Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kafe Nora Danish Letak Harga Mahal?

15-6-2015 04:57 PM | Dilihat: 23729| Komen: 326

Oleh Adib Za

Pelakon Nora Danish yang telah membuka kafenya bersama beberapa lagi orang rakan, Kopi & Xoxo menerima kritikan daripada peminat yang mengatakan harga makanan di kafenya itu terlalu tinggi.

Adakah benar dakwaan bahawa kafe tersebut meletakkan harga yang mahal?

(Sumber foto: Instagram Kopi & Xoxo)


Menjawab soalan dan dakwaan tersebut, Nora Danish menerusi laporan di portal Mstar online menyifatkan harga yang disediakan di Kopi & Xoxo adalah berpatutan dengan lokasinya di Bangsar, Kuala Lumpur.

Ditambah dengan penggunaan bahan yang berkualiti tinggi untuk kesemua makanan dan minumannya.

“Sebenarnya harga makanan dan minuman di kafe Kopi & Xoxo itu tidak begitu mahal dan orang ramai juga harus faham kerana ia terletak di Bangsar jadi kami harus menanggung kadar sewa yang agak tinggi”

“Barang-barang digunakan juga berkualiti jadi harga yang dikenakan bersesuaian dengan lokasinya,” ujar aktress ini menerusi portal berkenaan. 

(Sumber foto: Instagram Kopi & Xoxo)


Nora juga menyatakan keuntungan yang diperolehnya juga tidaklah terlalu lumayan seperti yang dibayangkan oleh semua orang memandangkan perniagaan tersebut hanya berusia setahun jagung. - CARI Infonet


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 326
Komen

Previous : Ella & Jojie Beri Nasihat Berharga Pada Tasha Shilla

Next       : Kritikan Pedas Buat Rizalman Bengang

Komen Terbaru

Quote bakawali_04 26-6-2015 11:29 AM
Madel replied at 22-6-2015 11:42 AM
Kita tak pandai nak kasi direction..
Yg van jual bubur tu betul2 depan Bank of China Taman Molek. ...

oraite tq..
jalan2 area sana..
in shaa Allah singgah..
mmg sgt2 jarang Jalan - Jalan Cari makan di sana..

Lain-lain Komen

Quote maxim 15-6-2015 01:18 PM
mengada2 sgt nk gi kedai gitu..pastu komplen

nk murah gi minum kt warung la
Quote juliez 15-6-2015 01:19 PM


Cari menu & harga dia TT.. baru boleh tahu mahal ker tidak or just standard bangsar price

I makan dkt ahmad & co, fenne bodoh with tomato sauce pun RM18/plate
Quote lostfaith 15-6-2015 01:20 PM
Kalu rasa mahal jgn pergi. Standardlah kafe cam gitu kat bangsar, memang mahal sikit.
Quote juliez 15-6-2015 01:20 PM
maxim replied at 15-6-2015 01:18 PM
mengada2 sgt nk gi kedai gitu..pastu komplen

nk murah gi minum kt warung la



Pi warung biasa mana nak dpt rub shoulder dgn nd & themoriancrew
Quote idril 15-6-2015 01:22 PM
sapa yg komplen mahal ni? dah tau x mampu jgn makan situ... pegi kedai yg uols mampu jer.... kan senang. pilihan di tangan kita
Quote pngky 15-6-2015 01:22 PM
ada sesapa dah pergi kafe ND ?
Quote juliez 15-6-2015 01:24 PM

kerusi meja dlm cafe tu je worth 100k. Time butik bawah cafe ni kena rompak ada nd bagi statement

Jelas Nora, dia terkejut apabila diberitahu tentang kejadian itu dan bergegas ke butik berkenaan untuk memeriksa barang-barang perabot yang bernilai kira-kira RM100,000 yang dihias di butik itu.


Kalau dah perabot pun worth 100k, agak2 nak ke dia jual kopi rm2 secawan
Quote Nham22 15-6-2015 01:25 PM
Kalau sape2 hadap agt dengan artis boleh la try sekali cafe dieorg..mcm investement...pergi agak2 berbaloi sedap setara dengan harga boleh promote..kalau tak sedap tak setara dengan harga xpayah promote... mmg kene try n error je..kalau rase mahal sekali.makan sudahla..contoh mcm restoren doc fazley... promote nampak sedap semue..tapi sape pernah cuba makan kat restoren die...? Takut tak bertahan lame jer
Quote cemolot 15-6-2015 01:26 PM
ai jamin takkan lama
Quote nanie 15-6-2015 01:27 PM
aku pegi dah. harga ok la. dah kate kat bangsar.

bubur betty - RM14.90
the gorpis 8 ketul - RM8
Quote blackred99 15-6-2015 01:28 PM
kehadiran kedai2 hipster semakin menggalakkan. tapi rasa nak pergi tu takde sgt sbb harganya. aku tak membangkang, cuma ikut kemampuan diri je. kalo rasa miskin, mkn je tepi jalan sbb takde orang paksa. ni pendapat aku je. aku pun tak suke habis duit utk mkn benda pelik2.
Quote harkktuih 15-6-2015 01:32 PM
nak murah gi goreng nasik mat maslan..takde gst..
Quote gekkou 15-6-2015 01:34 PM
peminat mana yang complain mahal?
ukur baju di badan sendiri sudah
gegeh nk mkn kat kedai retis kengkonon
boleh upload pic bangganya mkn di kedai retis sambil tag retis tersebut
sekali dah pegi mahal, tak payah gatal nk pegi kali kedua dan seterusnya
Quote liyamariska 15-6-2015 01:34 PM
baru tau melalui thread ni yg ND ada bukak kafe kt bangsar...
Quote sukacactus 15-6-2015 01:35 PM
Org yg komplen ni, sapa paksa dia mkn situ?
Mcm dah xde pilihan lain plak
Quote pngky 15-6-2015 01:35 PM
blackred99 replied at 15-6-2015 01:28 PM
kehadiran kedai2 hipster semakin menggalakkan. tapi rasa nak pergi tu takde sgt sbb harganya. aku ta ...

sangat menyentuh hati saya

Quote mixed 15-6-2015 01:36 PM
x mampo jgn gedik nk makan
ikut poket sendiri la

ada ke org letk pisau, pistol kat leher mu ke
danxda org suh beli brg make up yg brand artis tp mahal
Quote prettyuglybabe 15-6-2015 01:37 PM
mcm BBNU duit poket harap kat mak bapak yg pergi..
kalu dah tau tak mampu, minum kat rumah sudah..
Quote mokcikKSKB 15-6-2015 01:41 PM
Peniagaan dibuat secara suka suka..uols mampooooooooooo

Lihat semua komen(326)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066230s Gzip On
To Top