CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Terhegeh-Hegeh Nak Guna Kita,"-Rita Rudaini Perli Stesen TV, Selamba Reject Job

27-10-2021 09:00 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13202| Komen: 199|Original author: Oleh: Saiful

Description: Rita rudaini dedahkan ada menerima tawaran promosi daripada sebuah stesen televisyen walaupun dirinya tak cucuk vaksin.
Rita rudaini dedahkan ada menerima tawaran promosi daripada sebuah stesen televisyen walaupun dirinya tak cucuk vaksin.

Di Insta Story, pelakon penuh kontroversi ini ada berkongsi tentangnya.


Foto: IG

Ingatkan nak terima tawaran tersebut namun sebaliknya pula yang berlaku apabila Rita menolaknya.

Alasan yang diberikan adalah diseabkan enggan membahayakan nyawa orang lain.

"Ada stesen televisyen ni nak sisturr muncul untuk promote… mmmmmmmm. Boleh pula ek nak guna orang tak vaksin.. Tak takut ke sisturr nanti mengancam nyawaa.Soriii… Lamberrttt lagi," tulisnya.




Malah Rita juga menegaskan dia tak akan menerima sebarang kerja baik online atau offline kerana tidak mahu dituduh sebagai punca kenaikan kes.

"Muncul dekat televisyen ke, online ke, offline ke.. Kira guna perkhidmatan orang tak vaksin juga.. Kerja juga tu ye. SO SO SO SORRY. Sisturr tak nak jadi penyebab atau punca KES NAIK.SO ADIL KAN."



Sempat juga Rita seolah-olah menyidir stesen TV berkenaan kerana tidak berfikir panjang sebelum membuat keputusan.

"Tu laaa… Lain kali pikiaq panjang-panjang, pikiaq cerdik-cerdik sebelum buat apa-apa keputusan… Pastu bila nak guna kita, terhegeh-hegeh pula.. Ada hati ek order Rita Rudaini. Lain kali jangan BODOH SOMBONG."  


Foto: IG

Wah, selamba je Rita rejct. Nampak tak Rita tak hadaplah offer job ni semua! -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awex^returns 27-10-2021 09:12 AM
alaahaiiiii macam lah kalau tak pakai ko stesyen TV tu boleh melingkup pon Makcik Rita oooiii
banyak je artis lain yang lebih baik dan muda remaja dari ko yang dah tua ganyut tu
berlagak sangat statement ko ni
macamlah orang tu berlutut cium kaki ko
konon kalau tak dapat ko boleh tutup ke stesyen TV tu
sila gi mereput lah ko
dah tua ganyut pon tak sedar diri
Quote caramello 27-10-2021 09:13 AM
Riak takbur btoila dia ni..bru dpt 1 offer dh meloncat rasa mcm diri tu menjadi rebutan sgt dh..sygla umur byk tp disia-siakan dgn sikap bongkak
Quote missbigrockstar 27-10-2021 09:13 AM
Hang tu yang Bodoh Sombong sebenarnya
Quote JiEunTak 27-10-2021 09:14 AM
paih ni nampak muka hang berlakon ka apa kat TV siap hang....bersedia utk menjilat ludah sendiri
Quote belilies 27-10-2021 09:15 AM
Iols plak hangen. Stesen tv bodo manalah yg pandai2 invite kepala batu ni, kan dah pree bagi sheols point utk hina org.

Ke propah jur nak nampak laku?
Quote chicmushroomkd 27-10-2021 09:20 AM
org stesen tv tu mesti empathy tinggi ..ingat kot boleh membantu rr ni, bg duit poket sikit jgn sampai nanti keluar cerita kesedihan stress takde sumber pendapatan. da tak minat nak belakon kot
Quote mojarean_X 27-10-2021 09:22 AM
Yes. Finally ada gosip blk psl Ritrud.
Quote Normabaru 27-10-2021 09:24 AM
hmmm…sah tgh menopos…tiap2 bln cr psl jgn nnt depress dh la ye…
Quote KamikuP 27-10-2021 09:29 AM
Mohon screenshot kenyataan bodo sombong tak bertepi Ritrud ni agar bila dia dlm kesusahan nnti dan pindah duduk pprt lemparkan sajorrrkk sttatement ni ke mukonya
Quote princessmiang 27-10-2021 09:29 AM
orang tu mungkin la dengan niat nak bagi pendapatan sikit dekat ibu tonggal... ko ingat ko instafemes cantek ke orang sanggup merayu kalau ko tolak job... baik dia bagi dekat influencer yang bbnu senang nak dipengaruhi.. daripada bagi dekat kertu mcm ko.. dia nak tolong la tu kang ko royani lagi takde job takde duit nak bayar anak sekolah..maklomla ko kan terpaling ibu tonggal dalam dunia
Quote AshkieLa 27-10-2021 09:33 AM
belilies replied at 27-10-2021 09:15 AM
Iols plak hangen. Stesen tv bodo manalah yg pandai2 invite kepala batu ni, kan dah pree bagi sheols  ...


dia ni kan manjang terpaling mcm semua orang rebutkan dia...
yang takde ape2 pun dia dah rasa orang terhegeh kat dia...
ni pun ntah2 di ada adakan untuk buat modal boleh hina orang yg dah vaksin...
orang dah tak layan, saje nak bagi konon2 tak vaksin pun kekal relevant leteww....

Quote makton 27-10-2021 09:33 AM
nak tolak job, tolak je diam2. tak payah nak meroyan mcm ni.
kufur nikmat betul. jgn riak sgt makcik..
Quote mat_arof 27-10-2021 09:39 AM
stesen TV tu bagi tawaran maknanya rezeki...dia nak membantu.
nak tolong orang macam kau..tapi bila ko perli balik..

rasanya semua stesen TV dah boleh boikot je pompuan ni...berlagak sangat..orang nak membantu tapi di perli pula.
tak payah buat baik atau tolong artis pompuan ni..

blacklist
Quote mat_arof 27-10-2021 09:41 AM
takbur dan belagak tak ingat...

tunggular nanti...lepas ni ko yang akan terhegeh hegeh minta masuk TV..nak promo itu ini.

Quote tintin22 27-10-2021 09:42 AM
ye la terpaling
Quote ayukpingu 27-10-2021 09:43 AM
lapar perhatian. kurang kasih sayang ek
Quote mzzenma 27-10-2021 09:44 AM
Sheolls kuat merempan ni mungkin sbb dana dah berkurang. Bodohnya job online pun tak nak terima. Bodoh ya. Nanti takde duit nak maintain muka plastik tu nyah oii
Quote belilies 27-10-2021 09:48 AM
AshkieLa replied at 27-10-2021 09:33 AM
dia ni kan manjang terpaling mcm semua orang rebutkan dia...
yang takde ape2 pun dia dah rasa ora ...

Kita caya bile sheols tunjuk screenshot jur. Kalo takat gertak hina camni, kira sheols membongakle. Dok umah, laki pun tak hade, tu yg byk air tenaga nak melalak sana sini
Quote budakmanentah 27-10-2021 09:49 AM
sombong sgt ni. aku harap semua media dah boleh ban dia. jangan bagi sikit pon publicity kat dia ni

Lihat semua komen(199)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.068123 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top