Register Login
CARI Infonet Return home

Kadaisaku's space https://bm.cari.com.my/?2228288 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


miftahuljamilah 25-9-2019 01:00 AM
Kadaisaku: Haa ye betul. Meols stalk td. I tgk lopa follow semua artis illuminati.. i tak tahulah dia mmg minat ke apa. Lgi satu tengku imn abdullah tu pun i pel ...
Diorang takkan tunjuk sign saja2 melainkan diarahkan dan telah buat pjanjian. Seram
miftahuljamilah 25-9-2019 12:58 AM
Kadaisaku: Haa ye betul. Meols stalk td. I tgk lopa follow semua artis illuminati.. i tak tahulah dia mmg minat ke apa. Lgi satu tengku imn abdullah tu pun i pel ...
Sebenarnya dah ramai join..tapi tak berani lagi terang2an saya rasa. Cuba tengok Janna nick, Awal dan member yg dia rapat. Muka dia  bergambar mcm xde soul mcm dulu.
miftahuljamilah 25-9-2019 12:30 AM
Kadaisaku: Chuols photogrpher tu siapa pulak.. intak dapat nak teka..
Yang aunshot studio memang lambang tangan buat bentuk piramid. Yang colin sim buat muka depan majalah dia mmg asyik ambik model gaya illuminati
Kadaisaku 24-9-2019 03:05 PM
Chuols pm iols dulu situ boleh tunjuk gambar..
miftahuljamilah 24-9-2019 02:33 PM
Cuba awak tengok dia follow siapa..mmg ada geng illuminati jurugambar tu slh sorg
miftahuljamilah 24-9-2019 02:10 PM
Macamana nak tunjuk ye..saya malas nak komen dlm forum bab2.illu ni ada angkernya.. Ada yg spy.. Kalau nk tunjuk gambar kt sini x blh pl
miftahuljamilah 24-9-2019 01:59 PM
Kadaisaku: Chuols tgk kat mana? Ig naelofar ke? Nnt meols nk tgk. I perasan muka lofa mmg lain sekarang lepas dia launch tudung kat zouk tu.

Uols percaya ke kl ...
Boleh kata tahap wajib dia post mata satu di ig tu kalau awak perasan gambar tudung yg br lounge tu ada video mirror apa tah..gambar tu bercantum jadi muka mata satu jacketnya tertulis the same spirit
miftahuljamilah 24-9-2019 01:41 PM
Kadaisaku: Wajah ameera ke neelofa?
Dua2 dah lain..ada dlm video tu dua2 dgn mata horus
miftahuljamilah 24-9-2019 12:52 PM
Awak..saya perati wajahnya dah lain

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.036929 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top