Register Login
CARI Infonet Return home

ninjago's space https://bm.cari.com.my/?1820677 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


ninjago 26-8-2020 09:26 AM
ok dah tengok.. aahlaa..iklan dia pun sgt BOLD.. at first sight pun dah jelas2 tema dia simbolik fmil. siap tunjuk ada bunny konon2 tgh ML kat katil lagi.

i google co-owner dia Tan Sri Abdul Rashid Abd Manaf & Datuk Shaheen Shah.. bkn calang2.. rashid tu director Eco World Development, dulu chairman SP Setia. Dash box hotel cyberjaya & Tan'yaa hotel tu pun dia punya rupanya.. tapi tgk rupa dia cam bukan asli malaysian.. ada arab2 / pakistan kot.

https://www.theedgemarkets.com/article/ri-yaz-ropes-new-partner-plans-listing#:~:text=To%20date%2C%20Ri%2DYaz%20has,lease%20on%20the%20Langkawi%20hotel.

eh tetiba teringat theme eco world housing pun ada bau2 simbol2 fmil.. dgn sangkar2 semua tu..
miftahuljamilah 25-8-2020 05:04 PM
tak boleh komen lebih2 tengok iklan dia kat youtube https://youtu.be/PYQ1affA5XM macam podesta art
zeetacunn 9-9-2017 09:26 AM
Asslmkum... maaf ganggu. Sy pun hadapi kehilangan brg2 brharga dlm rumah secara misteri. Mohon sgt bantuan .... mohon bagi sy ctct no pakcik tu.... pls whatsapp sy utk no hp pkcik tu 012 6094715
EveRepublic 6-6-2015 01:35 PM
Hi sis..
Saya nak share produk yg bagus. Sy sendiri amalkannya dan puas hati dgn hasilnya... Alhamdulillah... Sis cubalah produk EHPS Puteri Vanilla. InshaAllah pelbagai masalah perempuan boleh selesai dgn produk ni bukan setakat keputihan je... Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 010-5158541 Izwin atau layari http://be4utifyme.blogspot.com.
syadira 4-12-2014 08:56 AM
Assalamualaikum, dlu you penah hilang cheque kat ofis, thenn you ade call sorang pakcik. Boleh dpt kan number telefon pakcik tu ? Please tlg i, sbb my handphone hilang smlm. Dlm tu ade byk bende penting sbb i student. I amat berterima kasih klau you dpt tlg. Thanks a lot :)
amirdza 4-1-2013 03:10 AM
Salam..boleh Bantu saya? Baru2 ni Ada pencuri masuk ke rumah saya. Banyak jugak yg hilang...... T.kasih.
ilham 23-11-2012 03:32 PM
.salam ninjago..., bleh x bg saya no. fone pakcik, kwn ninja tu sb bru2 nh abg saya telah kehilangan camera dslr milik univ. tempat dia berkerja..Sya amat2 berhrp pakcik nh dpt menolong..sekian.t.k

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.052826 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top