Register Login
CARI Infonet Return home

Peterpan17's space https://bm.cari.com.my/?1818034 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


nt_wjm 17-4-2014 09:54 AM
Salam, akak nak ke HCM 24 - 27 april ni. Teruja baca peterpan shopping byk. Boleh wassap kat akak Danny punya alamat or card? 019-2147463
Peterpan17 10-2-2013 12:14 PM
April tgl berapa?? Boleh. Contact hp saya +60193260806. Bulan Maret saya 17 hari ke New Zealand. Awal bulan May saya balik kampung 10 hari & ujung May saya ke Bangkok & Pattaya. Jd kalo boleh diconfirm lg tanggal berapa mau dtg ya :)
cancer_files 9-2-2013 10:32 PM
aslmlkm...sis, saya akan ke KL sekitar April...harap boleh jumpa....boleh tau alamat sis?
Peterpan17 7-2-2013 09:49 PM
Tks Ved.
Vedder9 7-2-2013 09:16 PM
Bro..
Boleh baca thread Pattaya kat sini..Ved dah update pengalaman Ved disitu :)

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=406903
cancer_files 31-10-2012 08:31 AM
sis...caranya upload gambar bagaimana? kok saya selalu keluar kata " the files too large" padahal cuma 100-200 kb...
Peterpan17 30-10-2012 04:46 PM
Sptnya tak cukup waktu ni. Macet banget Jakarta dan Bandung. Klu sempat besok mampir ke Monas. Kalo gak, harus repeat. hehhehe!! Bogor lumayan macet. Mau ke Puncak dari Bogor macetnya ya ampun. Bus dan truck paling byk bikin slow.
cancer_files 30-10-2012 10:02 AM
hoho...enaknya yang liburan...
oh, iya..FYI, di museum yang ada di dalam Monas, ada bagian khusus soal Peterpan, termasuk replika patung personel dan historynya...

cemana di Bogor? macet ya?
Peterpan17 20-10-2012 02:10 PM
Rate bank tu bergantung pd hari bila kedai yg kita swipe tu submit resit utk minta duit durang. Klu kita swipe hari ni, esok dia submit kat bank, jd bank akan ikut rate pd hari resit disubmit. Saya pakai Maybank cc. Maybank punya rate mmg cantik banding dgn bank lain. Klu RHB cc rate tinggi. Rugi.
wawa1308 20-10-2012 12:03 PM
hai peterpan.. sy ada terbaca dalam thread bandung yg u ada swipe cc di kedai yg boleh guna di sana kan.. nk tanya sket ttg rate masa kita nk byr tu, adakah bank akan ikut currency rate masa hari kita swipe tu @ hari kita wat byrn? caj tu dia akan terus convert pd RM kan ms kita nk byr? sy plan ke bandung april thn dpn :) hope dpt membantu, tq
Peterpan17 17-10-2012 03:37 PM
Saya naik MAS dari JKT ke Bandung dulu. 2 mlm kat Bandung. Then 31/10 dari BDG ke JKT. tido 1 mlm kat JKT. 1/11 baru balik KL. I sewa supir. u pergi same date dgn I ke?
miss_whoda 17-10-2012 03:34 PM
peterpan...

u pi jkt-bdo ke nnt?

dr jkt ke bdo naik ape?

kt jkt amik supir ke?

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.041894 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top