CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Netizen Musykil, Apa Harith Iskander Buat Dengan Wanita Berbikini Atas Kapal?

8-11-2021 12:11 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19210| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tak pasti lah pula apa isu yang sebenarnya tapi pagi ini kecoh di Twitter tentang Harith Iskander.
Tak pastilah pula apa isu yang sebenarnya tapi pagi ini kecoh di Twitter tentang Harith Iskander.

Meninjau di garis masa Twitter, ada yang muat naik video pelawak tersebut bersama wanita berbikini.



Netizen Musykil Tengok Video Harith Iskander Dengan Wanita Berbikini Atas Kapal


Ramai yang tertanya-tanya apa Harith buat dengan wanita tersebut di atas kapal layar?


Foto: Twitter


Namun ada juga yang kata Harith sedang bercuti dengan isterinya dan mungkin tak sengaja termasuk dalam video wanita seksi tersebut.


Namun ada pula yang perli dengan memuat naik status berikut: 



"Lol harith iskander deactivate semua account. Dah kantoi busuk camtu lerr"


"Balasan tuhan sebab beria backup Karen Dior hari tu kot."


Ada sesiapa yang tahu kejadian sebenar? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sunnylicious 8-11-2021 12:17 PM
Alamak awal pulak iols datang.
Ape kes ni
Quote TerataiMelur02 8-11-2021 12:19 PM
Eh eh.. Kemain
Quote ezacbee 8-11-2021 12:21 PM
"Lol harith iskander deactivate semua account. Dah kantoi busuk camtu lerr"


Pebenda la yg dia cari kehulur hilir tu
Xkan pasal tu nak tutup semua akaun.
Quote ellejo 8-11-2021 12:21 PM
tu bukan nadira isaac?
Quote dudaberhias 8-11-2021 12:22 PM
tu nadiraisaac dia memang jual produk2 gitu dan menunjukk seksi tu satu keperluan...
circle dia mostly jejan gayah...
btw tu bukan bikini yach...

theyols ni bercuti jer... takkan lerr nak langgan si nadira bersama kawan2 gayah dia yang lain...
dah tu sape top sape bottom nanti
Quote Normabaru 8-11-2021 12:39 PM
ponderbusuk bkerak ni punyalaaaa malas nk edit or redo..diselitnya maskot yokies skali..haishhh
Quote naina 8-11-2021 12:48 PM
dudaberhias: tu nadiraisaac dia memang jual ...
dudaberhias: tu nadiraisaac dia memang jual ...



Hadoi Kaka dude perempuan ni pun uols kenal ek..
Quote MatDeghem 8-11-2021 12:48 PM
ezacbee replied at 8-11-2021 12:21 PM
Pebenda la yg dia cari kehulur hilir tu
Xkan pasal tu nak tutup semua akaun.

Kantoi ....binik dia tak tau kot.
Quote doubleA 8-11-2021 12:54 PM
Sapa nadira ni ni sebenarnya selain founder whatever produk tu?
Quote chaos_sweetly 8-11-2021 12:55 PM
Setahu iolls la, dia ni mmg kaki joli dr sblm kawen lg.Ingatkan dah slow down lps kawen dgn Jezamine tu.
Quote Perawankota 8-11-2021 01:02 PM
Alaa.. Kalau gang2 mcmni rasa tak heran kot.. Lainlah klu yg atas kapal tu ashraf Muslim
Quote immaryjane 8-11-2021 01:04 PM
Nadira tu celebrate birthday kawan dia kn atas yatch tu. mybe harith pn circle yg sama
Quote QueenCaramel 8-11-2021 01:13 PM
Ade je kt IG HI tu dgn binik atas yatch nmpknyee..awat smpai deactivate twidder?
Quote beatgirlX 8-11-2021 01:45 PM
Dia ni Islam lagi atau atas nama je?
Free thinker kan?
Quote dudaberhias 8-11-2021 01:52 PM
beatgirlX replied at 8-11-2021 01:45 PM
Dia ni Islam lagi atau atas nama je?
Free thinker kan?

Kalau dia ni bukan free-thinker kaka sebab dia masih gigih duk meratib agama lagi, bini gigih duk bertelekung time ramadhan dengan sambut raya berbaju melayu... dia ni orang panggil dalam kategori liberal, sek2 bangsar & damansara bubble agittewww
Quote tosei 8-11-2021 01:54 PM
Tgk kt ig t***k pompuan ni besaq.
Quote Suchi 8-11-2021 02:08 PM
Mcm makin kurus plak ye nadira tu, bukan ke dia sblm ni yg suka tayang butt kan dgn tek besar selambak? Ke iols salah org?
Tp nampak mcm kurus plak dia tulang selangka kemain dlm lagi lengan pun halus ja.
Quote exclusive_vvip 8-11-2021 02:18 PM
macam muka Anita Sarawak pompuan ni
Quote Rogue98 8-11-2021 02:42 PM
Bukan ni atas yacht Vincent Tan ke...lepas Kekrul keknis sekeluarga di bawa naik skjap tu ada nampak Harith ni sekali dgn gang2 dia sailing atas yacht dgn Vincent Tan

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:04 AM GMT+8 , Processed in 0.113734 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top