Register Login
CARI Infonet Return home

ssah15's space https://bm.cari.com.my/?2304911 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

4 Jenama Fesyen Tempatan Setiap Fashionista Harus Diperhatikan Di Malaysia!

Hot 1Viewed 2413 times24-6-2019 05:21 PM |Personal category:fesyen| Yoox Malaysia, Promo code, Discount Code, Sale

Dengan semakin banyak jenama yang semakin meningkat dari artisanal hingga generik hingga mewah, ada sesuatu yang istimewa tentang label fesyen yang bebas. Malaysia, menjadi rumah kepada banyak perkara seperti Orang Utan (bunga terbesar dan paling mewah di dunia), tarikan menarik, makanan mewah dan pilihan riadah dan penginapan yang menarik, ia juga menjadi rumah kepada banyak jenama fesyen terkemuka yang mula menyediakan stail paling trendi kepada fesyen .

Diilhamkan oleh trend dan budaya tempatan, fesyen usahawan memperkenalkan reka bentuk yang menggabungkan kreativiti dan identiti mereka sendiri untuk menghasilkan pakaian berkualiti tinggi. Sekiranya anda seorang wanita yang bergaya atau seorang perempuan atau lelaki yang tinggal atau dari Malaysia, maka anda harus sedar akan trend fesyen yang berubah-ubah.

Anda juga boleh melayari koleksi produk fesyen teratas terkini dalam talian di platform membeli-belah terkemuka Malaysia Yoox, SSENSE dan Charles & Keith. Tiga laman web fesyen menyedari anda dengan semua gaya terkini industri fesyen Malaysia dan membantu anda merebut tawaran hebat dengan kod promo unik dan baucar diskaun.

Oleh itu, apabila anda membeli pakaian bergaya yang direka oleh jenama tempatan dan antarabangsa dari Yoox Malaysia, anda pasti dapat menikmati tawaran dan simpanan yang tidak dapat dinafikan. Apa yang anda perlu lakukan ialah memanfaatkan Yoox promo code.

Disenaraikan di bawah adalah jenama pakaian tempatan yang paling terkemuka yang mesti dipakai oleh setiap fashionista. Tatal ke baca-

1 # Neonate Clothing!
Yoox coupon

Pelakon tempatan, Karl Shafek Ibrahim, adalah pengasas Neonate Clothing, yang mengasaskan jenama fesyen pada Mei 2014. Dalam tempoh 6 bulan yang singkat, jenama itu dengan cepat mencatatkan kehadiran yang kuat di kalangan orang-orang fesyen, memenangi hati mereka dengan berani siri. Malah pada hari ini koleksi yang dihasilkan oleh jenama itu adalah berkelas, selesa dan mudah, diperbuat daripada kapas 100% tulen. Trend oleh jenama diilhamkan oleh evolusi misteri dan minat golongan muda.

2 # Pestal & Mortar Clothing
Yoox coupon

Ditubuhkan pada tahun 2010, jenama pakaian Pestal & Mortar yang merupakan salah satu syarikat perintis yang menyediakan trend yang mengetuai pemandangan pakaian tempatan. Selama bertahun-tahun, Pestal & Mortar telah berkembang begitu banyak sebagai jenama fesyen yang berjaya. Kedai-kedai offline boleh didapati di banyak lokasi Telawi, Bangsar. Jika anda sedang mencari membeli-belah dalam talian untuk pakaian dan baju sejuk Prestal dan Mortar, yang anda perlukan adalah mendaftar ke portal fesyen yang boleh dipercayai Charles & Keith Malaysia di mana anda bukan sahaja membeli stail fesyen yang paling bergaya tetapi juga mencari tawaran hebat dengan menggunakan eksklusif Charles & Keith promo code atau Charles & Keith discount code.

3 # Koya Clothing!
Yoox coupon

Diasaskan pada tahun 2009 oleh sekumpulan teman sekolah yang menginginkan kecantikan yang berbeza dalam pakaian gaya jalanan, Koya adalah satu lagi jenama pakaian tempatan yang terkenal yang bertujuan untuk memahatkan kualiti mikro-vernakular dalam pasaran berorientasikan barat. Perkataan Koya adalah perkataan dialek yang sering digunakan di wilayah timur Semenanjung Malaysia dan ia biasanya difahami sebagai "Daydreamer".

Nama jenama pakaian Malaysia adalah akronik dari "Associate Youth Knocked Out" dan pada mulanya ia mula menjual t-shirt di compat skate, pertunjukan kecil, bazar kolej dan acara seni. Kemudian, dengan tahun-tahun berlalu, Koya berjaya mempelbagaikan stail fesyen mereka dan melancarkan kedai pengedaran di kampung halamannya Kuantan, Pahang.Apa Reaksi Anda...

Leave a comment Comments (2 Comment)

Reply noraidil_06 24-6-2019 07:11 PM
Nice
Reply ssah15 24-6-2019 07:49 PM
noraidil_06: Nice
Thanks

facelist

You have to be logged to leave a comment Login | Register

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.036323s Gzip On
To Top