CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Didie Alis Tak Dapat Anugerah Pun Kena Sindir Dengan Diva AA?

16-11-2021 10:15 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4215| Komen: 29|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kebiasaannya, pasti ada yang tidak puas hati atas pencapaian seseorang artis.
Kebiasaannya, pasti ada yang tidak puas hati atas pencapaian seseorang artis.

Namun, berbeza dengan pengacara dan pelakon sensasi Azwan Ali atau lebih mesra disapa Diva AA.



Kredit foto: Harian Metro

Menerusi Twitter, dia mempersoalkan pelawak dan pelakon, Didie Alias yang tidak berjaya membawa pulang trofi bagi anugerah artis komedi paling popular.

Sindirannya itu berikutan video jenaka Didie yang sering tular di media sosial.

Dalam masa sama, dia turut tertanya-tanya di manakah undian peminatnya?



Kredit foto: Twitter

"Kejap-kejap muka kau buat lawak kat TikTok? Tapi takde pula viral kau gelupur naik pentas menang artis komedi paling popular?

"Ke fanatik kau tak koser?" sindirnya pedas.


Kredit foto: IG

Amboi, Didie Alis tak dapat anugerah pun kena sindir? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 16-11-2021 10:26 PM
Sebab didie memang tak lawak punnn... Lagi lawak iols tengok dia pergi cucuk sanggul rambut pakai bulu ayam baru kena sembelih dalam cukup derita itu 2, ruhainies dan hisham hamid tu nampak gelap kusam dan kepam. Dah rhoper nengok drama south african.
Quote Perawankota 17-11-2021 12:22 AM
Bingit yes.. Lawak tak kot..
Quote cikbudu 17-11-2021 01:43 AM
Ptt kene calon diva AA... Duit berkepok2
Quote nakkomenjugak 17-11-2021 05:08 AM
Pernah keee acik ni lawak?
Quote musangbodoh 17-11-2021 05:27 AM
sape yg mng ek?
Quote doubleharmonic 17-11-2021 06:12 AM
ko dah kenapa dekk kejap alias kejap alis?
Quote slyfynx 17-11-2021 06:53 AM
Persoalannye, sapekah Didie Alis?
Quote taji2906 17-11-2021 09:07 AM
betul jgk kata dia. kdg2 terlalu jgk la video acik didi ni buat joget2 hauk tu. geng makcik2 pelakon lama joget2 tu. ramai kata lawak la, terhibur la.. pelik aku, nampak x senonoh ada la.  tp didi ni masa muda2 lawa. da acik2 ni nampak erkkk.. lain bebenor
Quote RinIna 17-11-2021 09:34 AM
Sibuk je yg belakang azwan ali tu.. asik nak expose diri jerk.. hahaha...
Quote chocobozhere 17-11-2021 09:35 AM
Tak penah rasa dia lawak. Bingit adalah
Quote KamikuP 17-11-2021 09:57 AM
Sapa Didie Alis?
Anyway sapa je yg hadap rendang Diva AA ni.. tak tengok ke tangan dia byk kudis buta gaul2 bahan masakan pakai tangan yg berkudis tu.. bukan kat tgn jer berkudis, kat kaki pun ada kudis yaa aw aw
Quote da_vinci 17-11-2021 10:01 AM
celah mana dia ni kelakorpun
Quote putput 17-11-2021 10:04 AM
baik korang kawin.. pinang blah 4
Quote zaraaqilah 17-11-2021 11:43 AM
sebokkk jer si AA ni mencapup....org tak kacau idup kau kot...dulu2 kau jugak bff dgn dia...
Quote iolss 17-11-2021 01:43 PM
bahahaa.. i bile jmpa galak kli lalu kt TT i, i trs tkn not interested. trs xkuar lg..dah tua2, ko dah  knpa nk join hype viral TT tu.. nauzubillah sggh.
Quote beatgirlX 17-11-2021 01:46 PM
Org x kacau dia pun blh doa buat hal...
Adui laaaa
Quote gideoncross 18-11-2021 06:21 PM
RinIna replied at 17-11-2021 09:34 AM
Sibuk je yg belakang azwan ali tu.. asik nak expose diri jerk.. hahaha...

Dgn segera iol scroll blik utk tngok siapakh org tu hahahaha.
Quote gideoncross 18-11-2021 06:22 PM
putput replied at 17-11-2021 10:04 AM
baik korang kawin.. pinang blah 4

Tiba2 iol trbygkn buah pinang yg d belah 4 slepas mmbca komen uol ni hahahaha.
Quote gideoncross 18-11-2021 06:22 PM
zaraaqilah replied at 17-11-2021 11:43 AM
sebokkk jer si AA ni mencapup....org tak kacau idup kau kot...dulu2 kau jugak bff dgn dia...

Iol pun mrasakn bnda yg sma, DA x kcau dia pun tpi dia ttap nak bising2.

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.077343 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top