CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bila Tengah Sakit, Tahu Pula Nak Minta Doa,"- Rita Rudaini Perli Siapa? Lalat Kacuk Pun Kena

8-11-2021 03:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9307| Komen: 128|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kembali lagi dalam episod Rita Rudaini marah apa hari ini?
Kembali lagi dalam episod Rita Rudaini marah apa hari ini?

Sebelum ini Rita marah dengan rider sebab tumpahkan air depan rumahnya.


Baru-baru ini pula Rita tampil menelar pihak yang mengecam orang yang belum divaksin seperti dirinya sebagai sampah dan penjenayah.


Foto: IG

"Kecam orang yang belum vaksin, pandang orang yang belum divaksin ni macam sampah dan penjenayah. Kalau boleh taknak lah berkongsi oksigen dengan orang-orang tak vaksin ni," luahnya melalui Insta Story.

"Bila tengah sakit, tahu pula nak minta doa orang ramai ..Dah lupa sebelum ni menghiris hati orang-orang lain, kawan-kawan lain."


Wah agaknya perli siapa tu?

Baca lagi:



Sementara itu dalam Insta Story lain Rita kata apa yang dikongsikan berlaku dalam kehidupannya.

"Aku kongsi informasi aku sahaja. Aku nak melalak, mengaum, mengembek ke, aku tak pergi melewaq (merayau) rumah orang.

"Jadi, siapa yang banyak masa? Ludah atas muka sendiri nampak. Lalat kacuk."




Dah siapa pula lalat kacuk yang dimaksudkan ni?

"Lalat-lalat kacuk yang tak boleh terima kebenaran, beginilah. Oh silap, sebelum ini lalat-lalat berzikir dan bermunajatlah, bukan mengecam."



Rita juga tak kisah kalau orang dah tak minat dirinya.

"Kau ingat aku hidup ini untuk kau minat ke? Tak mati dek keji, tak hidup dek puji."




Okay episod ni dah habis. Tunggu episod seterusnya okay? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rogue98 8-11-2021 03:39 PM
Kesian makcik ni...meroyan tak dapat pi KLFW agaknye....hari2 pi balik pasar jer....
Quote pia250110 8-11-2021 03:42 PM
perempuan ni hari2 meroyan,,
lepas meroyan tepek gambor telekong,,gambor doa,,gambor kate2 teraniaya
Quote dudaberhias 8-11-2021 03:45 PM
Dia target dekat pengarah hidung hodoh macam lana nodin la tu...

Eeee kosser plak nak dengar cakap ko royani oiii. .... Hidung pun jatuh macam paruh burung kakak tua... Lepastu dagu pun macam pembuka tin biskut padang besar... Mesti dia nak bagitahu tu semua hasil tarikan graviti bumi berubah....
Quote sopianpiann 8-11-2021 03:47 PM
hari hari mengaji kt ig pun hidup masih tak tenang, masih lagi perli perli org.
Quote Fazzbulous 8-11-2021 03:48 PM
boikot je makcik ni punya produk..mlut jahat sgt dia ni...
Quote Mamason 8-11-2021 03:50 PM
Agaaiinnn... masuk sokmo cari forum ni kisah dia.  Xleh merge ke sekali tajuk nama dia???
Quote JiEunTak 8-11-2021 03:55 PM
dia ni mmg jiwa x tenang eh....
selang berapa hari wajib meroyan kat igs...
hehehee....kesian kat dia weh.
Quote brown_pupil 8-11-2021 03:59 PM
teruk betul sindrom pre-menopos si garit ni..
Quote becir 8-11-2021 04:12 PM
Harapnya adala foreigner arab Pakistani Indian ke whatever kat Malaysia ni yg sudi kawen ngan makcik ni, buat amal jariah..in return makcik ni tanggung hidup..lelaki melayu mungkin xde yg sanggup kawen ngan dia ni..
Quote Minami2013 8-11-2021 04:15 PM
Mamason replied at 8-11-2021 07:50 AM
Agaaiinnn... masuk sokmo cari forum ni kisah dia.  Xleh merge ke sekali tajuk nama dia???

Kannn.. penat dah i pulak meroyan dua tiga hari lepas psl byk2 thread isu sama ni. Sekali ig story, satu thread buka. Quantity vs quality.. nak kejar target wartawan cari ni.
Quote KamikuP 8-11-2021 04:17 PM
Esok thread rtirud apa pulak wartawan cari?
Quote princessmiang 8-11-2021 04:40 PM
kembali lagi dalam siri SEPOL UP PASAL ROYANI APA HARI NI
Quote mamaneesa 8-11-2021 04:41 PM
dia x penat ke meroyan tahap gaban camni? sdri xnk vaksin sdri menggelupur ingat org nak cerca dia je..mcmla org xde keje lain
Quote MarryPottet 8-11-2021 04:43 PM
Bukan Rita Rudaini marah apa, tapi Rita Rudaini Royan Apa Hari Ni - RRRAHN
Patut kena ada satu board khas buat dia dan bolehlah wartawan kelas sendiri berkuntum bukak thread setiap isu royanan dia sampai lebam
Quote CiliPadiSedap 8-11-2021 04:46 PM
makcik ni kuat meroyan betul kalau friska
Quote kookiechip 8-11-2021 04:47 PM
Kesian betul dia ni. Suka sangat tunjuk bodoh. Orang lain tak vaccine hidup takde nk meroyan. Dia ni je yang perangai buruk & mulut jahat. Tak penat ke meroyan hari2 pastu dapat makian drpd netizen & forumers? Punyalah tak tenang hidup sampai hari2 nk cari pasal.
Quote budakmanentah 8-11-2021 04:53 PM
makin lama makin kesian tgk dia ni. mcm xtentu arah gitu tp acah2 bahagia tenang
Quote hunny_bunny 8-11-2021 04:55 PM
meluat...reporter pun rajin dok cover cerita dia...xtau apa relevan dia ni.
Quote Normabaru 8-11-2021 04:56 PM

Kembali lagi dalam episod Rita Rudaini marah apa hari ini?

Ni reput bodoh mana ni? Tajuk pon mmg saja mengundang..tunggu jap.. Nnt kaka buat article reput cari bodo apa hari ini?

Lihat semua komen(128)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.073137 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top