Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Laman Utama Dilihat komen
Quote missunguviolet 6-12-2017 10:39 AM
tunang ang tak marah ke ang post mcm ni...simpan sbg knangan untuk diri sndiri cukup la dik.
Quote idakamaruddin 6-12-2017 10:39 AM
so nak apa dik shilaa? nak minta royalti ke acaneerrr

so tunang ko ckp apa? saje nk bikin jeles ke?

alaa tlg laaa
Quote lilinluluh 6-12-2017 11:22 AM
dalam pd tu nampak sgt dia bersyukur tak jadi... sbb klo jadi 'kau pergi jua'.. cinta tak ikhlas ker caner???
Quote personified 6-12-2017 11:56 AM
Eh Almarhum TJ bukan last couple dengan anak saudara Datuk K ke before dia mangkat ?
Shila ni mmg attention seeker.  Jagalah perasaan tunang tu
Quote merrissa 6-12-2017 01:00 PM
merepek jer shilalat ni
Quote Meiizu 6-12-2017 01:42 PM
jgn jadi bodo shilalatlalat
ko dah bertunang, nak kawin dgn org lain...sape  yg suka  org kita cinta cerita pasal lelaki lain
yg hidup teruskan hidup, jgn jadi ngokkk
Quote belilies 6-12-2017 03:13 PM
Attention seeker bij. Big time.

I'll be watching your marriage. Bodo giler laki nak simpan bij cam ko neh. Dgn mulut camtuh. Ptuik.
Quote belilies 6-12-2017 03:13 PM
Attention seeker bij. Big time.

I'll be watching your marriage. Bodo giler laki nak simpan bij cam ko neh. Dgn mulut camtuh. Ptuik.
Quote nafham 7-12-2017 05:13 AM
hey bijik. spesis lopia ketiak basah yach prasan sndri. Org tu mmg jenis terlebih ramah dgn semua org. Ko tak payah nak syok sndri. Heshe mmg dgn sesiapa saja tak kira laki pompuan single mahupun yg dah jd laki org ke bini org ke, dia akan layan terlebih over smp org lain blh salah paham tapi hanya yg betul2 mengenali dia je tau that is just his way. very the attention seeker. bosan lah kau. {:spec
Quote ezacbee 8-12-2017 10:18 AM
Lalok ke pe minah ni?
Quote Cuppy 9-12-2017 07:09 PM
Org dah tak de, kenapa nak bercerita lagi? Simpan sendiri je lah. Kalau nk bercerita pon, kenapa skrg? Ke tipu?
Quote jess1205 10-12-2017 09:49 PM
Kalau tak fikirkan perasaan tunang you,  fikirkanlah perasaan bakal mak pak mertua bakal ipar biras.  Tunang kawen bukan involve just the two of you.  Kang orang menegur anak bapaknya pulak nak meradang
Quote jess1205 10-12-2017 09:49 PM
Kalau tak fikirkan perasaan tunang you,  fikirkanlah perasaan bakal mak pak mertua bakal ipar biras.  Tunang kawen bukan involve just the two of you.  Kang orang menegur anak bapaknya pulak nak meradang

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.023192s Gzip On
To Top