Register Login
CARI Infonet Return home

Siputjelly's space https://bm.cari.com.my/?2050016 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 1

  • No prmissions to view

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


miftahuljamilah 24-8-2020 09:51 PM
Siputjelly: ye betul. nanti awak kena naikkan pagar pula, huhu. tapi tu lah sedih pun ada, kat hotel tu macam bukan kat malaysia je,mula mula ingat kat oversea, t ...
kalau cmtu mmg ada ritual tu.. obviously tempat lobby tu depan bunny besar tu mcm dlm temple eipstein .. cuma xde altar tp checkered floor tu dgn tiang mmg ciri2 mason.. dah la TM yg rasmi tempat dia kt langkawi.. mgkin ada underground activity pedo
miftahuljamilah 24-8-2020 09:33 PM
Siputjelly: seriusss?? oh my, dah lah owner hotel dash tu yg nurul anak menteri, tahu kan? tapi dia partner dgn mat salleh rasanya. bila tengok tempat tu, mmg ter ...
https://youtu.be/PYQ1affA5XM

sama dgn art podesta
miftahuljamilah 24-8-2020 08:46 PM
Siputjelly: seriusss?? oh my, dah lah owner hotel dash tu yg nurul anak menteri, tahu kan? tapi dia partner dgn mat salleh rasanya. bila tengok tempat tu, mmg ter ...
mesti berkaitan elit sy tgok nama yg buka dato seri mohammad shaheen shah .. tak berani nk up dlm thread sbb bkaitan org politik msia
miftahuljamilah 24-8-2020 06:38 PM
slm awak tergerak nk baca pasal pulau eipstein tiba2 dlm tu terselit iklan dash resort
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 08:49 PM GMT+8 , Processed in 0.069576 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top