Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Laman Utama Dilihat komen
Quote Kurex 28-12-2020 01:23 PM
Cerita cerai berai mcm ni la seronok digosip. Bukan cerita purdah, shawl, glove apa semua tu
Quote helicornia 28-12-2020 01:50 PM
nape wartawan cari suka bukak benang yg dah ada?
Quote husna_amal 28-12-2020 02:32 PM
Habis tu adik beradik lain kecoh2 buat spekulasi macam2 tu kenapa pula ya. Sape yang jadi menantu dalam keluarga neloofa ni siap sedia lah dengan army adik beradik sepupu sepapat lopa.
Quote Mulotkoyak 28-12-2020 07:17 PM
Adik beradik sendiri yang kecoh and post kat medsoc. Jgn salah kan netizen plak ye. Mohon nasihatkan adik beradik and mak ayah ko neelofa. Suruh diorg berpijak dibumi yang nyata. Kekayaan tidak membawa ke syurga.
Quote Megikari 29-12-2020 12:55 PM
Yang mula2 keluarkan hint2 tu siapa? Apa bukan sedara mara dia jugak? Yang orang luar tu cuma penambah monosodium glutamate je.

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top