CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kamal, Uqasha Tunggu Bulan Berapa Tak Sibuk Dengan Kerja Baru Nak Kahwin?

25-10-2021 11:17 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13885| Komen: 139

Description: Biarpun tidak mendedahkan tarikh sebenar hari bahagia mereka, kata Kamal, mereka tidak akan berkahwin selagi belum selesai urusan kerja.
Biarpun tidak mendedahkan tarikh sebenar hari bahagia mereka, kata Kamal, mereka tidak akan berkahwin selagi belum selesai urusan kerja.

Tambah lagi, Kamal bakal terlibat sebagai pengacara rancangan hiburan sebuah stesen penyiaran tempatan dari akhir Oktober hingga Januari.


Kredit foto: IG Kamal

"Kami masih buat persiapan, selepas PKP saya dan dia (Uqasha) terus padat dengan jadual kerja dan penggambaran," katanya ketika sesi wawancara atas talian pada Ahad.

Ditanya adakah Kamal tidak akan berkahwin sehingga Januari, jawabnya; "Tidak, sampai habis program ini."


Selain Kamal, Uqasha juga dilihat sibuk apabila menggalas tanggungjawab sebagai juri tetap Maharaja Lawak Mega (MLM2021) yang sudah bermula pada pertengahan Oktober lalu.


Kredit foto: IG Kamal

Kamal dan Uqasha mengikat tali pertunangan pada 4 April lalu selepas melamar secara langsung pada Anugerah MeleTOP Era 2020 sekitar Disember tahun lalu.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 25-10-2021 11:21 AM
Basi nya cerita kahwin dorang ni.
Quote hashashes 25-10-2021 11:24 AM
friedfishsoup replied at 25-10-2021 11:21 AM
Basi nya cerita kahwin dorang ni.

Tau takpe, hari tu ingat nak kawen dah buat makan2 ladies night bagai
Quote gula_batu 25-10-2021 12:05 PM
Macam xnak kawin je huhu.Orang lain dh selamat xde kecoh-kecoh pun
Quote SherryZass 25-10-2021 12:12 PM
orang nak kahwin ni bukan dah ada planning tarikh/hari/bulan/tahun ke? maybe diorang tunggu masa lapang, terus kahwin kot. Terjah aje, gittewww
Quote immaryjane 25-10-2021 12:19 PM
Ke tunang hari tu just nk ttup mulut org je pdhal tak adq plan kwen pun dalam mase terdekat. Nampak sangat ye tak serious baik tino baik jate. Hat bende2 merepek tunang bridal shower jadah ade pula mase. Ni kalau putus pn, masing2 mst jawapan tk ada jodoh. Dh usaha yada yada. Couple paling membosankn wlupn tk dinafikan rmai je tggu mekap uqa and baju2 wedding dia
Quote Abob 25-10-2021 12:27 PM
Usha ada bagitahu majlis bulan 11...sebab tuh buat bridal shower bulan 10

Tiber tahun depan pun belum tentu kahwin

Hmmm korang nih pun...dah tahu pasangan nih jenis urban...tak yah lah husnuzon sangat hehe
Quote asfaz 25-10-2021 12:31 PM
Artis lain tak kecoh2 dah kawin.
Quote laksmanabentan 25-10-2021 12:33 PM
hahahahaa.... propa aja dia org nih...
hahahhaa...
Quote ekselen 25-10-2021 12:46 PM
Remy sahak 2.0
Quote jiwakacau06 25-10-2021 12:53 PM
lantak kome la...
Quote Masukkeluar 25-10-2021 01:02 PM
nak seribu daya tak nak seribu dalih. ada je artis yg kerja pagi, mlm elok je akd nikah. ok je walaupun busy..nak tak nak je ni.
Quote Syd 25-10-2021 01:06 PM
ada bau-bau ikan tak jadi kawen ker?

Quote lyshafull 25-10-2021 01:12 PM
Nikah je la weyh nk tggu kerja mmg x pernh habis dh wartawan pun duk ulang2 ayat sma … masa pkp x bolh buat sebb nk buat jemputn ramai dh okay sikit ni pun x buat2 gak mmg nk buat meriah gemila terbilang ke ?
Quote ekselen 25-10-2021 01:15 PM
Masukkeluar replied at 25-10-2021 01:02 PM
nak seribu daya tak nak seribu dalih. ada je artis yg kerja pagi, mlm elok je akd nikah. ok je walau ...

Erni dan syamil tu pun retis gak tp dedua cepat je selesai...now dah expecting... Kan ke mudah cenggitu...nk tngu lama2 takut jadik cam intan ladyana...nunggu berthn2. Nasibla dah berjodohan ngan org len...
Quote Aaaaaookkk 25-10-2021 01:15 PM
Hurmmm okaayyy..
Semoga dipermudahkan urusan korang nnt.
Quote She-Ra 25-10-2021 01:22 PM
lambat naw nawwwwww
mesti dorg nak buat grand kaw kaw.. musim kobit tak berani jemputan reramai jd tak grand la kan
agak jeee

org lain tenang2 ja.. tau2 dh kawen
Quote Cikembok 25-10-2021 01:27 PM
Ntah2 mmg x kawen Dua2 ni...
Quote KamikuP 25-10-2021 01:30 PM
Takyah kawin le kome sampai tua. Uqasha tu pun bole ke beranak uolls?
Quote nakkomenjugak 25-10-2021 01:33 PM
Ppppffttttt
Propa memanjang
Lama2 hit the wall tak laku macam iol

Lihat semua komen(139)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.090695 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top