CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Tahan, Hati Saya Pedih Tengok Berita Tentang Dia!" - Ibu Janna Nick

16-11-2021 09:56 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6730| Komen: 58|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ibu mana tidak sedih anak dicaci hina orang sekeliling.
Ibu mana tidak sedih anak dicaci hina orang sekeliling. 

Tidak terkecuali, itulah apa dirasai ibu pelakon dan pengacara Janna Nick yang merangkul gelaran Bintang Paling Popular di malam Anugerah Bintang Popular ke-34 (ABPBH34) pada Sabtu lalu.



Kredit foto: YouTube

Mengakui bangga dengan pencapaian Janna, dia bagaimanapun meluahkan rasa sedih dan terkilan apabila melihat liku perjalanan ditempuh anaknya itu dalam industri hiburan.

"Walaupun selama ni ramai orang kecam dia, saya tak boleh tengok media sosial sangat sebab hati saya memang pedih kalau tengok orang kutuk dia tapi saya kenal dia macam mana.



Kredit foto: IG

"Nampak dia keras tapi hati dia lembut, saya memang tak boleh nak tengok media sosial, nampak berita tentang dia saya tak boleh tahan!" katanya dipetik mStar.

Shahzani yang berusia 48 tahun dan lebih mesra disapa Mama Scha membuat luahan itu menerusi sebuah video yang dimuat naik di saluran YouTube Janna Nick pada Selasa.



Tambahnya, dia sering menitip doa supaya setiap langkah perjalanan anaknya itu dipermudahkan dan bahagia dunia akhirat.


Kredit foto: IG

Itulah onak duri perlu ditempuhi anak seni. Semoga Janna dan keluarga terus tabah berdepan pandangan berbeza khususnya yang negatif daripada orang ramai. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 16-11-2021 10:00 PM
Tu sebab la acik tak bagi anak acik jadi rentis tibahhhhhh
Quote naina 16-11-2021 10:05 PM
Apsal dia tembam sangat eh
Mata dia nampak kecik terjongket keatas
Salah mekap ni janna
Quote dudaberhias 16-11-2021 10:10 PM
Nauzubillah min zalik kepamnyaa yenna dalam gambar tu dan gemuk, iols hampir ingat tu adik mak dia... Harap2 lepas menang ni rezeki yenna lebih murah supaya sheols dapat pi kuruskan diri balik dan nampak muda serta bela laki heolss yang elok tu walaupun iras2 poji nawawi mix beruk salji...

Semua orang deserve untuk berjaya dan hidup bahagia lagi2 yang tak sihat macam yenna ni.
Quote PEPPERMAN 16-11-2021 10:24 PM
tak pa lah, dapat gak keta sebijik
Quote sharlenetexas 16-11-2021 10:35 PM
Ada iras mamatinikentut.
Quote Cik_jantung 16-11-2021 10:54 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:41 AM

............
Quote ninnamina 16-11-2021 11:03 PM
Tembam pulak jana
Quote MyLadyMarmalade 16-11-2021 11:07 PM
Acik boleh nasihatkan anak acik to detox herself from socmed and stop buat benda yg meminta kecaman. Ada je retis yg x active socmed tp hidup je, org kenal je. Semoga jena cpt sembuh lah, ko pilih jln hidup jd retis so kena la hadap kecaman. Acik keje gomen pm kdg dikecam rakan satu opis, gituhhhhhh.
Quote ashilalat 16-11-2021 11:07 PM
Anak kau yg buat perangai minta dicerca, alih2 mak pulak acah2 play victim. Poodahhh..anak kau setakat menang abpbh yg undinya pon dibeli. Tak yah la buat ayat play victim seolah2 anak kau dah capai tahap seniwati, biduanita negara sangat.
Quote chazey 16-11-2021 11:18 PM
Mak sheol lagi lawa dari sheol.
Quote husie91 16-11-2021 11:31 PM
Dia ni bukan selim melim ke? Naik mendadak sgt ni.. takut sebab efek makan ubat.. ada someone yg i kenal makan ubat bipolar / depress mmg naik berat bdnnga huhu
Quote missannabella 16-11-2021 11:42 PM
kesan anti depressant maybe?
Quote Mulotkoyak 16-11-2021 11:47 PM
Kalo xnak kne kecam jgn jadi retis la... Gi jd kerani kat megah holding tuh. Aduyai.. Bkn ke mak die ni ke xnak tgk medsoc aritu?  Ke ak slh mak retis mane ntah... Ak xfhm la.. Org spesis yg nk jd selebriti tp xleh ditegur tp nk juga up story dlm socmed.
Quote doubleharmonic 17-11-2021 12:24 AM
dah menang nak memekak apa lagi hanat? tak tahan lah pedih lah segala dah kenapa mokcik? anak ko tertonggang tonggek tayang tetek tayang bontot tayang peha tak nak pulak ko sedih? dok bertenggek dengan bf poor babi tak nak pulak ko sedih? dah tu ko bangga ke tengok anak ko menyundal hah mokcik?
Quote winky1 17-11-2021 12:24 AM
2x5 kuah tumpah ke nasi
Quote vee_zara 17-11-2021 12:56 AM
Sorry eh. Mak yg jenis gedik kawen muda ni mmg slalu lahirkan anak yang gedik eh. Macam sama naik mak n anak.. better u just shut up je la. Org makin meluat.
Quote Carcosa 17-11-2021 04:52 AM
doubleharmonic: dah menang nak memekak apa lag ...


Ya hamponnnnn, hati me'ols yg pedih membaca laharan chuols. Bahahahahag
Quote musangbodoh 17-11-2021 05:38 AM
mama...anak mama x ttp aurat
Quote mummycomel 17-11-2021 06:25 AM
Tak faham kenapa Yenna asyik cakap dia tak senang, pasai tak silap aku diaorang tak delah miskin seperti yang digambarkan... Mak dia dulu drive BMW okay.  Kalau tengok insta dia yang dulu dulu dulu, rumah dia besar kot.

Sorry.... aku tak caya.  

Lihat semua komen(58)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.079287 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top