Register Login
CARI Infonet Return home

AnnaSendin's space https://bm.cari.com.my/?2472482 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 14

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


Orenn1 26-8-2022 07:49 PM
Bukannya nak kintak maaf ke dah buat silap cari pasal dgn org sbb retis je pun, mintak maaf takde dlm kamus hidop ko agaknya
Orenn1 26-8-2022 05:19 AM
ni tak pasal2 quoted kita cari pasal krn retisss mmg sial celaka babiii nokharomm ko ni andartu oiiii. Lps tu bila kena maki balik berlakon victim kan hanjenggg oiiii! Ramaii pemenattt missfakefattah yg mcm ko ni babii nokharom oiiii
Orenn1 26-8-2022 05:17 AM
lain kali suruh bapak ko bukak forum khas kat ko lps tu boleh ko paksa org sembah retis pujaan ko missfake bodoh tu
Orenn1 26-8-2022 05:16 AM
Bodoh ko ni annaserdin oiiii, aku tulis maki ko kalo dah auto spelling mak nenek apa ke aku peduli apa bukannya hantar watiah ke ypda daswr bodoh kaki sembah retis ko ni phuiiii lol kohkohkohhhh
Orenn1 23-8-2022 12:34 AM
Ko ni mmg bangsatttt paitutnya forum elokk2 your ak perlu jd bangsattt nak cari gaduh dgn org sbb org tak minat retiss yg ko sembahhh celaka oiiii
Orenn1 23-8-2022 12:34 AM
Hello annaserdan, lain kali jgn buat perangaiii celaka nak cari gaduh dgn org krn retisss, nmpk bodohhh bebeno siallll oiiii
Orenn1 22-8-2022 03:05 AM
Good night annaserdin, genjatan senjata bermula skrg lol
Orenn1 22-8-2022 03:04 AM
Ko yg cari pasal anna serdin oiii, aku tak kaco org, aku posting hal aku jah tiba2 ko quoted cari pasal . Patutnya ko nak minat artis mana pun ko minatlah, klu ada org lain tak minat biarlah itu hak org tu tak perlu psl artis pun nak cari gaduh. Aku biasanya tak cari pasal dgn org, kecuali klu org start dulu aku mmg jadi jahat tampa belas ehsan katanya sampai ada yg saiko kena dgn aku, aku pun bukannya nak sgt serang org teruk2 sampai terganggu fikiran jd sedih semua tp kena jaga mulott sendiri ... ...
Orenn1 22-8-2022 02:54 AM
Iyalah tu annaserdin oiii ko ingat aku baru makan garam, kalo tgh chat/berbual dgn bf ko takdenya ko nak melayan aku. Oklah annaserdin g lah tido aku buat genjatan senjata malam ni kasi ko blh tido dgn aman jap
Orenn1 22-8-2022 02:48 AM
Jgn ko layan sgt aku ni annaserdin oiii,waktu tido ko pegi tido, esok ko jugak yg mengantokk kat tmpt keja.
Orenn1 22-8-2022 02:46 AM
Ko tak tido lagi ke tgh2 malam ni, esok tak g keja ke? Nanti esok ko tak cukop tido kat tmpt keja
Orenn1 22-8-2022 02:45 AM
Ko cari pasal dgn aku semata2 kerana retis kan nokharomm annaserdin oiiiii, meh ni aku bagii kat ko cukop2. Jangan nak berlakon victim lah babi celakq oiiii
Orenn1 22-8-2022 02:29 AM
Anak dara tua annaserdin pukey busuk tak laku; ppenyembah retis tahap ekstremm, menumpang kebahagiaan retis semabahan missfakefattah sbb diri sendiri senduu takde siapa nak lol kohkohkohhhh sanggup created new fake id utk sambong attcak psl retisss phuiii very pos classs acikk anak dara tua pukeyy busukk oiiii lol mcm hanjing gila minat retis nak gaduh dgn org phuiiiii
Orenn1 21-8-2022 04:03 PM
lain kali suruh balak ko bukak forum satu, baru ko blh palsa semua org sembah retisss ko suk babiii oiiiiii kohkohkohhhh
Orenn1 21-8-2022 04:02 PM
Masa ko nak cwri psl dgn aku habya krn ko takdub fetis ko tak oiiir pulakk bangsatttt oiiiiii
Orenn1 21-8-2022 04:01 PM
Hoiii hanjeng penyembah retisss, siap created multinick baru semalam yachhhh, orgf orum siap checked blh tgk segala mmg muitinick ko, aku gelak gulin2 nokharam oiiii terkesann gitu sekaliii kena maki dgn aku lol kohkohkohhhh
Write to Wall

No friends yet

Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 08:00 PM GMT+8 , Processed in 0.224438 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top