well kimk ni kira 'boh$!@ tp high level...
cyukur mampu fofuler ...  

org2 amerika pun level donkey jer sbb gigih dok ikot siri Keeping up with Kardashian smpi berbelas seasons...
Quote dani-rox 22-11-2021 07:56 PM
KimK dah tak minat BBC ka? Krisis pertengahan umur barangkali hahaha

Dah la mamat ni kaki dadih, big dick kalau lembik tiada gunanya
Quote gideoncross 28-11-2021 02:15 AM
evlinne replied at 22-11-2021 01:12 PM
Ewww.. iols still kenot brain camne kate beckinsale bleh couple dgn mamat kepam ni
Tapi ariana penah ...

Ha'ah, sbb tu Ariana prnh tulis HUGEEEE.
Quote gideoncross 28-11-2021 02:16 AM
dani-rox replied at 22-11-2021 07:56 PM
KimK dah tak minat BBC ka? Krisis pertengahan umur barangkali hahaha

Dah la mamat ni kaki dadih, bi ...

Yg ni psl PR kta ummah Kokesen.
Quote Artemesiaa 28-11-2021 12:17 PM
Hati tengah berbunga2 macam tu ler
Quote lasagna 29-11-2021 12:07 PM
gideoncross replied at 28-11-2021 02:15 AM
Ha'ah, sbb tu Ariana prnh tulis HUGEEEE.

ohh mamat ni kaaa? iols prasan time ariana brkata begitu, konon2 terlepas cakap. pdhal.. kesedapan.
Quote gideoncross 1-12-2021 01:01 PM
lasagna replied at 29-11-2021 12:07 PM
ohh mamat ni kaaa? iols prasan time ariana brkata begitu, konon2 terlepas cakap. pdhal.. kesedapan ...

Ksedapan pun last2 ptus hahahaha, bila tngok Pete Davidson ni, kwujudan dia kat dunia Holiwud mcm utk d passing2 ke org lain je.
Quote iolss 1-12-2021 05:02 PM
kimK ni klau xde paparazzi ikut dia ble mati agknye... mnjg cr isu je nk bg nama naik n trending.. dah tua2 ni ank dah bderet bw2 la low key lifestyle tu..
Quote Carcosa 2-12-2021 12:17 AM
Tapi meols ada soft spot skit dkt si Pete ni
Bapak dia fire fighter yg mati masa Sept 11 tu
Dkt Twin Tower tu. Last seen masa bapak dia tgh naik atas nak tolong org2 trapped
Teruk si Pete ni spiral down dgn drugs dan minum.
Emmm entahla. Apa2 pun, meols kesian sikit dkt dia
Quote lasagna 2-12-2021 09:43 AM
gideoncross replied at 1-12-2021 01:01 PM
Ksedapan pun last2 ptus hahahaha, bila tngok Pete Davidson ni, kwujudan dia kat dunia Holiwud mcm  ...

hahahahaa.. putus tu mebi bkn sbb keseronokan or kesedapan barangkali.. mebi benda lain laa kot.
Quote DianaSaksen 2-12-2021 06:01 PM
Normabaru replied at 22-11-2021 10:09 AM
Ape relevancy si kimk ni pon kaka xpaham.. Pemes for the wrong reason. Tibai unta versi usa ke

Kim k famous sebab mendiang ayah dia robert kardashian
Sex tape dan berkawan baik ngan paris hilton..
Quote DianaSaksen 2-12-2021 06:02 PM
Seriously kardashian jenner ni kalau cari pasangan memang hauk taste masing2x
Quote Normabaru 3-12-2021 11:13 AM
DianaSaksen replied at 2-12-2021 08:01 PM
Kim k famous sebab mendiang ayah dia robert kardashian
Sex tape dan berkawan baik ngan paris hilto ...

the real thing n the only thing org bcakap is STape je..lain2 biashe je..jd bibik paris..bkn kawan paris pon kan..

https://newsbeezer.com/vietnameng/kim-is-paris-hiltons-maid-werewolf-is-not-as-surprised-as-cindy-crawford/

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:23 AM GMT+8 , Processed in 0.080812 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top