Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Gaya HidupWanita
Wanita
Baju Emas Berharga 235 Ribu USD Untuk Pikat Wanita

Baju Emas Berharga 235 Ribu USD Untuk Pikat Wanita

Dia beranggapan hobi peliknya ini akan memberi pulangan jangka panjang pada masa hadapan.
17-3-2015 03:26 PM Komen: 9
10 Trend 'Beard' Masa Kini

10 Trend 'Beard' Masa Kini

Bagi peminat janggut-janggut sedunia, mungkin boleh mengambil kira antara desain sebegini sebagai ilham untuk mencantikkan lagi janggut anda.
16-3-2015 06:08 PM Komen: 7
7 Gaya Pelik Seluruh Dunia

7 Gaya Pelik Seluruh Dunia

Dikenali sebagai Botas Picudas (boot berparuh), ini adalah antara stail yang pelik yang dihimpunkan oleh ladyLista.
16-3-2015 10:56 AM Komen: 2
Kaedah jaga tudung bawal satin

Kaedah jaga tudung bawal satin

Pastikan anda setkan pada low dan hanya gunakan seterika bila perlu sahaja. Adalah lebih baik untuk seterika kain satin ini di permukaan yang terbalik iaitu pada permukaan yang tak berkilat.
13-3-2015 04:52 PM Komen: 2
Fesyen terpelik Asia

Fesyen terpelik Asia

Pun ada ya! Jangan terkejut, bagi mereka yang bermasalah dengan gigi berlapis, boleh lah berbangga kerana, Jepun semestinya mengangungkan 'Yeaba Teeth' ini.
3-3-2015 12:49 PM Komen: 6
Lampin dewasa trend meluas di Jepun

Lampin dewasa trend meluas di Jepun

Pelik seperti yang dilihat, orang dewasa di Jepun lebih rela memakai lampin yang sememangnya tidak selesa dari pergi ke tandas.
2-3-2015 10:46 AM Komen: 9
Artis dengan gaya rambut menarik [OSCAR]

Artis dengan gaya rambut menarik [OSCAR]

Lihat 11 gambar bagaimana artis ini 'rock the partayyy'
27-2-2015 12:09 PM Komen: 4
Payudara Besar,Tuah Atau Sumpahan?

Payudara Besar,Tuah Atau Sumpahan?

Aku sebagai laki rasa tuah je la.. xpnah tepikir plak sumpahan bagai.. Perempuan rasa sumpahan ke? makcik aku, bangga je aku tgk.. isteri aku pun ok je kot.. tak sure aku ada tanye ke...hahahaha Tu ...
19-2-2015 01:08 PM Komen: 70
Rahsia Tak perlu 'share' dengan teman lelaki

Rahsia Tak perlu 'share' dengan teman lelaki

Ingat tau, jgn share bagi BF @ GF tau! 1. Fungsi badan kamu Semua orang kentut, semua orang didunia ini akan mengalami proses kumbahan. Jadi tak perlu cerita kepada teman lelaki kamu, bahaw ...
19-2-2015 01:08 PM Komen: 6
Jangan biarkan isteri menanggung ketidaksuburan anda

Jangan biarkan isteri menanggung ketidaksuburan anda

Antara ramai pasangan yang berjumpa dengan saya pada bulan Dis tahun lepas, terdapat 3 pasangan yang mana suami mereka bukan sahaja tidak banyak mempedulikan...
19-2-2015 01:07 PM Komen: 0
Nicole: 'Anak Pengkritik Fesyen Saya'

Nicole: 'Anak Pengkritik Fesyen Saya'

LadyLista - Anak Nicole Kidman tahu bagaimana menjaga penampilan ibu mereka dari kritikan fesyen polis. Rose,6, dan Iman,4, sentiasa akan memberi komen terhadap setiap penampilan Nicole agar terlihat ...
4-2-2015 12:33 PM Komen: 0
Tambah Koleksi Topi Seperti Bruno Mars

Tambah Koleksi Topi Seperti Bruno Mars

Bagi mereka yang kurang gemar bertopi mungkin tidak tahu, namun bagi mereka yang sentiasa 'update' perkembangan fesyen bertopi, mungkin tahu beanies mungkin bukan salah satu topi yang kena dengan anda ...
2-2-2015 12:31 PM Komen: 0
Pandangan Lelaki Mengenai 'Heels' Dikaki Mu

Pandangan Lelaki Mengenai 'Heels' Dikaki Mu

LadyLista- Biasa dengar kan, 'You are what you wear'. Yup, sesuatu yang kamu gunakan memang memancarkan siapa diri kamu yang sesungguhnya, termasuk juga 'heels' yang selalu kamu gunakan.
27-1-2015 11:21 AM Komen: 1
Fesyen 'Outrageous' Lelaki Fall/Winter 2015

Fesyen 'Outrageous' Lelaki Fall/Winter 2015

LadyLista - Kebiasaanya fesyen lelaki dibaluti jenama mewah seperti Louis Vuitton, Hermes, Dior yang sering menggunakan kekemasan didalam sentuhan pakaian lelaki.
27-1-2015 10:13 AM Komen: 4
5 Fesyen Jepun Perlu Anda Tahu

5 Fesyen Jepun Perlu Anda Tahu

Jepun sudah pasti tinggi dengan budaya, makana, filem sehinggalah ke dunia fesyen. Berbagai gaya dan stail dicetuskan oleh golongan muda Jepun yang terkenal dengan negara matahari terbit.
26-1-2015 05:37 PM Komen: 8

10 Terpanas

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098865s Gzip On
To Top