Register Login
CARI Infonet Return home

ssah15's space https://bm.cari.com.my/?2304911 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

5 Rahsia Kecantikan Asia Terbaik Itu Dapat Mengejutkan Setiap Wanita!

Hot 1Viewed 38 times4-7-2019 06:43 PM |Personal category:fesyen| Fave Malayisia, Shopee, Fesyen, Shopee, Fesyen

Pakar penjagaan kulit dan ahli dermatologi di seluruh dunia mempunyai kepercayaan ini bahawa kulit yang disesuaikan adalah mimpi setiap wanita dan mungkin ia membantu membuka kunci rahsia kulit yang sihat dan bercahaya. Tetapi, jika anda teragak-agak untuk menerima idea penyesuaian revolusioner, maka dalam post ini anda dapat mencari beberapa idea revolusioner terbaik dari wanita Asia yang membantu merawat kulit anda secara semulajadi.

Wanita Asia terkenal dengan kulit cantik dan semua orang telah iri dari kulit mereka dan ingin mengetahui rejimen kecantikan mereka. Kulit wanita Korea, Malaysia, Cina, Jepun dan India yang cantik 'telah menjadi inspirasi kepada ramai orang dan orang di seluruh dunia lebih suka menggunakan produk kecantikan mereka. Sebaik sahaja krim kecantikan baru dilancarkan di pasaran, banyak wanita memukul kedai dan mengucapkan terima kasih kepada Korea kerana menyediakan komoditi pelbagai fungsi cemerlang itu.

Asia telah menjadi sumber utama banyak produk kecantikan yang luar biasa dan wanita juga mengikuti beberapa ritual kecantikan yang ketat. Lihatlah di bawah beberapa rahsia kecantikan Asia terbaik yang akan membantu dalam memberikan kulit cantik, seperti orang Asia.

Petua Penting: Untuk menjadi cantik seperti wanita Asia, buatlah beberapa produk kecantikan penting dari Shopee Malaysia dan gunakan beberapa Shopee promo code Malaysia yang unik untuk menikmati diskaun yang besar pada pembelian anda.

1. Mereka menampar pipi mereka untuk menjadikan merah jambu

Shopee promo code Malaysia

Ini mungkin berbunyi misteri untuk mungkin tapi ya itu benar. Banyak wanita Korea mengikuti upacara ini dengan tekun. Mereka percaya bahawa dengan menampar di pipi mereka, mereka akan merangsang peredaran darah mereka dan meningkatkan tahap tenaga mereka pada kulit. Walaupun pada masa kini juga, mereka mengikuti rejimen ini sebagai rutin harian mereka sebelum memakai alat solek dan juga menggunakannya untuk menyerap kulit dan losyen ke dalam kulit.

2. Menggilap kulit

Shopee promo code Malaysia

Ramai wanita mungkin tidak suka menggilap kulit mereka tetapi wanita Asia bersumpah dengan rejimen kecantikan ini. Mereka memahami pentingnya ritual CTM dan mengikutnya secara khusus. Ini telah menjadi rejim yang popular di negara-negara barat dan mereka merasakan bahawa dengan menggilap kulit mereka, mereka mendapat cahaya segera. Walaupun terdapat banyak pakej penggilap kecantikan yang terdapat dalam talian yang menawarkan kesan yang sama seperti yang anda perlukan untuk penggilap kulit. Beli produk yang baik dan berpatutan menggunakan baucer Fave Malaysia atau Fave promo code.

3. Rawatan muka

Shopee promo code Malaysia

Walaupun setiap wanita suka melakukan facial tetapi wanita Asia mengambil penjagaan kecantikan ini dengan sangat serius dan melakukannya setiap bulan. Walaupun ia boleh menjadi urusan mahal untuk melawat salon setiap bulan atau untuk menguruskan masa untuk salon muka. Jadi, bukannya bergantung pada salon, anda boleh membeli sendiri kit wajah dari talian menggunakan Kod promo Shopee Malaysia atau Kod promosi promo Malaysia 2019 dan dapatkan kit wajah yang munasabah. Wanita Asia benar-benar menghormati wajah dan lawatan mereka tanpa melupakannya.

4. Besan-Raw Milk-Turmeric Face pack

Shopee promo code Malaysia

Wanita Asia tidak hanya bergantung pada salun dan produk sahaja tetapi mereka membuat pek muka mereka sendiri. Mereka mencampurkan serbuk besan dan susu mentah dan memohon pada wajah mereka untuk mendapatkan cahaya segera dan kulit yang cantik. Campuran ini juga boleh digunakan sebagai scrub yang membantu menghilangkan sel-sel kulit mati dan memberi anda rasa yang lembut dan bercahaya. Anda juga boleh mempertimbangkan membeli produk kecantikan semulajadi buatan semula jadi dan pek dari dalam talian pada harga murah menggunakan kod diskaun Fave pada pembelian anda.


Apa Reaksi Anda...

Leave a comment Comments (2 Comment)

Reply noraidil_06 5-7-2019 07:13 PM
No.2 tu apa? Mengilap kulit?
Reply ssah15 5-7-2019 07:20 PM
ya

facelist

You have to be logged to leave a comment Login | Register

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.034183s Gzip On
To Top