Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Gaya Hidup
Gaya Hidup
Kisah Benar~Skandal Satu Pejabat?

Kisah Benar~Skandal Satu Pejabat?

Kisah ini dikongsikan oleh DayangKirana, mungkin boleh jadi pengajaran buat kita yang telah tersasar jauh.Actually aku pun berbelah bagi nak kongsi benda nie.
Kategori:    9-12-2014 12:46 PM Komen: 54
Makanan berlemak cetus kanser

Makanan berlemak cetus kanser

makanan itu juga akan meningkatkan kadar kolesterol sekali gus membolehkan sel kanser berkembang dengan lebih pantas.
Kategori:    9-12-2014 12:20 PM Komen: 0
Soya Berlebihan Bawa Kesan Buruk Pada Lelaki

Soya Berlebihan Bawa Kesan Buruk Pada Lelaki

GOLONGAN lelaki yang makan 20 gram kacang soya setiap hari selama dua minggu mengundang ...
Kategori:    9-12-2014 11:48 AM Komen: 11
LUAHAN CINTA~Kekasih Bertunang dengan Pilihan Keluarga

LUAHAN CINTA~Kekasih Bertunang dengan Pilihan Keluarga

Kekasih aku akan bertunang hujung bulan ni dengan calon pilihan keluarga . Bagi aku hidup adalah pilihan dan ini pilhan yang dia buat .
Kategori:    8-12-2014 11:54 AM Komen: 147
Mascara Keras Dan Tak Boleh Diguna Kan?

Mascara Keras Dan Tak Boleh Diguna Kan?

Hanya Tambah Beberapa Titis 'Lense Solution' Ke Dalam Botol Maskara... Or
Kategori:    5-12-2014 02:36 PM Komen: 5
LUAHAN CINTA~Mengapa Hanya Wanita Berusaha Selepas Kahwin?

LUAHAN CINTA~Mengapa Hanya Wanita Berusaha Selepas Kahwin?

...sering juga saya ingatkan dia supaya jangan sampai tak makan, jaga badan pun berpada-padalah. Sungguhpun begitu. dalam hati tetap berasa bimbang kalau-kalau dia juga jadi seperti saya...
Kategori:    5-12-2014 02:15 PM Komen: 1
Pilih Seluar Kembang Sesuai Untuk Anda

Pilih Seluar Kembang Sesuai Untuk Anda

Bagi yang tidak mengetahui, terdapat beberapa jenis seluar kembang yang menjadi item fesyen muda-mudi masa kini. Sebagai contoh, kita ada potongan seluar kembang Wide Leg, Palazzo, Bellbottoms, Bootcu ...
Kategori:    4-12-2014 12:14 PM Komen: 0
Perubahan fesyen Hijab Wanita Indonesia

Perubahan fesyen Hijab Wanita Indonesia

Seriring masa berlalu, wanita muslim Indonesia juga tidak ketinggalan untuk mengikut perkembangan fesyen yang terlalu pantas melanda setiap negara. Kalau kita tengok, hijab di Indonesia atau mereka pa ...
Kategori:    4-12-2014 10:43 AM Komen: 0
Skill Pujuk Kekasih

Skill Pujuk Kekasih

Susahnya si dia merajuk. Ok sekarang nak buat apa? Boleh tak biarkan sahaja. Kalau tidak dipujuk makin melarat nanti. Bagaimana nak pujuk?
Kategori:    3-12-2014 05:24 PM Komen: 1
Tips Cairkan Lelaki Idaman

Tips Cairkan Lelaki Idaman

Kehidupan ini bukan seperti Cinderella mahupun kisah bawang putih bawang merah. Ada ketikanya anda perlu memikat si dia supaya si dia suka pada anda...
Kategori:    3-12-2014 11:52 AM Komen: 0
10 Perkara Wanita Akan merindui Bekas Kekasih Secara Rahsia

10 Perkara Wanita Akan merindui Bekas Kekasih Secara Rahsia

Mungkin bekas kekasih anda seorang yang teruk, namun anda tidak boleh nafikan pilihan muzik oleh bekas kekasih mungkin yang terbaik. Mungkin dia mengingatkan anda betapa baiknya dia sewaktu membayarka ...
Kategori:    3-12-2014 10:58 AM Komen: 0
Bagaimana dapatkan kentut nyah bau

Bagaimana dapatkan kentut nyah bau

Meskipun kentut merupakan reaksi semulajadi tubuh, tapi kentut yang terlalu kerap dan berbau tentunya membuat sesorang akan berasa malu.
Kategori:    1-12-2014 02:42 PM Komen: 0
Apa Pilihan Warna Untuk Bulu Ketiak Anda?

Apa Pilihan Warna Untuk Bulu Ketiak Anda?

Unik! Itu sahaja yang mampu gambarkan bagi sebilangan wanita di Amerika Syarikat yang menjadikan trend mewarnakan bulu ketiak.
Kategori:    1-12-2014 12:25 PM Komen: 0
TIPS~Lukis kening tanpa cukur

TIPS~Lukis kening tanpa cukur

Sekali dengar macam tak caya je. Boleh ke kita melukis kening tanpa mencukurnya?
Kategori:    1-12-2014 12:06 PM Komen: 0
Kemeja jeans lebih ranggi

Kemeja jeans lebih ranggi

Tak dinafikan kemeja jeans ini bukan suatu idea yang baru. Lama sudah bertapak, namun seinging dengan peredaran zaman, kemeja jean ini kembali mencuri imej anda dijalanan. Bagaimana menggayakan kemej ...
Kategori:    1-12-2014 11:29 AM Komen: 1

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.197501s Gzip On
    To Top