Register Login
CARI Infonet Return home

Adm89's space https://bm.cari.com.my/?2421832 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


MnhSengalBengal 21-12-2019 11:49 AM
Adm89: Kalau time main gitar mesti lagi sama dgn naqiu kan. Tp mmg helokk la. Patutla uolls teringat2 kalau tengok naqiu
Kalau bab ekspresi tu, ex shuben meols yg mcm style naqiu, tapi ex sabahan meols ni, he seem relax sikit bila menggoreng, klu tengok rasa macam auch tenangnya..gitew...haha tapi kalau time ex sabahan meols ni menyanyi mmg style Naqiu tu, cara cakap n gelak pun lebih kurang tau..hehe
MnhSengalBengal 21-12-2019 09:20 AM
Adm89: Heloknyaaa ex chuolls! Lebih byk mcm iqram dinzly dari mcm naqiu ya. Helok sgt
Kalau time heols kurus, macam Faizal Hussein tau...hahaha
MnhSengalBengal 21-12-2019 09:14 AM
Adm89: Hi minah, iolls tak reti nak pm dok cari dari td tak jumpa. Yg kat album uolls mr s tu ke ex uolls?
Haha tapi klu dalam gmbr tu xde la nampak sama..bila bercakap tu style dia cam naq sikit. Kawan2 pun cakap..
MnhSengalBengal 21-12-2019 09:13 AM
Adm89: Hi minah, iolls tak reti nak pm dok cari dari td tak jumpa. Yg kat album uolls mr s tu ke ex uolls?
Ha ah, meols pun tak reti pm, tu meols letak gmbr kt wall tu, yg ad 4 gmbr tu..meols set private da album tu, utk member2 je

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.036517 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top