Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Tun Mahathir Beri Kejutan Pandu Iriz Di Pavillion

15-9-2014 05:41 PM |Dilihat:18087| Komen: 216
Tun Mahathir Beri Kejutan Pandu Iriz Di Pavillion



Akhirnya Proton PCC, Iriz, pertama kalinya turun ke atas jalan tanpa sebarang 'bungkusan' di The Loaf, Pavillion.

Bagi yang belum tahu, Proton Iriz adalah kereta kompak pertama dari Proton yang sebelum ini tidak pernah dipandu di atas jalan raya secara terang-terangan. Ini adalah kali pertama ia dipandu di atas jalan tanpa ada sebarang sticker pembalut.

Yang lebih mengejutkan, kereta itu dibawa sendiri oleh Pengerusi Proton, Tun Dr. Mahatir Mohammad ke sana untuk bersarapan!. Beliau dilihat bersama beberapa pegawai tertinggi Proton bersarapan bersama.

Tapi, ini adalah satu kejutan yang menarik dan teknik marketing yang baik dari Proton sendiri, dengan memberi Bekas Perdana Menteri sendiri membawa kereta berkenaan.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 216
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jejaka88 21-9-2014 02:59 PM
krxzaqy posted on 21-9-2014 05:46 AM
http://paultan.org/2014/09/08/proton-compact-car-eight-variants-detailed/

tq brother

Lain-lain Komen

Quote tepisket.. 14-9-2014 02:33 PM
Wei, dia pakai kasut apa tu ha? Kasut kung fu eh?
Parking baik punya dpn The Loaf. Tu kan kedai roti dia. Haha!
Quote mak_wa95 14-9-2014 02:37 PM
1Malaysia dia punya..
Bukan najib punya...
Quote peYno 14-9-2014 02:41 PM
wow thread dah ada...
Quote alieyrina 14-9-2014 02:51 PM
Mana tred tu..sambung tred iriz ka apa..

cantik plak ..cam jazz yg kaler ijau tuu....kaler tu gak kan...
Quote bangcak 14-9-2014 02:57 PM
No more cheap car
Wow! Bentuk ada iras2 X6
Quote Kittie 14-9-2014 03:01 PM
Eh, comey gak.
Quote siputsedut 14-9-2014 03:05 PM
Cantik jugak design nya
Quote spiderman80 14-9-2014 03:09 PM
tepisket.. posted on 14-9-2014 02:33 PM
Wei, dia pakai kasut apa tu ha? Kasut kung fu eh?
Parking baik punya dpn The Loaf. Tu kan kedai rot ...

Jangan kurang ajar guna ayat 'dia'. Sepatutnya digantikan dengan 'beliau' ataupun 'Tun'
Quote peYno 14-9-2014 03:19 PM
alieyrina posted on 14-9-2014 02:51 PM
Mana tred tu..sambung tred iriz ka apa..

cantik plak ..cam jazz yg kaler ijau tuu....kaler tu gak ...

ye sayang kat thread iriz tu
Quote munchkin 14-9-2014 03:19 PM
nanti body cantik. bawak sekejap dah berbunyi kriok kulu kriok kilir.
Quote alinone78 14-9-2014 03:19 PM
Good lah...
Quote ajinomotonosuga 14-9-2014 03:24 PM
munchkin posted on 14-9-2014 03:19 PM
nanti body cantik. bawak sekejap dah berbunyi kriok kulu kriok kilir.



body cantik tapi di buat dari tin milo dan tin susu cap junjung

kalo ko lalu tepi body kete tu ko terkentut agak kuat skit..leh kemek woooooooo
Quote munchkin 14-9-2014 03:27 PM
ajinomotonosuga posted on 14-9-2014 03:24 PM
body cantik tapi di buat dari tin milo dan tin susu cap junjung

kalo ko lalu tepi body ...

body tu ringan. angin sikit pun dah bergoncang kereta bang aji.

tapi ada member/family pakai kereta baru pun, dah bunyi bunyi. depa benganglah.



Quote ajinomotonosuga 14-9-2014 03:30 PM
munchkin posted on 14-9-2014 03:27 PM
body tu ringan. angin sikit pun dah bergoncang kereta bang aji.

tapi ada member/family pakai ...

ssyhhhhhhhh jangan cakap kuat kuatttt.. nanti penok dengo mengamok diaa? kete poton ke pamili member beli tuh? leh refund dak?

kalo nak buat kete ringan2 gitu baik buat layang2 teruih kan ?
Quote munchkin 14-9-2014 03:34 PM
ajinomotonosuga posted on 14-9-2014 03:30 PM
ssyhhhhhhhh jangan cakap kuat kuatttt.. nanti penok dengo mengamok diaa? kete poton ke pamili memb ...

pasang sayap boleh terbang tak yah redah trepik jam
Quote peYno 14-9-2014 03:36 PM
munchkin posted on 14-9-2014 03:27 PM
body tu ringan. angin sikit pun dah bergoncang kereta bang aji.

tapi ada member/family pakai ...

macam owner vios baru.. yg diorang klaim bunyi2 tu kan... ehhh tak tau eh
Quote mommymonster82 14-9-2014 03:43 PM
tepisket.. posted on 14-9-2014 02:33 PM
Wei, dia pakai kasut apa tu ha? Kasut kung fu eh?
Parking baik punya dpn The Loaf. Tu kan kedai rot ...

Skrg style kasut gtu.. Salah 1 yg popularnyer jenama toms..

Very comfy... Xtaulah yg tun pkai tu jenama per...
Quote munchkin 14-9-2014 03:46 PM
peYno posted on 14-9-2014 03:36 PM
macam owner vios baru.. yg diorang klaim bunyi2 tu kan... ehhh tak tau eh

vios tak tau....hehehe...nanti tanya member pakai vios.
Quote ajinomotonosuga 14-9-2014 03:49 PM
mommymonster82 posted on 14-9-2014 03:43 PM
Skrg style kasut gtu.. Salah 1 yg popularnyer jenama toms..

Very comfy... Xtaulah yg tun pkai t ...

momi dah cek btui2 dak..kang ada bintik2 3 segi haa..sah kulit babi haa..tokleh pakei..harammmmm haa

   . .
    .

Lihat semua komen(216)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052564s Gzip On
To Top