CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Tak Kata Tak Nak Kahwin" - Nazim Othman Tenang Hidup Menduda

9-11-2021 07:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1772| Komen: 20

Description: Hampir tiga tahun bergelar duda, pelakon Nazim Othman berkata dia tidak tertekan selepas melihat rakannya, Fizo Omar kembali mendirikan rumah tangga.
Hampir tiga tahun bergelar duda, pelakon Nazim Othman berkata dia tidak tertekan selepas melihat rakannya, Fizo Omar kembali mendirikan rumah tangga.


Menurut Nazim, dia selesa dengan status yang digalasnya meskipun ramai menyangka dia sunyi dan menemui ketenangan apabila hidup bersendiri.


Kredit foto: IG Nazim

“Ramai pengikut media sosial menyangkakan saya sunyi. Namun, hakikatnya saya bahagia dengan status saya sekarang. Saya gembira dengan berita perkahwinan Fizo dan sentiasa mendoakannya kekal bahagia. Bagi saya, ia tidak sedikit pun memberi tekanan.

“Sejujurnya, saya menemui ketenangan apabila hidup bersendiri. Mungkin itu pendapat orang luar, saya sangat terbuka menerima apa juga pandangan dilontarkan,” katanya.

Biarpun selesa hidup sendiri, bagaimanapun Nazim berkata, dia tidak menolak jodoh andai sudah sampai jodohnya suatu hari nanti.

“Saya tidak kata tidak mahu kahwin. Cuma, buat masa ini, saya lebih selesa hidup sendiri. Pintu hati memang tertutup, tetapi tidak dikunci.

“Manalah tahu ada insan yang berjaya mengetuk pintu hati dan jika sesuai, mungkin boleh dipertimbangkan untuk kembali ke alam rumah tangga,” ungkap Nazim optimis.


Kredit foto: IG Nazim

Nazim pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon Bella Dally pada 10 September 2016, bagaimanapun pasangan itu bercerai dua tahun kemudian.


Sumber: RotiKaya/BH Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jas7512 9-11-2021 07:49 AM
Klu kau ummah lemari..better be single...sama2 kau dan dia x merana but if you are not..moga2 bertemu jodoh yg sesuai
Quote mojarean_X 9-11-2021 07:51 AM
Jika kau ikhlas dan mahu menjalani hidup diredhaiNya, kahwinlah.
Quote kakakgarang 9-11-2021 08:26 AM
bottom kan... mmg la rasa better single.. senang nk buat projek juta riya
Quote princessmiang 9-11-2021 09:03 AM
kelasss jimah jandha..baik menyingle jelah kang kalau kawen dua2 menonggeng sampai subuh menanti ditusuk..
Quote missyL 9-11-2021 09:21 AM
HAng tu dok nk attention je. Tula saje post mengundang. Nyampah
Quote AKAZ85 9-11-2021 09:33 AM
Toksahlaa menjandakan anak orang lagi weiii...
Quote jijilaaa 9-11-2021 09:43 AM
ak kalau dia berlakon mmg la tukar channel. lembik
Quote namr 9-11-2021 09:45 AM
Diamlah gay bottom terlaknat
Quote Kurex 9-11-2021 10:10 AM
Bodoh mana percaya dia nak kawen tu
Quote jajahoney 9-11-2021 10:25 AM
elok2 dulu dapat bini cantik jodoh tak panjang pula
Quote TomyamPuteh 9-11-2021 10:53 AM
@Kurex memandang dengan penuh kegeraman.
Quote mamajawie 9-11-2021 11:54 AM
please la jimah jandha, bak kata kaka duda ade yg dedua menonggeng sampai ke subuh tunggu ditoron kang
Quote prince_marhaen 9-11-2021 11:55 AM
kelempok feeling korea koreng berkeruping ni feeling eh nak kawin kawin lagi...takleh ke lay low je dengan mekap korea bertepung kau tu?
Quote Kurex 9-11-2021 12:13 PM
TomyamPuteh: @Kurex memandang dengan penuh  ...


Jijikkkkkkk
Quote dudaberhias 9-11-2021 12:43 PM
sah2 la dia tak nak kahwin sebab bukan suka cekpit pun melayu berkerak feeling2 oppa kpop ni...

nanti kahwin2 ujung2 bini terkejut ternampak heolss dok menonggeng kat sebelah di malam jumaat keliwon... patut la selama ni tak pernah rasa tusukan benda tumpul rhoperrrnyaaa dua2 dok menonggeng kehausan sampai ke subuh.... bukan sampai ke subuh... sampai ke maghrib pun takde tusukan...
Quote tulip-rain 9-11-2021 12:59 PM
Teruskanlah single. Jangan nak menyusahkan hidup orang lain.
Quote nakkomenjugak 9-11-2021 01:34 PM
Ko menunggu untuk ditusuk memey ler
Quote KamikuP 9-11-2021 02:52 PM
Takde leak ke mamat ni? Ke mmg pandai main pandai simpan.. eyh.
Quote tootii 10-11-2021 12:39 PM
jadi ko ni elok la single .. ko penah cuba dulu tak tak berjaya ..

Lihat semua komen(20)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.087113 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top