Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mak Nyah Mengaku Melacur

25-11-2014 12:18 PM |Dilihat:6020| Komen: 27
Mak Nyah Mengaku Melacur 

Gambar hiasan


Melaka: Seorang mak nyah didenda RM1,700 oleh Mahkamah Majistret Ayer Keroh hari ini, selepas mengaku bersalah melacur di sebuah hotel di Jalan Munshi Abdullah, awal bulan ini.

Hukuman itu diputuskan Majistret Norina Maludin terhadap VB Vaishnavi, 41, dari Setapak, Kuala Lumpur yang mengaku salah selepas pertuduhan terdapatnya dibacakan jurubahasa mahkamah.

Mengikut pertuduhan, tertuduh didakwa mencari langganan bagi maksud persundalan di sebuah hotel di Jalan Munshi Abdullah di sini, kira-kira jam 4.30 petang pada 7 November 2014.

Justeru tertuduh didakwa mengikut Seksyen 372B Kanun Keseksaan yang memperuntukan hukuman penjara tidak lebih setahun atau denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan.

Norina memerintahkan tertuduh didenda RM1,700 atau dipenjara tiga bulan jika gagal membayar denda.



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 27
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Knowlee 1-12-2014 02:23 PM
gambor takde gambor?

Lain-lain Komen

Quote spiderman80 24-11-2014 03:18 PM
Saya tengah membayangkan wajah jelitanya... Adakah VB Vaishnavi tu mirip seseorang?
Quote kentel 24-11-2014 04:15 PM
herm....knapa gambar hiasan jadi nya @MissNigga ?? hahahahaha
Quote BotakChinPeng 24-11-2014 04:19 PM
Ayyoyyoooo
Quote nitezen 24-11-2014 04:19 PM
aku BAntah gambar hiasan itew.. Tukar gambau ayu sket arrrr
Quote Cik_Andak 24-11-2014 04:20 PM
rm 1 700.00 je???
Quote supernaturalee 24-11-2014 04:25 PM
@MissNigga



uols tgk tu

Quote lavasalmon 24-11-2014 04:25 PM
Cik_Andak posted on 24-11-2014 04:20 PM
rm 1 700.00 je???

Tu pun si sutun hitam tu tak mampu bayar..

Harus berlorong 3 bulan dgn bersungguh2 lepas ni sebab nak cover denda tu..



Quote Modngengade 24-11-2014 04:32 PM
@MissNigga


ya ampunnn kaka.....ioul tak der bahan rujukan lain selain drp gambar kaka....harap maaaf...
Quote kokocrunch 24-11-2014 04:41 PM
denda RM1700 jerk..
Quote mak_wa95 24-11-2014 04:53 PM
spiderman80 posted on 24-11-2014 03:18 PM
Saya tengah membayangkan wajah jelitanya... Adakah VB Vaishnavi tu mirip seseorang?

hari ni anda berteka teki pula..

tapi kali ini saya agak bukan beliau,,sebab beliau mesti putih melepak bersama anak labah2nya..





Quote MissNigga 24-11-2014 04:54 PM
supernaturalee posted on 24-11-2014 04:25 PM
@MissNigga

... sampai hatiiii ...

p/s tolong kasi pelempang kat si laba lahabau labahaw
Quote mattzzx 24-11-2014 04:57 PM
Nama pun dah boleh bayangkan.....
Quote supernaturalee 24-11-2014 04:59 PM
MissNigga posted on 24-11-2014 04:54 PM
... sampai hatiiii ...

p/s tolong kasi pelempang kat si laba lahabau labahaw

mcm siot je post die

sabau ye ciknigga
hayat die sekejap je tu
Quote spiderman80 24-11-2014 05:10 PM
mak_wa95 posted on 24-11-2014 04:53 PM
hari ni anda berteka teki pula..

tapi kali ini saya agak bukan beliau,,sebab beliau mesti putih ...

Hahahahaha...... Saya tergelak sakit perut baca komen sis.
Quote mak_wa95 24-11-2014 05:14 PM
spiderman80 posted on 24-11-2014 05:10 PM
Hahahahaha...... Saya tergelak sakit perut baca komen sis.

..
Quote Mary_jane 24-11-2014 05:15 PM
Patutnya pak nyah kn?
Quote rosasa 24-11-2014 05:42 PM
Kak mod ni..kesian kak nigga dipetnah
Quote MissNigga 24-11-2014 07:36 PM
Modngengade posted on 24-11-2014 04:32 PM
@MissNigga

leh terima ke alasan nieeee  ...

kaka pernah dengar tak google image
Quote MissNigga 24-11-2014 07:39 PM
kentel posted on 24-11-2014 04:15 PM
herm....knapa gambar hiasan jadi nya @MissNigga ?? hahahahaha

ntahnya .. kaka modngadengade terminum sirap ketum

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085751s Gzip On
To Top