CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ini Anak Terakhir, Cukuplah Tidak Mahu Tambah Lagi Dah," - Kak KM 'Tutup Kilang'

23-10-2021 03:34 PM| Diterbitkan: ctcheery| Dilihat: 8226| Komen: 76|Original author: Ct Cheery

Description: " Insya Allah, pertengahan bulan Disember nanti lahirlah anak keempat saya ini. Ini yang terakhir, cukuplah tak mahu tambah lagi dah sebab doktor pun dah nasihat umur dah lebih 40 tahun tak sesuai unt ...

Usahawan kontroversi Kak KM memberitahu kepada MStar, ini merupakan anak terakhirnya kerana dia dan suami tidak lagi mempunyai perancangan untuk menambah zuriat selain faktor umur yang tidak sesuai untuk mengandung lagi. 


" Insya Allah, pertengahan bulan Disember nanti lahirlah anak keempat saya ini. Ini yang terakhir, cukuplah tak mahu tambah lagi dah sebab doktor pun dah nasihat umur dah lebih 40 tahun tak sesuai untuk mengandung lagi," ujar Kak KM pada MStar.






Kak KM atau nama sebenar Liana Rosli mengakui teruja dan tidak sabar menanti kelahiran bayi bongsu mereka ini. Kak KM menganggap anak 'last' ini cukup istimewa kerana terhasil ketika dia dipuncak kejayaan dan mengharapkan anak yang bakal dilahirkan kelak memiliki minat yang sama sepertinya, terutama dalam bidang perniagaan.





Foto: Instagram Lianarosli Official


" Saya mengandungkan anak keempat ni dalam keadaan 'business' maju, jadi saya harap boleh ajar dia buat 'business' dan mungkin ada produk untuk dia nanti. Sama ada dia akan ikut cara saya itu tidak pastilah...tapi kalau boleh bergelek macam mak dia apa salahnya kan," Ujarnya.


Menerusi Instagram, Kak KM ada berkongsikan video dan gambar sepanjang majlis 'gender reveal' bersama ahli keluarga disebuah lokasi.


Dalam salah satu video yang dikongsikan, anak kepada dramatis terkenal Normah Damanhuri ini, mengumumkan dirinya hamil anak perempuan.


" Kita buat majlis kecil-kecil saja untuk keluarga..semua tak tahu jantina bayi, saya seorang sahaja tahu, memang nak buat kejutan untuk mereka semua.



" Saya tak pernah rancang apa jantina anak, asalkan sihat syukur Alhamdulillah..tapi suami dan anak lelaki saya mengharapkan seorang lagi lelaki sebab dalam rumah hanya mereka berdua je lelaki. 


" Fasal jantina ni manalah kita boleh tentukan, Tak kisahlah asalkan semuanya baik-baik saja, ini 'last' lepas ni tutup kilang dah," ujarnya.


Walaupun majlis tersebut diadakan secara tertutup bersama ahli keluarga sahaja, namun pakaian Kak KM yang menjolok mata tetap mengundang kecaman dari warganet. Bagaimanapun, Kak KM langsung tidak peduli dengan sebarang kecaman kerana bagi dia rezekinya tetap masuk lagi. -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akuchenta 23-10-2021 03:37 PM
Sama ada dia akan ikut cara saya itu tidak pastilah...tapi kalau boleh bergelek macam mak dia apa salahnya kan," Ujarnya.


OMG
Quote manehnya 23-10-2021 05:55 PM
Baju anak dara dia mcm omputeh sgt... Bagus sgh la didikannya
Quote Belibis 23-10-2021 08:25 PM
Kalau rupa ala2 hanah delisa...seksi pun indah la jugak.
Quote Sasa28 23-10-2021 10:04 PM
manehnya: Baju anak dara dia mcm omputeh ...
manehnya: Baju anak dara dia mcm omputeh ...
tp muka hauk
Quote Cikembok 23-10-2021 10:04 PM
OK..                     
Quote norawestallen 23-10-2021 10:57 PM
Dah le acik KM oiii. Bawak2lah bertaubat
Quote Normabaru 24-10-2021 12:10 AM
semoga dpt merasa azab masa melahirkan nnt

Btw ank tu tgh jual maruah ke.. Belanja habis yer.. Kenyang laki2 kat situ cuci mata.. Jgn ada yang keras dlm seluar dah la ye.. Zaman skrg haruan makan anak blambak.. Osim tu pon smpi tumbuk lesung dlm toilet hotel segala sbb xtahan[em:8:]
Quote Carcosa 24-10-2021 12:24 AM
Baguslah. Aku pun tak larat tgk keturunan kau ni membiak mcm lipas. Dahlah berkerak, pe'el masing2 Nau'zubillah. Baik anak, baik mak, baik nenek, baik adik. Semua kaki lucah, kaki mencarut. Muka kalau helokk mcm Kaka Faz takpe jugak. Nih muka semua mcm kuala danga
Quote naina 24-10-2021 12:50 AM
Tak leh ke pakai semenggah ckit
Pregnant women kalau pakai loose blouse lagi Comey tau. Manis je..kita tengok pun tak sesak dada sendat2 cmtu. Body aligment tak lawa mana..still nak melekap2.
Anak dara dia lagi la ya Rabbi. Macam pergi parti pom pom je..segan la ckit dengan bapak dan pakcik2 dia kat situ..
Lepastu ayat last dia kata tak kisah bagi dia rezeki dia tetap masukkannnn...huhu
Quote Mokmoh 24-10-2021 01:03 AM
Kesiannya tgk anak2????
Quote -Suri- 24-10-2021 01:39 AM
Seksi meksinya anak pompuan sheols
Quote matbad 24-10-2021 01:49 AM
naina: Tak leh ke pakai semenggah cki ...
mentua dgn mak suka ja sheols pakai mcm tu. dibesarkan mcm tu. nak buat apa ikut suka. tp tulaaaaaa .............(malas ckp)
Quote AKAZ85 24-10-2021 05:21 AM
Jahanam maruah anak2 perempuan dia kat tangan mak sendiri.. Dah macam pelacur baju...
Quote Meiizu 24-10-2021 11:15 AM
Mohon stop membiak
Quote innocent_me 24-10-2021 11:24 AM
Kak KM ni, walau seksi meksi, rugged tapi tak awet muda. muka tua. orang tengok dh tau umur dia berapa.
Setengah org tu walau pakai biasa2 je dan x reti jaga kulit sekalipun, tengok macam umur 35 rupanya dah 42.
kesian kak KM
Quote doubleharmonic 24-10-2021 03:39 PM
hauk yach dressing anak heshe yang pakai baju barbie tuh. yang anak pompuan besar dressing persis slut itu yang bangga canang dapat masuk um haritu khenss walaupon umcacat swasta jah pon?
Quote evlinne 24-10-2021 04:45 PM
Body dia gerga bethollll
Nampak mcm ponen sgt
Mohon pakai mcm pompuan elok2 sikit pls
Kot ya nak menyeksi, carilah baju lawa sikit
Quote syaz_lina 24-10-2021 04:47 PM
Yang comey bersih elok je bertutup..berkerak 10 lapis, perut buncit gigih belanja freeshow. Done body shame
Quote nolya 24-10-2021 04:57 PM
Sbg suami dn sbg ayah, tak terasa dayuskah biarkan isteri dn anak2 berbuat dosa mcm tu.   

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.462957 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top