CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gambar Emma Maembong Bersama Ady Kana Dan Alyaa Syuhaila Undang Tanda Tanya

21-10-2021 10:28 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11995| Komen: 44|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini ramai juga selebriti yag terpalit dengan kes pengubahan wang haram hanya disebabkan ada hubungan baik atau berkawan dengan individu yang terlibat.
Sebelum ini ramai juga selebriti yang terpalit dengan kes pengubahan wang haram hanya disebabkan ada hubungan baik atau berkawan dengan individu yang terlibat.


Dah setahun rupanya kes tersebut berlaku tapi tiba-tiba gambar-gambar Emma Maembong pula jadi perhatian.

Foto: IG


Di Instagram, Emma ada bergambar dengan pasangan yang didakwa terbabit dengan kes wang haram.

Difahamkan ia adalah baby shower untuk isteri Ady Kana iaitu Alyaa Syuhaila.

Tak pasti apa pula hubungan antara Emma dan pasangan tersebut.




Emma juga menutup ruangan komen mungkin tak kuasa nak layan kecaman netizen.

Mungkin mereka berkawan baik atau kenalan rapat?

Harapnya tiada cerita yang bukan-bukanlah lepas ini. Apa jadi dengan kes wang haram tu ya? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 21-10-2021 11:04 AM
Eh..ingatkn meringkuk dlm penjara lagi buah kana ni...rupa2nya dah lepas bebas ek...
So, kranya buah kana ni tak bersalah la ye, yg bersalah netizen sb tuduh dia biz dobi mendobi..
Huntung oiiiii
Quote ezacbee 21-10-2021 11:08 AM
Kes dah tutup kot.
Dorang pun terlepas.
Quote opie5662 21-10-2021 11:21 AM
krustykrab: Eh..ingatkn meringkuk dlm penj ...


Bini pon dah termengandung lagi lpas kuar jail... Balas dendam sungguh kot lpas kkuar tu..... Hahahahahaha
Quote 3480 21-10-2021 11:55 AM
Rasanya lama dah depa kamceng.. msa ema kawen pon kana n bni ada
Quote TerataiMelur02 21-10-2021 12:01 PM
3480 replied at 21-10-2021 11:55 AM
Rasanya lama dah depa kamceng.. msa ema kawen pon kana n bni ada

Yaaa.. Dorang dah lama rapat. Cuma yang takde fara mendoza je yang kononnya bff dunia akhirat
Quote cikatilia 21-10-2021 12:17 PM
depa kan mmg bff
amenda "Tak pasti apa pula hubungan antara Emma dan pasangan tersebut."

aman 2 aje kan ady kana dok ckp kena fitnah la hapo la.. yg pasti menten meriak dan kaya si ayla rempit tuh
Quote tipah89 21-10-2021 12:22 PM
da settle ke kes ady ni? byk duit kan.
Quote mamajawie 21-10-2021 12:29 PM
untung la dah la lari dari lokap seperam terus bleh ttup kes ye..dahsyat btul permainan duit orka ngan gomen ni..
Quote Prickford 21-10-2021 12:31 PM
Baju oren tu brader viviana ke?
Quote Cpkay 21-10-2021 12:44 PM
Prickford replied at 21-10-2021 12:31 PM
Baju oren tu brader viviana ke?

haah..jadi abang vee pun hensem , jadi kak vee pun lawo
Quote Suchi 21-10-2021 12:54 PM
Wauu bila dia ngandung? Kalau iols bila dah terbabit ngn kes jenayah ni tak koser la nk membiak kang tak memasal duk dlm penjara dlm keadaan hamil tu.
Iols penah tgk depan mata cemana pesalah ni tau kena gari 24 jam.
Susukan anak pun sambil tgn sebelah kena gari, ko nak g kencing pun tunggu pegawai yg jaga ko muncul baru leh g sbb tgn ko bergari kat katil.
Quote TomyamPuteh 21-10-2021 01:36 PM
Sedapnya buah kana.
Quote KamikuP 21-10-2021 02:21 PM
Menyampah tengok 2 ketul datok datiin ni. Mcmmana bole terlepas? Polis tak buat kerja ke?
Quote Cikembok 21-10-2021 02:47 PM
Seramnya tgk kembar husband si emma ni..
Quote cmf_premierleag 21-10-2021 02:49 PM
apa yg bleh diharapkan drpd si emma ni
dah la x pegi sekolah
Quote MISZZZ 21-10-2021 03:25 PM
kembar husbnd emma ke tu?

persis mamat masterchef australia connor tu hahaha
Quote squeeze 21-10-2021 04:06 PM
this is MALAYSIA!!..scam duit juta2 masuk lokap sekejap lepas tu settle kes
Quote bakingsoda 21-10-2021 04:19 PM
maybe betul2 kawan je bukan biz partner. emma takde pulak nampak kaya luar biasa, geng2 disyaki semua takde tunjuk rapat dgn dua ketul pemilik kedai dobi.
Quote melinda_kerr 21-10-2021 04:19 PM
habis tu pondan famous tu tk kena kcam pulakke terima job host untuk event  tu....

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.067077 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top