Register Login
CARI Infonet Return home

Siputjelly's space https://bm.cari.com.my/?2050016 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


miftahuljamilah 24-8-2020 09:51 PM
Siputjelly: ye betul. nanti awak kena naikkan pagar pula, huhu. tapi tu lah sedih pun ada, kat hotel tu macam bukan kat malaysia je,mula mula ingat kat oversea, t ...
kalau cmtu mmg ada ritual tu.. obviously tempat lobby tu depan bunny besar tu mcm dlm temple eipstein .. cuma xde altar tp checkered floor tu dgn tiang mmg ciri2 mason.. dah la TM yg rasmi tempat dia kt langkawi.. mgkin ada underground activity pedo
miftahuljamilah 24-8-2020 09:33 PM
Siputjelly: seriusss?? oh my, dah lah owner hotel dash tu yg nurul anak menteri, tahu kan? tapi dia partner dgn mat salleh rasanya. bila tengok tempat tu, mmg ter ...
https://youtu.be/PYQ1affA5XM

sama dgn art podesta
miftahuljamilah 24-8-2020 08:46 PM
Siputjelly: seriusss?? oh my, dah lah owner hotel dash tu yg nurul anak menteri, tahu kan? tapi dia partner dgn mat salleh rasanya. bila tengok tempat tu, mmg ter ...
mesti berkaitan elit sy tgok nama yg buka dato seri mohammad shaheen shah .. tak berani nk up dlm thread sbb bkaitan org politik msia
miftahuljamilah 24-8-2020 06:38 PM
slm awak tergerak nk baca pasal pulau eipstein tiba2 dlm tu terselit iklan dash resort

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:08 AM GMT+8 , Processed in 0.045132 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top